Profil uživatele

AliV

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 6 % (11)
Pavla Haflantová: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (49)
Helena Grégrová: 12 % (56)
Iva Bryndová: 12 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 28.12.2016)
Lehká inscenace vhodná na letní večer. Hlavní čtveřice (Horváthová, Jílek, Zahradnická, Vaněk) působila velice sympaticky, oproti nim mě však nezaujal všemi chválený Petr Čtvrtníček. Právě nevýraznost většiny představitelů a hlavně celé inscenace je důvodem mého relativně nízkého hodnocení.
(zadáno: 20.5.2016)
Hravost i zamyšlení z textů V+W převedené na divadelní prkna. Někdy velice úspěšně, v nádherných nových hudebních aranžmá, někdy to ovšem drhlo. Ovšem občas i zamrazilo, jako na konci, když v písni Kat a blázen herci zpívají: "Dnes už lid nepozná, koho se má bát a komu se smát."
(zadáno: 20.5.2016)
Velké zklamání. Na tak velké PR a netradičně vysoké ceny vstupenek by člověk čekal show světové úrovně, bohužel se tak nestalo, připomínalo to spíše představení ochotnického souboru než profesionální muzikálovou produkci. Chudě působící scéna, otřesné české překlady, energie z filmu se kdesi ztratila. Pláču, zvláště když mám srovnání s tour verzí tohoto muzikálu, která v roce 2008 zavítala do naší O2 areny. Nicméně, většina účinkujících se snažila, a tak dávám 10% za Ivanu Korolovou, 10% za Radku Fišarovou a 10% za Tomáše Trapla.
(zadáno: 19.5.2016)
Výborná hlavní trojice Pavlína Štorková, Vladimír Polívka a Radúz Mácha v netradičním pojetí Nezvalovy klasiky. Vizuálně úchvatné, děj svižně plyne. Možná jen ony odvážné scény nejsou pro konzervativnějšího diváka ND to pravé ořechové. Ale celkově oceňuji snahu zmodernizovat Nezvalův text a ukázat ho mladší generaci.
(zadáno: 9.2.2016)
Famózní výkony hlavní trojice (Brousek, Dvořák, Uhlířová), působivé jevištní ztvárnění (zejména konec první poloviny) či originální pojetí scén (větříčkové, operní výstupy) mě učarovaly, ale také je pravda, že v inscenaci by se dalo krátit, některá hluchá místa se najdou, zvláště ke konci druhé poloviny. Přesto se ale jedná podle mého názoru o velice vydařenou inscenaci.
(zadáno: 1.2.2016)
Výborný Filip Čapka v hlavní roli, aktuální Molierův text a zajímavá scénografie. V inscenaci se najdou hlubší místa, ale je také plna nových invenčních nápadů, zvláště překvapila dvojice Tomáš Červinek a Jacob Erftemeijer. Za mě spokojenost.
(zadáno: 1.2.2016)
Nerada dávám 0%, ale opravdu jsem nenašla ani jediný klad (a to jsem vydržela až do konce). Děj sestavený z dvojsmyslných narážek i vulgarit, osahávání a dalších "pikantností" opravdu není to pravé. Myslím, že toto ztvárnění aspiruje na nejhorší hru, co jsem kdy v divadle viděla.
(zadáno: 1.1.2016)
Příjemná oddechová záležitost. Anna Polívková v hlavní roli ve vynikající a ostatní ji zdatně sekundují, na všech hercích je vidět, že je představení baví a užívají si ho.
(zadáno: 13.12.2015)
Po všech negativních ohlasech a obavách jsem nakonec byla příjemně překvapená. Vynikající výkony Vladimíra Javorského i Martina Pechláta a dobrá prostřední část, ovšem rozpačitý začátek i konec.
(zadáno: 2.11.2015)
Veliké, ale opravdu veliké zklamání. Klady spatřuji v nasazení herců a místy velice originální scénografii (cirkus, slavnostní oběd), ovšem ze zbytku jsem upřímně zklamaná, až užaslá. Ať už jde o rozvleklost, rozpačitost celku, tak i o koňskou hlavu.
(zadáno: 1.11.2015)
Jedna z těch inscenací, které se jen tak nevidí. Přidávám deset procent za pěvecké výkony obou hlavních představitelek.
(zadáno: 20.10.2015)
Velmi příjemné představení. Dynamická a poutavá inscenace, která i po dvě a půl hodiny udrží divákovu pozornost
(zadáno: 20.10.2015)
Opravdu jedno z nejlepších představení, které jsem kdy měla možnost vidět. Skvělé herecké výkony, zejména Vandy Hybnerové, Ivy Janžurové a Taťjany Medvecké.
(zadáno: 6.10.2015)
Skvělé představení s výbornými hereckými výkony, kterým vévodí Vilma Cibulková v titulní roli. Za sebe určitě doporučuji a myslím, že nezůstanu jen u jednoho zhlédnutí.
(zadáno: 6.10.2015)
Vynikající příklad "jukebox" muzikálu. Taneční, herecké i pěvecké výkony fantastické, stejně jako energie herců. Děj občas sklouzává do epizod nekonečného seriálu a povinného ždímání emocí z diváků. Celkově se však jedná o velice nadprůměrný muzikál, co do srovnání s dalšími pražskými muzikálovými produkcemi. Viděno obsazení: Doubravová, Löbl, Fric, Krištofová-Kolářová, Pleskot, Bernáth
(zadáno: 6.10.2015)
Výborné taneční výkony a obrovské nasazení všech je velkým plusem tohoto uvedení, ovšem dojem mi poněkud kazily některé (zbytečně) dlouhé činoherní pasáže. Viděno obsazení: Pálek, Gidová, Procházková, Savka, Fric, Gránský, Pleskot a další.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4