Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (57)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >

(zadáno: 12.10.2017)
na mě moc ukřičené a dlouhé, ale hezké kostýmy a scéna
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 12.10.2017)
Nevím co pan Klepl panu Hartlovi udělal, že mu napsal tak hloupou hru je to jak napsané horkou jehlou, ani dobrý herecký výkon to bohužel nezachránil
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 12.10.2017)
Viděla jsem ještě s Pavlem Křížem a bylo to fakt skvělý
(zadáno: 11.10.2017)
Perfektní zábava, vřele doporučuji všem, kteří chtějí v divadle vypnout a smát se od začátku až dokonce.
(zadáno: 11.10.2017)
Ach ta pánská přirození na závěr to tam snad nemuselo ani být
(zadáno: 11.10.2017)
Moc se mi představení líbilo Bolek, Anička výborní, ale vůbec jsem nepochopila kdy a jak stačili vyměňovat panenku za živé mimino, viděla jsem ve Studiu DVA a maminka s malým miminkem byli i na děkovačce to nechápu
(zadáno: 11.10.2017)
Neuměla jsem si představit jak se vypořádají s těmi maskami ale dokázali to výborně, když se poprvé objevili manželé Smolíkovi tak jsme se mohli všichni potrhat smíchy a stěžejní písnička, ani jsem netušila že ještě umím slova, děkuji za výlet do dětství
(zadáno: 11.10.2017)
(zadáno: 11.10.2017)
(zadáno: 11.10.2017)
stejný autor stejná režie jako Vše o mužích ale promiňte ženský chlapi byli lepší
(zadáno: 11.10.2017)
krásná vzpomínka na dětství úžasní Jan Cina a Berenika Kohoutová vtipní byli i pan Kraus a Klepl mě se to prostě líbilo
(zadáno: 11.10.2017)
pro mě asi to nejhorší od Patrika Hartla sorry
(zadáno: 11.10.2017)
Pro ty kteří nejsou tak jako já příliš kovaní v historii je dobré přečíst si před začátkem program a oživit si souvislosti.Jinak výborná hra k zamyšlení se skvělými hereckými výkony
(zadáno: 11.10.2017)
já jsem se tedy fakt pobavila vřele doporučuji
(zadáno: 11.10.2017)
jedno z mála moderních pojetí klasiky které se mi líbilo.Jinak režii pana Špinara moc nemusím ale tohle se mu povedlo.Pro mě tedy zbytečná svlékací závěrečná scéna ale pro mladé fanynky Patrika Děrgla budiž.
(zadáno: 11.10.2017)
Z kurzu negativního myšlení jsem dnes odcházela úplně pozitivně naladěna,byly tam chvíle bouřlivého smíchu,zamyšlení i překvapení,myslím tím hlavně tu ruskou ruletu v závěru.Michal Dlouhý opět úžasnej a to tento týden hraje téměř každý den a s tímhle nasazením klobouk dolů.
(zadáno: 10.10.2017)
Viděla jsem ještě c Vilmou Cibulkovou a byla excelentní
(zadáno: 10.10.2017)
výkon pana Norberta je pro mě nezapomenutelný a celé představení mě nadchlo oceňuji režii i výkony ostatních herců.Viděla jsem i Richarda III v podání herců divadla Petra Bezruče a bylo to taky výborný prostě někdy se vyplatí navštívit i hostující regionální divadla
(zadáno: 10.10.2017)
Za úžasný výkon Báry Hrzánové dávám vyšší hodnocení
(zadáno: 10.10.2017)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 >