Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (59)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 20.10.2017)
souhlasím s trapnou fraškou nic jiného to nebylo těšila jsem se až bude konec
(zadáno: 20.10.2017)
Skvělá scéna, režie i herecké výkony určitě stojí za vidění, proti některým
bezduchým komediím uváděným na této scéně jsem byla příjemně překvapena
(zadáno: 20.10.2017)
(zadáno: 20.10.2017)
nenáročná oddychovka, která určitě pobaví
(zadáno: 20.10.2017)
herecké výkony a krysy na jevišti dobrý, ale jinak mě to nějak zvlášť nezasáhlo
(zadáno: 19.10.2017)
(zadáno: 19.10.2017)
Toto představení jsem viděla ještě v divadle pod Palmovkou s výbornou Zuzanou Slavíkovou jako Blanche, tak jsem se neubránila srovnání a herci z Palmovky mi přišli více vyrovnaní, v tomto představení pro mě Lucie Žáčková vysoce ostatní převyšovala, ale určitě se půjdu podívat ještě jednou, protože to za to opravdu stojí
(zadáno: 19.10.2017)
Jsem nadšená, po pár minutách se vám usadí úsměv na rtech a až do konce představení nezmizí.Bylo to poetické, milé a úžasně vtipné ztvárnění klasiky, ne jak ty novodobé obscénní slátaniny pana Špinara, které se nyní hrají v Národním divadle. Jediné, co bych tomuto představení vytkla je postava starého vodníka, přišla mi úplně zbytečná a spíše rušila atmosféru a to i svým kostýmem i výkonem pana Goldflama
(zadáno: 19.10.2017)
Začátek a konec výborný ostatní scénky mě moc nenadchly ale celkově představení pobaví
(zadáno: 17.10.2017)
Hodně jsem se pobavila a to zvláště teď před našimi volbami, ach jak jsou ti politici všichni stejní, doporučuji vidět
(zadáno: 17.10.2017)
muzikál se mi líbil právě proto, že byl uveden na menší scéně bylo to strhující, jak hudba, tak herecký a pěvecký výkon Martina Písaříka, skvělý počin
(zadáno: 16.10.2017)
krátké ale neuvěřitelně gradující představení s výbornými hereckými výkony i když pro mě trochu neuchopitelné
(zadáno: 16.10.2017)
na konci tohoto představení jsem se nestyděla za slzy a myslím že takových nás bylo v sále víc, bylo to úchvatné
(zadáno: 16.10.2017)
pro mě jedno z mála představení které vás dostane do kolen
(zadáno: 16.10.2017)
(zadáno: 16.10.2017)
senzační zábava skvělé herečky, bylo vidět, že i je baví hrát takovou hru i když si myslím, že se při zkouškách dost nadřely
(zadáno: 16.10.2017)
tak to byla hrůza, nechápu jak na tohle představení může být stále vyprodáno, laciný humor a ne moc dobré výkony herců mě zklamaly
(zadáno: 16.10.2017)
(zadáno: 15.10.2017)
první půlka byla skvělá strašně jsem se nasmála, škoda že po přestávce už to nemělo takový spád a vtip
(zadáno: 15.10.2017)
(zadáno: 15.10.2017)
(zadáno: 12.10.2017)
Pěkné hereké výkony a to je asi tak vše
(zadáno: 12.10.2017)
nic moc, čekala jsem podstatně větší zábavu, po tomto zážitku si asi nechám volné pokračování Vzhůru do divočiny klidně ujít.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>