Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 9.1.2014)
kratkou povidku nerozvedli uplne blbe, pridali dobry napady. ale proc tam proboha davali andela a stestenu? ty jejich vystupy byly priblby a ta snaha pobavit za kazdou cenu neskutecne trapna. monika absolonova a zuzana maurery mely jen zpivat, to by bohate stacilo. vybornej napad s mrazem a petr strenacik vybornej. strykovy jsem to uplne neuveril, mozna mohli najit mladsi herecku. babicku jsem mel siskovou a podle me bude vancurova lepsi. nikdo jsme nepochopil jestli rodice uhoreli doopravdy nebo se to devcatku jenom zdalo, to mohli udelat srozumitelnejs.
(zadáno: 9.1.2014)
kuba a ance z krkonosskejch pohadek me po ctyriceti letech nebavili. radsi se na ne podivam znovu v tomhle vecernicku a uvidim navic i krakonose, trautenberka a hajnyho.
(zadáno: 18.4.2014)
stve mi, ze do pohadek se porad cpe klise o zly kocce a hodny mysi. vzdyt je to vetsinou naopak, mysi jsou prece skudci, od kterejch kocky pomahaji. proc se uz nejmensim detem podsouvaji nebezpecny ideologie?
(zadáno: 7.8.2014)
koukat se na to dalo, ale nic extra. co me ale dostalo je, ze to trva hodinu bez pauzy, hraji jenom dva herci, na jevisti nic vic nez trocha staryho harampadi. tak proc teda stoji listek 430? predrazeny listky v ungeltu uz jsou moc okatou tvrdou rejzovackou.
(zadáno: 30.12.2014)
dada patrasova vic vynikla pri cviceni s detma
(zadáno: 8.10.2015)
patrik hartl psat neumi, tahle hra taky byla plna klise, telenovelovych dialogu. nebylo jasny, zda chce vic bavit nebo poucit, poradne se mu nepodarilo ani jedno. kdyz uz se to muselo nasadit, mohli to dat zrezirovat nekomu jinymu, kdo by to trochu pozvednul. ale dalo se na to koukat, prisli uz s vetsima blbostma. marika soposka jako nesnesitelna novomanzelka fakt nesnesitelna, ale dobra ne, stabrnak vedle ni taky docela trapny, i proto prostredni povidka z tech tri nejhorsi. skoda ze strykova, slany a blazek berou nabidky jenom podle honorare a nehraji radsi v lepsich vecech.
(zadáno: 16.3.2017)
janžurová do toho dává hodně, Orozovič jí dobře sekunduje, ale příšerně dlouhý a nudný. chtělo to škrtat a soustředit se na něco.
(zadáno: 22.2.2018)
kdo zná film, tohle ho možná zklame. mohlo to bejt lip zrežírovaný. ale koukat se na to dalo. ta hra je dobrá a herci se s tim poprali. linhartová ušla, ale za ostatníma trochu zaostávala, bylo vidět, že toho na divadle nemá tolik za sebou.
(zadáno: 22.2.2018)
hra je docela dobrá, ale je trochu utahaná a rozvleklá, takový bylo i to představení. tohle ještě bylo nazkoušený v době, kdy se stašová ještě držela, asi tam něco z toho nazkoušení zůstalo. měla sice trapnější místa, ale bylo jich málo, nebyla tak mimo jako třeba ve zvěřinci nebo vím, že víš. skopal ok, ostatní spíš přihrávali a docela jim to šlo. ale proč proboha potlesk na konci ve stoje? jenom proto, že jsme viděli stašovou naživo?
(zadáno: 25.10.2011)
milan enčev je pro roli širokeho vzhledově vhodný, ale to bohužel k opravdovýmu zážitku z pohádky nestačilo :-(
(zadáno: 2.12.2011)
v praze davaji mnohem horsi muzikaly. toto je koukatelny, najdou se chytlavy mista, jenze i hodne ALE! slibne nadhozeny motivy jsou jen nadhozeny a nedotazeny. moc se odbiha a vedlejsi odbocky to dost rozbiji. scenar by si zadal vic prace. hudba ujde, ale nektery pripsany skladby se nepovedly. aranzma a vystaveni scen podprumerny, ustredni pisen v uvodnim duetu nevynikne. reziser to dost odflaknul, scena blba, s vypravou si slo vyhrat daleko vic, vanocni atmosfera se ztracela. herci usli, pevecky to vazlo, chtelo to vic zkouset. prusvih to neni, ale chyby jsou do oci bijici.
(zadáno: 12.1.2012)
dobrej napad, hudebne OK, nejlepsi jsou pisne co zpiva marina vyskvorkina. jenze to dohromady nefunguje, podle me v obou pulkach. slo by si s tim vyhrat lip. pomoct by tomu mohla lip udelana vyprava. od rodena jsem taky cekal vic nez jen mluveni deformovanym hlasem, odflakl to, doopravdy to neprozival.
(zadáno: 12.1.2012)
jediny, co si z ty blbosti budu pamatovat, jsou vystupy lucie polisensky a jana hofmana v prvnim pribehu.
