Profil uživatele

Annikka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Iva Bryndová: 13 % (32)
Jiří Landa: 13 % (49)
Helena Grégrová: 14 % (22)
Jiří Koula: 14 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.9.2020)
Skvěle obsazené.
(zadáno: 27.9.2020)
Herecký koncert Terezky Groszmannové.
(zadáno: 27.9.2020)
85 %. Kombinace Briešťanská/Siničák naprosto neskutečná.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
85 %, nádherně vulgární.
(zadáno: 27.9.2020)
85 %, velmi silné duodrama.
(zadáno: 27.9.2020)
85 %.
Maryško, musí to bét?
Velmi minimalistická hra, ve které o to více vyniknou výkony herců. A že jsou opravdu kvalitní?
(zadáno: 27.9.2020)
85 %, v životě bych nečekala, že zrovna divadelní Kafka mě takto dostane.
(zadáno: 27.9.2020)
Velmi kvalitní zpracování oddechové parodie/komedie. Bavila jsem se a odcházela nadšená.
(zadáno: 27.9.2020)
Lukáš Dubský to napsal dokonale ? Karlínská verze dává vzpomenout, proč je Dracula mezi muzikály takovým fenoménem. Velmi působivá inscenace, která napravila prohřešky verze z r. 2013. Kumpricht velmi příjemně překvapil.
(zadáno: 27.9.2020)
Velmi, velmi, velmi silné. Novotná podává málem až životní výkon, moc se mi líbila i Elsa Terezy Groszmannové.
(zadáno: 5.10.2020)
85 %.
Herecký koncert geniálního Slámy, Freje i Novotné. Jedna z nejlepších ?klasik? v repertoáru NdB.
(zadáno: 5.10.2020)
Skvělý Siničák (zapal si kočku!), Šulaj (ten by nezrežíroval ani nymfomanku v kasárnách) i David (To byl skoro Wagner / Psychotičtí Wágneři). Moc příjemná oddechovka, která se nebere moc vážně, ale zároveň pomáhá od-tabuizovat a od-stigmatizovat psychiatrická onemocnění. Nejsme vlastně blázni všichni?
(zadáno: 5.10.2020)
85 %
Vyplatí se vidět zejména na Biskupském dvoře pod Petrovem, který s atmosférou udělá svoje. Velmi kvalitní pocta nesmrtelnému filmu. Holišová je dokonalá.
(zadáno: 31.10.2020)
Velmi silná studie toho, kde je vlastně morálka, jestli je možné vyčíslit cenu lidského života a jestli ti nahoře musí vždycky vědět, co dělají. Viděno původní obsazení se skvělým Janem Grundmanem.
(zadáno: 17.11.2021)
Velmi důstojná retrovzpomínka. Prodloužení o písně dává smysl, přiznivě kvituji zachování spousty skvělých scén (Co to děláte, pane domácí! / Můj otec je z Turčianských Klačan pri Martine) a obsazení velmi padnoucí.

Viděno: 2x
Hlavní role: Sarah Salloum (2x), Roman Tomeš (2x)
(zadáno: 17.11.2021)
85 %.
Viděno online, přesto velmi silné.
(zadáno: 17.11.2021)
Viděno open-air a - wow! Studenti velmi příjemně překvapili. To mě tak bavilo, že jsem si jednak koupila hru v knižní podobě a taky ráda půjdu znovu.
(zadáno: 24.9.2020)
75 %, 24/9/2020
Přesný příklad představení, které by bylo k smíchu, kdyby nebylo k pláči. Střípky Kmentovy knihy, reálných výroků a aktuálního dění (díky za to odlehčení!) s nesnadnou improvizační vsuvkou (Hello, my name is Alena / Máte naprostou pravdu, paní redaktorko / Odstůpim.) dokáže diváky upřímně pobavit a díky střihům ze zkoušek, které už využilo třeba HaDi v Náměsíčnících, i osvětlit některé kauzy. Chvílemi bych uvítala sofistikovanější satiru, ale bavila jsem se. Před volbami hrozně důležitá hra, jen se bojím, že nezasáhne ty, které by měla.