Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (57)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 20.11.2017)
(zadáno: 20.11.2017)
(zadáno: 20.11.2017)
(zadáno: 20.11.2017)
(zadáno: 16.11.2017)
Děkuji Městským divadlům pražským za uvedení této hry, děkuji všem autorům a tvůrcům, děkuji všem hercům za ztvárnění této hry, především pan Hána vynikající výkon, a závěrečná věta "stálo to vůbec za to?" krutě pravdivá. Doporučuji všem vidět. Dlouho ve mě nezanechala žádná hra tak silné dojmy
(zadáno: 15.11.2017)
Trochu ztracena v ději, ale herecké výkony úžasné.
(zadáno: 8.11.2017)
SMS byly dobrý, jinak hra s koncem na začátku a začátkem na konci mě moc nebavila od pana Sokola jsem viděla lepší kousky
(zadáno: 8.11.2017)
Takové milé, ale moc mi to mezi Šárkou Vaculíkovou a panem Šťastným nejiskřilo
(zadáno: 8.11.2017)
Tak to byl masakr. Sice tak úplně nevím o čem to vlastně bylo, ale hodně jsem se bavila. Petr Vršek byl skvělej a kdo ho viděl v Ypsilonce ve hře Nadsamec Jarry mi dá určitě za pravdu. Trochu jsem měla obavy z toho opravdu velmi mladého publika, ale nakonec to bylo super
(zadáno: 7.11.2017)
Asi jsem byla na představení ve stejný den jako pode mnou hodnotící uživatelé. Sice jsem vydržela do konce, jestli ta druhá půlka bude lepší a nebyla spíše naopak. Pro mě velké zklamání až na Bolka Polívku ten byl úžasnej a to i v tragičtější poloze a to byl asi tak jediný klad této hry
(zadáno: 7.11.2017)
Skvěle jsem se pobavila a to jak hereckými tak i akrobatickými výkony. Kdo má rád humor a divadlo VOSTO5 tomu určitě doporučuji protože od příštího roku se tato hra opět vrací do divadla Archa
(zadáno: 7.11.2017)
(zadáno: 27.10.2017)
Celkem trapné a nevkusné
(zadáno: 27.10.2017)
(zadáno: 26.10.2017)
Výborná tragičtější první půlka a po přestávce jsem si už po chvíli ani nevzpomněla jak mě bolí zadek z těch hrozných židliček, moc jsem se bavila. Co dokáže Pavel Šimčík s těma rukama to je neuvěřitelný
(zadáno: 24.10.2017)
výborný Petr Nárožný jinak vcelku nuda se zvratem na závěr
(zadáno: 20.10.2017)
tento malý prostor mě baví, připadáte si jako byste byli s herci přímo v jejich pokoji a působí to velmi intimně. Skvělý výkon pana Vlacha a Satoranského
(zadáno: 20.10.2017)
Já jsem se pobavila a nasmála hodně. Rozhodně lepší komedie nežli Když ptáčka lapají nebo Francouzská kuchyně. Kdo chce nějaké silnější zážitky ať navštíví studiovou scénu a představení Ucho nebo Hodinový hoteliér

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>