Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (57)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.3.2018)
(zadáno: 7.3.2018)
(zadáno: 6.3.2018)
Nádherné nespoutané představení se skvěle zakomponovanou hudbou. Dechberoucí výkon Pavlíny Štorkové, její nasazení mi opravdu vyrazilo dech. Toto netradiční pojetí klasiky vás určitě pobaví a myslím si, že i překvapí
(zadáno: 1.3.2018)
(zadáno: 28.2.2018)
Pro mě asi nejhorší zážitek letošní sezony
(zadáno: 26.2.2018)
Duo SKUTR má nekonečnou studnici nápadů, člověk neví kam se má dříve dívat a kterou postavu sledovat. Všichni herci naprosto úžasní, nádherná scéna, vynikající kapela pro mě skvělá podívaná, snad by stálo za to vidět celé představení ještě jednou a znovu si to užít.
(zadáno: 15.2.2018)
(zadáno: 15.2.2018)
(zadáno: 8.2.2018)
Potlesk ve stoje? Snad jen proto že byla derniéra asi je to tak zvykem, ještě jsem na žádné nebyla, Pro mne průměrné ztvárnění klasiky.Já nevím, proč pořád od Národního divadla čekám více a pořád nic
(zadáno: 1.2.2018)
(zadáno: 1.2.2018)
Viděno 12.12 2017 v Hradci a hodně jsme se pobavili, Pavla Tomicová byla skvělá. Musím však vytknout, že my diváci ve třetí řadě na balkoně jsme ze scének založených na komunikaci s diváky neměli vůbec nic, protože jsme nic neviděli. Proto si myslím, že by tomuto představení slušela více komornější scéna
(zadáno: 1.2.2018)
Hodně přehrávané výkony obou protagonistů mě tentokrát moc nenadchly, ale nevím možná to byl záměr. Pro mě ale nízké hodnocení i za dost plytký příběh
(zadáno: 1.2.2018)
Dnes jsme rozhodli, možná pod vlivem věcí které se nyní ve světě dějí, nevinen. Představení vás ale určitě zasáhne a 100% jist si není asi nikdo. Nutno vidět. Zajímavé by bylo znát po čase různá hodnocení diváků a to i mladé generace, neboť se představení hraje i pro školy
(zadáno: 23.1.2018)
(zadáno: 18.1.2018)
Velmi silné emoční představení. Někteří diváci nevydrželi tíhu tématu a o přestávce odešli, což byla jejich chyba protože hra gradovala excelentním výkonem Jana Teplého, člověk by mu pomalu věřil, že to s námi ti Němci mysleli dobře. Určitě doporučuji vidět a trochu nastudovat téma. Výborná režie pana Langa i výkony ostatních herců
(zadáno: 16.1.2018)
Pro mě dost morbidní. Monolog o gibbonech se mi zdál vcelku zbytečný. Celé představení táhl Martin Finger. Od McDonagha jsem viděla lepší kousky
(zadáno: 16.1.2018)
Hezké, ale souhlasím s tím, že délka tomuto představení spíše ublížila. Vynikající výkon Kamily Trnkové mě velice mile překvapil, jinak i menší role byly skvěle obsazeny, prostě Palmovka opět nezklamala
(zadáno: 25.11.2017)
Skvělé, moderní, aktuální, bizarní, vtipné představení s vynikající Ivanou Hloužkovou. Výborný nápad se zapracováním hudebních hitů, to jsem se opravdu hodně nasmála a přitom to bylo vcelku vážné téma. Viděla jsem v Praze ale určitě se zajedu do Brna ještě na něco podívat. Lidé jděte na to stojí to za to.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>