Profil uživatele

Anex

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (75)
Helena Grégrová: 10 % (65)
Michal Novák: 10 % (42)
Iva Bryndová: 11 % (11)
Lukáš Dubský: 11 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 7.2.2017)
(zadáno: 12.1.2017)
Takto expresivní nahota už je na mne moc... Z textů celkově smíšené pocity, ačkoli výkony obou protagonistů přesvědčivé
(zadáno: 13.12.2016)
(zadáno: 22.11.2016)
(zadáno: 22.11.2016)
když se za mnou v druhé části paní advokátka připlížila a pohladila mne vzadu za krkem, dost to umocnilo můj zážitek...měla jsem chuť cestou z vily varovat tím směrem jdoucí bezdomovkyni, ať svůj záměr přehodnotí :-D
(zadáno: 22.11.2016)
(zadáno: 31.10.2016)
náplň příběhu v tomto žánru celkem klasická, zpracování na divadle obdivuhodné, jen mi chyběl jejich typický humor...
(zadáno: 3.8.2016)
trefný název by byl matka na zabití :-D ty vzorce citového vydírání a psychického týrání syna a předtím nejspíš i manžela - to jednomu zatrne. Velmi přesvědčivé výkony. Líbilo.
(zadáno: 2.8.2016)
čekala jsem víc legrace, tohle bylo spíše dost vážné téma... znáte to, zasmějete se, ale pak ty pocity úsměvné nejsou. Jako bývalou skautku mi některé žertíky přišly trapné, ale celkově to na mě udělalo silný dojem. Hrůzy totalitního vězení apod.
(zadáno: 31.5.2016)
(zadáno: 31.5.2016)
(zadáno: 29.4.2016)
(zadáno: 12.4.2016)
(zadáno: 4.4.2016)
Skvělá zábava, vynikající herecké výkony, spousta vtipu, fascinující bojové scény(wow), neustálá akce, žádné prostoje. Byli jsme nadšení a moc nás mrzí, že představení končí. Moc ráda bych ho navštívila znovu, za nějaký čas. Doufám, že bude o derniéře pořízen záznam a zajištěna distribuce - ráda bych si DVD zakoupila.
(zadáno: 1.4.2016)
Silné emoce a rozpolcené pocity...což byl předpokládám účel
(zadáno: 1.4.2016)
Pro mne zklamání. Hudba+zpěv výborné. Texty slabé. Herecké výkony nulové (kromě jednoho protagonisty, kde nějaké schopnosti znát byly, byť v náznaku). Choreografie bojových scén zmiňovaná v závěru ve čtených titulcích tristní. Neustálé držení mikrofonů v ruce nevhodné - obzvláště při napodobování boje druhou rukou. Nejrušivější ale byli "pozdní návštěvníci". Ještě na začátku na zklidnění publika by se to dalo pochopit. Jejich působení v průběhu celého představení vč. 2.části - nepochopitelné, trapné a rušivé. Nesmyslné prodlužování děkovačky "vtipnými" kecy kdy člověk nemůže opustit sál=zlo!
(zadáno: 1.4.2016)
Výborně jsem se bavila po celou dobu, výkon Isteníka excelentní, zdatně mu sekundovali i všichni ostatní od jeho sluhy po Vondráčka. I děti zde byly fantastické, byť měly jen minimální prostor. Naprostá spokojenost
(zadáno: 1.4.2016)
Nasazení herců vysoké - Kobr provázející celým dějem výborně komunikuje i s publikem. Poutavé kulisy vzbuzují zvědavost už od začátku. Ovšem sugestivní popis vraždy psa mne pronásledoval ještě dva dny. Lehce psychedelické, pocity smíšené...
(zadáno: 10.3.2016)
(zadáno: 1.3.2016)
(zadáno: 1.3.2016)
(zadáno: 17.1.2016)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>