Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (57)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 11.4.2019)
(zadáno: 28.3.2019)
Pěkné zpracování, muzikály DJKT umí, akorát si myslím že toto představení není vhodné pro tak malé děti které seděli všude kolem mne a dost se nudily
(zadáno: 28.3.2019)
Za poslední dobu jedno z nejkrásnějších představení jaké jsem viděla, plné emocí, nádherné hudby, a skvělých pěveckých výkonů. Výborná režie a krásné kostýmy. Vemte na představení děti, bude se jim to líbit.
(zadáno: 28.3.2019)
Takový Revizor po vinohradsku. Proč tolik vulgarismů a politických narážek? I bez toho by člověk poznal, že je tato hra aktuální i v současné době. Dvě velká plus musím ale dát za výkon panu Procházkovi a za hudbu panu Brouskovi
(zadáno: 7.3.2019)
Brněnské nastudování notoricky známé Moliérovy hry není nijak výjimečné, výjímečným ho dělají až herecké výkony Bolka Polívky a Michala Isteníka. Bolek je pro mne mistrem improvizace a opět mu vůbec nevadilo že představení končí o půl hodiny déle. Moc jsem se bavila
(zadáno: 7.3.2019)
Stejně jako výstava TITANIC bylo i toto představení takové nemastné, neslané a nezachránily to ani výborné pěvecké výkony Dušana Vitázka a Barbory Remišové ani roztomilý pejsek
(zadáno: 20.2.2019)
Neuvěřitelné emoce,neuvěřitelná energie. Martin Hofmann je Pan herec
(zadáno: 18.2.2019)
Anička Fialová mě překvapila svým komediálním talentem a Tereza Mašková předvedla, že si vítězství v Superstar opravdu zasloužila. Hra je slušná oddychovka i když těch vulgarismů bylo na mě už trochu moc.
(zadáno: 13.2.2019)
(zadáno: 23.1.2019)
Neuvěřitelně uvěřitelné vykreslení charakterů všech postav. Dlouho jsem se tak nenasmála. Bylo to super
(zadáno: 23.1.2019)
Když jsem na konci počítala všechny herce plus compeny vyšlo mi neuvěřitelných 60 lidí plus živá hudba tak to smekám. Představení bylo úžasné s nádhernými kostýmy a pěveckými výkony. Nádherný duet Rómea a Julie mi utkvěl v hlavě dodnes.
(zadáno: 4.1.2019)
Eliška Balzerová byla úžasná
(zadáno: 4.1.2019)
(zadáno: 28.11.2018)
(zadáno: 15.11.2018)
Ke konci už na mne bylo těch emocí trochu moc, ale Pavlína Štorková je pro mně geniální herečka a tak trochu nadpozemská bytos
(zadáno: 13.11.2018)
Perfektně ztvárněná klasika. Skvělá hudba a vynikající výkony všech herců.
(zadáno: 1.11.2018)
Božský zpěv Michaela Klucha
(zadáno: 1.11.2018)
Při čtení recenzí si musím příště dávat větší pozor na počet hodnocení jednotlivých uživatelů. Jelikož mám ráda Ernesta Čekana dala jsem alespoň 20%,ale jinak strašný počin DRB

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>