Profil uživatele

Arcipes

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 7 % (27)
Veronika Boušová: 8 % (39)
Jan Pařízek: 10 % (63)
Michal Novák: 10 % (67)
Pavla Haflantová: 11 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >

(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
Jediný moment, který mi utkvěl, je kiks Medvecké, která se totálně odrovnala, když válečkem na těsto omylem rozflákala nůši. Oproti "slizštějším" Furiantům z Dlouhé je tato inscenace nezajímavá a plochá. 5/10
(zadáno: 1.11.2013)
Oproti většinovému názoru: nepřekvapilo, nezaujalo, ale vůbec neurazilo. 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
Nijak moc inovativní pohled na Ionesca - inscenace je doslovná a nijak autorovi neoponuje, což je škoda. Vznikla pohodová absurdní jednohubka, kterou si však klidně můžete odpustit, pokud si přečtete Ionesca samotného. 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
Velmi zaujal především text. Inscenace je poměrně svižná, ale dost křečovitá. Místy vyděsila mnohá klišé, text je ale většinou úspěšně retušoval. A. Doláková mě bohužel vysloveně štvala. 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
Velmi zbytečná inscenace. 4/10
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
Dobře zahrané a přiměřeně působivé. Má to bohužel trochu víc konců, než by slušelo. 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
Audiovizuálně působivé dvě třetiny inscenace jsou krásné, ale trochu moc... vlezlé... střední část je přebytečná a levná trapným humorem. Postava včelaře vysloveně iritovala. Velké plus za hudbu a světla. 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
Těžko stravitelné, přitom zábavné. Mé první setkání s Kamenem... a tak to bylo poněkud pěstí mezi oči - nicméně... hmmm... 6/10
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)
(zadáno: 1.11.2013)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >