Profil uživatele

Anah

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (28)
Jan Pařízek: 12 % (103)
Michal Novák: 12 % (57)
Helena Grégrová: 13 % (94)
Jiří Landa: 13 % (132)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 10.10.2017)
Pro mě to bylo jedno ze dvou nej představení letošního roku tím druhým byl Spalovač mrtvol divadla Petra Bezruče.Kdo má rád černý humor určitě doporučuji
(zadáno: 10.10.2017)
výkon pana Norberta je pro mě nezapomenutelný a celé představení mě nadchlo oceňuji režii i výkony ostatních herců.Viděla jsem i Richarda III v podání herců divadla Petra Bezruče a bylo to taky výborný prostě někdy se vyplatí navštívit i hostující regionální divadla
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 16.10.2017)
pro mě jedno z mála představení které vás dostane do kolen
(zadáno: 16.10.2017)
na konci tohoto představení jsem se nestyděla za slzy a myslím že takových nás bylo v sále víc, bylo to úchvatné
(zadáno: 28.3.2019)
Za poslední dobu jedno z nejkrásnějších představení jaké jsem viděla, plné emocí, nádherné hudby, a skvělých pěveckých výkonů. Výborná režie a krásné kostýmy. Vemte na představení děti, bude se jim to líbit.
(zadáno: 16.11.2017)
Děkuji Městským divadlům pražským za uvedení této hry, děkuji všem autorům a tvůrcům, děkuji všem hercům za ztvárnění této hry, především pan Hána vynikající výkon, a závěrečná věta "stálo to vůbec za to?" krutě pravdivá. Doporučuji všem vidět. Dlouho ve mě nezanechala žádná hra tak silné dojmy
(zadáno: 18.1.2018)
Velmi silné emoční představení. Někteří diváci nevydrželi tíhu tématu a o přestávce odešli, což byla jejich chyba protože hra gradovala excelentním výkonem Jana Teplého, člověk by mu pomalu věřil, že to s námi ti Němci mysleli dobře. Určitě doporučuji vidět a trochu nastudovat téma. Výborná režie pana Langa i výkony ostatních herců
(zadáno: 6.3.2018)
Nádherné nespoutané představení se skvěle zakomponovanou hudbou. Dechberoucí výkon Pavlíny Štorkové, její nasazení mi opravdu vyrazilo dech. Toto netradiční pojetí klasiky vás určitě pobaví a myslím si, že i překvapí
(zadáno: 14.5.2018)
Skvělá podívaná, a to muzikály moc nemusím, ale brňáci mně prostě dostali. BRAVO
(zadáno: 20.9.2018)
První polovina vás hodně pobaví,druhá hodně dojme.Končili jsme se slzami v očích. Matouš Ruml byl famózní
(zadáno: 13.11.2018)
Perfektně ztvárněná klasika. Skvělá hudba a vynikající výkony všech herců.
(zadáno: 23.1.2019)
Neuvěřitelně uvěřitelné vykreslení charakterů všech postav. Dlouho jsem se tak nenasmála. Bylo to super
(zadáno: 20.2.2019)
Neuvěřitelné emoce,neuvěřitelná energie. Martin Hofmann je Pan herec
(zadáno: 11.1.2020)
Tak to je klasika. Nejúžasnější divadelní role Báry Hrzánové. Je obdivuhodné s jakým nasazením dokáže hrát tuto roli ještě po osmnácti letech, klobouk dolů.
(zadáno: 10.10.2017)
Výborný moc se mi to líbilo a to jsem seděla nalevo na kraji a menší viditelnost mi vůbec nevadila,souhlasím že režie a obsazení byly výborný a VŠECHNY herecké výkony skvělé
(zadáno: 11.10.2017)
já jsem se tedy fakt pobavila vřele doporučuji
(zadáno: 11.10.2017)
Moc se mi představení líbilo Bolek, Anička výborní, ale vůbec jsem nepochopila kdy a jak stačili vyměňovat panenku za živé mimino, viděla jsem ve Studiu DVA a maminka s malým miminkem byli i na děkovačce to nechápu
(zadáno: 11.10.2017)
Perfektní zábava, vřele doporučuji všem, kteří chtějí v divadle vypnout a smát se od začátku až dokonce.
(zadáno: 16.10.2017)
(zadáno: 16.10.2017)
senzační zábava skvělé herečky, bylo vidět, že i je baví hrát takovou hru i když si myslím, že se při zkouškách dost nadřely
(zadáno: 16.10.2017)
(zadáno: 19.10.2017)
Jsem nadšená, po pár minutách se vám usadí úsměv na rtech a až do konce představení nezmizí.Bylo to poetické, milé a úžasně vtipné ztvárnění klasiky, ne jak ty novodobé obscénní slátaniny pana Špinara, které se nyní hrají v Národním divadle. Jediné, co bych tomuto představení vytkla je postava starého vodníka, přišla mi úplně zbytečná a spíše rušila atmosféru a to i svým kostýmem i výkonem pana Goldflama
(zadáno: 26.10.2017)
Výborná tragičtější první půlka a po přestávce jsem si už po chvíli ani nevzpomněla jak mě bolí zadek z těch hrozných židliček, moc jsem se bavila. Co dokáže Pavel Šimčík s těma rukama to je neuvěřitelný
(zadáno: 25.11.2017)
Skvělé, moderní, aktuální, bizarní, vtipné představení s vynikající Ivanou Hloužkovou. Výborný nápad se zapracováním hudebních hitů, to jsem se opravdu hodně nasmála a přitom to bylo vcelku vážné téma. Viděla jsem v Praze ale určitě se zajedu do Brna ještě na něco podívat. Lidé jděte na to stojí to za to.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>