Profil uživatele

Armin

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (3)
Iva Bryndová: 13 % (4)
Jiří Landa: 18 % (8)
Pavel Širmer: 21 % (7)
Michal Novák: 25 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 26.12.2015)
Jeden ze slabších Procházkových textů. Zahraný však dobře a evidentně s chutí. Plus za neoprenový tanec a prima hudbu.
(zadáno: 4.11.2014)
Inscenace mě ani nenadchla ani nezklamala. Nejvíc mě zaujal Jan Plouhar, hrál přirozeně, civilně, bez přehrávání, přehnaných gest. Andrea Černá naopak přehrává příliš, mimika i gesta jsou předvídatelná, protože už jsem je viděla v tolika inscenacích... Martin Stránský klasicky velmi dobře, jen toho křiku by mohlo být méně. Scéna naprosto funkční, poskytuje prostor pro zajímavé kreace. Nevím, zda je to chybou textu či režisérského pojetí, ale chybí výraznější gradace. I setrvávání herců na scéně se opakuje již v několikáté inscenaci. Celkově průměr. Škoda.
(zadáno: 11.6.2015)
Touto inscenací pokračuje činohra v tápání, hledání a nevyrovnanosti. Některé momenty jsou skvělé, vzápětí však přijde pád. Text by potřeboval proškrtat. Občasné přehrávání také na kvalitě nepřidá. Výborná je scéna, která dokonale evokuje onu neblahou dobu. Konec, konkrétně konec strejdy Penka, je dosti předvídatelný, a to je škoda.
(zadáno: 9.1.2015)
Tak nevím, co jsem viděla ... grotesku, parodii, satiru ... Nejspíš něco mezi tím. Hra na mě působila strnule, křečovitě. Plus za Petra Konáše a některé bonmoty paní domácí.
(zadáno: 26.3.2019)
Vše zůstalo na půli cesty, i ta snaha šokovat. Scéna v podstatě identická jako v inscenaci Srpen v zemi indiánů, takže už neudivuje. Text by zasloužil proškrtat. Opětovně nulová gradace, bez napětí. Snad se O. Rychlému dostane výraznějších rolí, kde bude moci uplatnit svůj talent.
(zadáno: 16.4.2017)
Nebetyčná nuda! Chyba není v hercích, v tom, že by nehráli dobře, není ani v režii, ale jednoznačně tkví v textu hry. Ten totiž nenabízí nic poutavého, je příliš upovídaný, předvídatelný, plochý. Myslím, že ze současného ruského dramatu by se dalo vybrat lépe.
(zadáno: 8.10.2015)
Jednalo se spíš o střípky nebo jakési obrazy ze života Plzeňanů více či méně známých. Příběh mizí (nebo už vymizel) z prózy, teď i z divadla. Humor křečovitý, dialogy neživé, zpěvy bezúčelné, kostýmy podivné. Deset procent za scénu a deset za přestávku a nezamčené dveře...
(zadáno: 4.11.2014)
Nelíbí... Komedie, při které se člověk nezasměje, nemůže být komedií. Sice jde o Shakespearův slabší text, ale tohle si nezasloužil. Z jeviště byla cítit křeč, M. Frösslová se pitvoří až hrůza, chemie mezi mileneckými dvojicemi nefunguje, ...

Další stránky hodnocení: < 1 2