Profil uživatele

Annikka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Iva Bryndová: 13 % (32)
Jiří Landa: 13 % (48)
Helena Grégrová: 14 % (22)
Jiří Koula: 14 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.10.2020)
85 %.
Herecký koncert geniálního Slámy, Freje i Novotné. Jedna z nejlepších ?klasik? v repertoáru NdB.
(zadáno: 27.9.2020)
(Filmová) klasika, ale Vitázkovi moc hezky sedla. Sedláčková je jako královna Alžběta perfektní.
(zadáno: 27.9.2020)
Viděno dobře čtyřikrát a nejen, že mě pokaždé dostane třeba rádio s uzavírkou naprosto celého Brna, ale také díky improvizaci a hlasování vidím pokaždé jinou hru. Igor Ondříček by měl za Tonyho dostat nějakou cenu, je dokonalý. Kvalitní je i Lálková a její (Barbařiny) jen těžko zkrocené emoce.
(zadáno: 27.9.2020)
Srdcovka, a to nejen díky hantecu. Nicméně ta brněnská lokalizace hře svědčí, je mnohem přístupnější a pro diváka uchopitelnější, jak to Shaw mínil.
(zadáno: 27.9.2020)
Postavit dvouhodinové představení na jedné hlášce je přepálené, jinak ale příjemná oddechovka.
(zadáno: 27.9.2020)
75 %. Hygge inscenace, kde Tereza byla vtipná!
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
Velmi, velmi, velmi silné. Novotná podává málem až životní výkon, moc se mi líbila i Elsa Terezy Groszmannové.
(zadáno: 27.9.2020)
Ty jsi tygr debil! :)
Menstruace / PROSTATA!
(zadáno: 27.9.2020)
Iva Marešová je perfektní.
(zadáno: 27.9.2020)
Hudebně značně chytlavá záležitost, některé písničky mě nepouští ani roky po zhlédnutí.
(zadáno: 27.9.2020)
Lukáš Dubský to napsal dokonale ? Karlínská verze dává vzpomenout, proč je Dracula mezi muzikály takovým fenoménem. Velmi působivá inscenace, která napravila prohřešky verze z r. 2013. Kumpricht velmi příjemně překvapil.
(zadáno: 27.9.2020)
Ondříček. Je. Bůh.
(zadáno: 27.9.2020)
95 % a úžasné ztvárnění metra na divadelních prknech. Blahuta má obrovský talent.
(zadáno: 27.9.2020)
Kdo to kdy viděl, jíst rybu potmě?!
(zadáno: 27.9.2020)
Nezapomenutelní Uličník a Fialová.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
Velmi kvalitní zpracování oddechové parodie/komedie. Bavila jsem se a odcházela nadšená.
(zadáno: 27.9.2020)
Klasiku mám ráda a R&J jsem viděla v tolika různých verzích, že bych řekla, že se mi nemůže omrzet, ale bohužel jsem se nudila.