Profil uživatele

Anex

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (75)
Helena Grégrová: 10 % (65)
Michal Novák: 10 % (42)
Iva Bryndová: 11 % (11)
Lukáš Dubský: 11 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 19.2.2015)
jako fanynka Zeměplochy nemohu jinak - velmi dobře uchopená předloha
(zadáno: 19.2.2015)
jako fanynka Zeměplochy nemohu jinak - velmi dobře uchopená předloha
(zadáno: 4.4.2016)
Skvělá zábava, vynikající herecké výkony, spousta vtipu, fascinující bojové scény(wow), neustálá akce, žádné prostoje. Byli jsme nadšení a moc nás mrzí, že představení končí. Moc ráda bych ho navštívila znovu, za nějaký čas. Doufám, že bude o derniéře pořízen záznam a zajištěna distribuce - ráda bych si DVD zakoupila.
(zadáno: 19.2.2015)
nejdřív jsem se smála, pak se hodně strachovala a nakonec mne to pohltilo; dojem přetrval, velmi silná hra - emočně
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 29.4.2015)
Jako milovnice dílek typu Tarantino nemohu jinak, netušila jsem, že je možné něco takového přenést i na divadelní prkna
(zadáno: 13.9.2015)
(zadáno: 10.3.2016)
(zadáno: 1.4.2016)
Výborně jsem se bavila po celou dobu, výkon Isteníka excelentní, zdatně mu sekundovali i všichni ostatní od jeho sluhy po Vondráčka. I děti zde byly fantastické, byť měly jen minimální prostor. Naprostá spokojenost
(zadáno: 22.11.2016)
když se za mnou v druhé části paní advokátka připlížila a pohladila mne vzadu za krkem, dost to umocnilo můj zážitek...měla jsem chuť cestou z vily varovat tím směrem jdoucí bezdomovkyni, ať svůj záměr přehodnotí :-D
(zadáno: 11.7.2017)
Och Venuše, já se narodila ve špatném desetitisíceletí :-D
(zadáno: 20.10.2017)
poprve jsem v jeden moment plakala a smala se zaroven, silny okamzik...ackoli povetsinou jsme se hlavne smali
(zadáno: 19.2.2015)
Skvěle jsem se bavila od začátku do konce a většinu z ústřední "písně" si i pamatuji. Ráda navštívím ještě jednou.
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 19.2.2015)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>