(zadáno: 2.2.2012)
at reziser nebesky s vytvarnici prekovou klidne uspokojuji nekrofilni choutky a nasilnicky se ukaji na klasickych tragediich zemreleho autora, ktery uz se nemuze branit. ale proc divadlo pise WILLIAM SHAKESPEARE: KRAL LEAR? proc se nepodepisou jako autori nebo jako druzi autori nebo aspon tam neni napsany, ze je to uprava? lidi, co chodej do narodniho, se asi budou cejtit podvedeni, protoze neuvidej shakespearova leara.
(zadáno: 9.1.2014)
tentokrat nevybrali nejhorsi hru. ale zrezirovany to bylo prumerne. krausova neumi hrat, stvala mi ale ne tolik jako jindy. roden byl lepsi, mel by se venovat produkcim na lepsi urovni.
(zadáno: 9.1.2014)
hra vse o zenach je lip napsana ale vse o muzich taky neni nejhorsi. poprve jsem to videl na vysehrade kratce po premiere a docela se mi to libilo. podruhy jsem to videl za tri roky a zhrozil jsem se co se s tim stalo. puvodne hodina a pul bez prestavky se rozrostla na tri s prestavkou. kramar pridaval improvizaci a strhnul k tomu i blazka se slanym. lidi se smali ale pribehy se ztraceli. toto by melo byt prezentovany jako novy titul, s puvodni hrou to nema nic spolecnyho. vysledny procenta jsou prumerem puvodnich 60 a pozdejsich 20.
(zadáno: 9.1.2014)
prominte omyl je dobra kratka napinava hra. mohli najit lepsi herecku nez baru kodetovou, ale nebylo to spatny.
jasek je ale nesnesitelne dlouhej, hodinu a pul porad o tom samym. navic to reziser nedokazal udelat tak aby se to nekam posouvalo, omilalo se to porad dokola. siskova se snazila, ale spis se v tom placala. segra po 50 minutach cekani na to az kluk vyleze z podstolu byla tak ubita, ze prchla uprostred predstaveni. ulevilo se mi, kdyz to skoncilo.
(zadáno: 9.1.2014)
zacatek je nesnesitelne dlouhej a bydzovska mi pekne stvala i kdyz to jeceni se k roli asi hodilo. pozdeji se naslo par peknejch mist. ostatni herci nebyli nejhorsi. ale schopnejsi reziser nez patrik hartl by si s tim jiste poradil lip.
(zadáno: 25.3.2014)
v divadle radka brzobohatyho jsem videl mnohem vetsi prusery, na tohle se dalo koukat a obcas se i zasmat. ale v lepsim divadle s lepsim reziserem a lepsimi herci by to to dopadlo urcite mnohem lip. nastesti tam nehral ernesto cekan, toho fakt nesnasim. vadilo mi prehnany saskovani mirka hrabete, revai by to mozna zahral lip. semerad a stolpa usli.
(zadáno: 25.3.2014)
maciuchova a brzobohaty jsou dobry herci. reziser ale hru pokazil a oni to sami nezachranili.
(zadáno: 8.10.2015)
nuda, nuda, nuda. tahle opereta by se mela od zakladu prepsat, aby to trochu bavilo. a za ty prachy by mohli vyrobit lepsi dekoraci nez tuhle predpotopni hruzu. marian vojtko zpivat umi, ale mel by absolvovat aspon zaklady herectvi, na ty jeho mluveny pasaze se fakt nedalo koukat. zuzana benesova dobra, kotis se moc nevytahnul, benes docela dobry.
(zadáno: 27.3.2017)
30.6.2016 (veř. generálka). KONEČNĚ to někdo nasadil v létě přímo na hradě. divadla by neměla furt uvádět tuhle úpravu Podskalského ml., kterej vlastně jenom vzal filmový dialogy. divadlo má jiný pravidla, někdo by to měl napsat pořádně. režisér a herci narozdíl od filmu jeli jen na první plán, občas byli laciný. mejzlík rutinní, rázlová až šmírácká. dobře hráli korolová a knop. holišová taky, ale ta to měla spíš naučený z brna. odflakla nahravka, udesna company. s nádvořím si mohli pohrát líp. lidi to maj jako atrakci, tleskají ve stoje, je vyprodáno. škoda, že nebyly ambice udělat to líp.
(zadáno: 22.2.2018)
libreto je příšerný. proč to vyprávět takhle stupidně? mohli to napsat tak, aby to mělo nějakej přesah a nešlo to jen na efekt. ale hudbě pěkná. naštěstí nebyl vojtko, bohuš matuš zpíval pěkně a i slušně hrál. bragagnolo to uzpíval, uhrát klaďase je těžký, on to herecky nedal. gemrotová docela dobrá, nosková výborná, ale v kostýmech se ty postavy docela pletly. scéna a projekce ok, výprava a choreografie taky, plus za živej orchestr. režisér ale mohl líp dbát na to, aby to bylo herecky lepší. ale zpracování na úroveň pražskejch muzikálů ušlo.
(zadáno: 13.7.2011)
ani vtipný, ani dobrodružný, prostě nijaký. a navíc chvílemi dost trapný! nechápal jsem, jestli jsou texty záměrnou či nechtěnou parodií, každopádně k smíchu nebyly vůbec.
(zadáno: 13.7.2011)
nuda, blbě zrežírovaný a zahraný. afektovaný elišce balzerový šlo věřit jen chvílema, zuzana vejvodová dost mimo.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>