Profil uživatele

Annikka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Iva Bryndová: 13 % (32)
Jiří Landa: 13 % (49)
Helena Grégrová: 14 % (22)
Jiří Koula: 14 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.9.2020)
Lukáš Dubský to napsal dokonale ? Karlínská verze dává vzpomenout, proč je Dracula mezi muzikály takovým fenoménem. Velmi působivá inscenace, která napravila prohřešky verze z r. 2013. Kumpricht velmi příjemně překvapil.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
Viděno dohromady 4× a Jaroslav Plesl byl božský pokaždé.
(zadáno: 27.9.2020)
Velmi, velmi, velmi silné. Novotná podává málem až životní výkon, moc se mi líbila i Elsa Terezy Groszmannové.
(zadáno: 17.11.2021)
85 %.
Viděno online, přesto velmi silné.
(zadáno: 17.11.2021)
Díkybohu, že se na současné brněnské divadelní scéně dá ještě na něco chodit opakovaně.

Rouge et noir, pair et impair, manque et pass, zero!

Vynikající dramatizace Dostojevského, která je sice temná, ale zároveň blýskavá a třpytivá. Naprostá provokativní extáze. Neskutečný Buš, skvělá Hloužková a velmi podařená glosa i na stádnost společnosti.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
Skvěle obsazené.
(zadáno: 31.10.2020)
Vynikající Šnytová, perfektní Adam.
JChS v NDM má ty správné grády a (punk)rockový feel. Majestátní scéna a výborné nastudování, bavila jsem se celou dobu, a to ten muzikál znám nazpaměť. :)
(zadáno: 27.9.2020)
Postavit dvouhodinové představení na jedné hlášce je přepálené, jinak ale příjemná oddechovka.
(zadáno: 27.9.2020)
Iva Marešová je perfektní.
(zadáno: 27.9.2020)
95 %.
(zadáno: 31.10.2020)
75 %
Poslední zhlédnutá hra před podzimním uzavřením divadel. Čím méně herců, tím důležitější jsou jejich herecké výkony? a musím říct, že ve K.Š.E.F.T.u jsou ty herecké výkony hodně kvalitní a pěkně zvládnutá komediální i vážnější stránka. Jen mě to nevtáhlo tolik jako jiné příběhy s podobným tématem; možná bych hru trochu osekala pro větší poutavost.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)