Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 9.1.2014)
docela zabavny a navic i casto trefny. herecky dobry a prekvapenim bylo ze jsem vydejchal i krausovou.
(zadáno: 9.1.2014)
reziser z dobry hry udelal naprostou pitomost. roden v hlavni roli z toho nevysel nejhur ale podepsalo se to i na nem. krausova se na jevisti ztratila a to byl dobre - kdyz si ji vsimnu je to hrozny. kdyby roden prastil zepvacku uz na zacatku, dal bych mozna i o dvacet procent vic. ty zpivany vystupy byly k nepreckani.
(zadáno: 9.1.2014)
prvni hra studia dva. slusna hra s prekvapivym koncem. krausova se mi v tom docela libila, mela roli na kterou stacila. s rodenem jim to dohromady slo. krausova se mi zprotivila az podejs.
(zadáno: 9.1.2014)
tentokrat nevybrali nejhorsi hru. ale zrezirovany to bylo prumerne. krausova neumi hrat, stvala mi ale ne tolik jako jindy. roden byl lepsi, mel by se venovat produkcim na lepsi urovni.
(zadáno: 9.1.2014)
mozna moc dlouhy, ale dobry. pusobivej pribeh jednoho zivota. gubelova mi chvilemi nesedla ale zahrala to. bydzovska s holubovou se mi moc libily. bylo videt, ze to delal poradnej reziser. producent michal hruby by mel renomovany rezisery prizyvat ke spolupraci casteji.
(zadáno: 9.1.2014)
z tyhle prisernosti se asi nevzpamatuju! prvni pulka se slapkou a novinarem jeste sla. ale ta druha s matkou a synem se opravdu nedala. ziral jsem s otevrenou pusou. krausova sehrala amaterismus co se nevidi. hadek se tam jen tak placal. k tomu to bylo v malym prostru ve sklepe svandova divadla, blbec jsem si sednul do prvni rady takze jsem to odtrpel maximalne intenzivne. nedivim se ze lence kny po jejim prisernym debutu uz nikdo dalsi rezii nedal.
(zadáno: 9.1.2014)
dala by se najit lepsi hra, tohle bylo az moc nenarocny a chvilemi laciny. ale vlastne celkem pobavilo. vychytal jsem alternace co jsem chtel (blazek, jilek, slany). herci by chvilemi nemuseli tolik saskovat ale nastesti to nebyla smira jako v jinejch produkcich.
(zadáno: 9.1.2014)
patrik hartl tentokrat nenapsal tak prisernou slataninu jako treba klara a bara nebo soukromy skandal. melo to hlavu a patu ale o lidech, hereckach ani zenach se niceho extra nedobral. a konec napsal dost blbe, ten to pokzail. eva holubova dobra, sedlo ji to. vecer vcelku prijemnej. kdyz uz jit na neco do studia dva, tak na tohle.
(zadáno: 9.1.2014)
neskutecnej blabol! jak se mohla herecka jako ivana chylkova nechat natlacit do takovejhle extremnich poloh. scena kdy mluvi ze spani neskutecne trapna. nebo jak pobiha po pokoji a hleda zaminku zkontrolovat manzela. holubova z toho vysla lip, i kdyz jeji hystak ve skole byl napsanej tak priserne ze se taky trapnosti nevyhnula. rozumnej sef by takovyto text autorovi vratil. nebo to alespon nechal zrezirovat nekym poradnym. patriku hartle prosim nepis! a nejlip ani nereziruj.
(zadáno: 9.1.2014)
kdo proboha vybral tak prisernou hru? producent michal hruby mel projevit soudnost a nepripustit to k uvedeni. udelat z tohohle blabolu neco trcohu koukatelnyho je takrka nemozny. kdyz uz to teda museli uvist, proc to nedali zrezirovat poradnymu režisérovi ale herci adamovi krausovi, co s tim nic nezmoh? bezradnost z toho jen cisi. a ve studiu dva by si uz konecne meli uvedomit ze jana krausova je proste mizerna divadelni herecka, co ma byt zamestnavana nenarocnymi a mensimi ukoly a nestavet na ni repertoar.
(zadáno: 2.8.2012)
filmovej rejziser karel janak zvladne nenarocnej film pro pobaveni natocit a da se na to koukat, ale nenarocny divadlo fakt nezvlada. herci hrozni. verca nova je napresdrzku a vanda konecna na odstrel hlavne pri chystani na sex. krigl, krejcir a kulkova se daji prezit ale trapni jsou casto taky. a to by se na tu hru mohlo dat koukat kdyby se zamysleli nad tim o cem to je a nechteli bez prestani bavit kazdou kravinou. chudak vievegh kterej musel sledovat jak mu jeho knizku zprasili.
(zadáno: 2.2.2012)
at reziser nebesky s vytvarnici prekovou klidne uspokojuji nekrofilni choutky a nasilnicky se ukaji na klasickych tragediich zemreleho autora, ktery uz se nemuze branit. ale proc divadlo pise WILLIAM SHAKESPEARE: KRAL LEAR? proc se nepodepisou jako autori nebo jako druzi autori nebo aspon tam neni napsany, ze je to uprava? lidi, co chodej do narodniho, se asi budou cejtit podvedeni, protoze neuvidej shakespearova leara.
(zadáno: 12.1.2012)
jediny, co si z ty blbosti budu pamatovat, jsou vystupy lucie polisensky a jana hofmana v prvnim pribehu.
(zadáno: 12.1.2012)
dobrej napad, hudebne OK, nejlepsi jsou pisne co zpiva marina vyskvorkina. jenze to dohromady nefunguje, podle me v obou pulkach. slo by si s tim vyhrat lip. pomoct by tomu mohla lip udelana vyprava. od rodena jsem taky cekal vic nez jen mluveni deformovanym hlasem, odflakl to, doopravdy to neprozival.
(zadáno: 2.12.2011)
v praze davaji mnohem horsi muzikaly. toto je koukatelny, najdou se chytlavy mista, jenze i hodne ALE! slibne nadhozeny motivy jsou jen nadhozeny a nedotazeny. moc se odbiha a vedlejsi odbocky to dost rozbiji. scenar by si zadal vic prace. hudba ujde, ale nektery pripsany skladby se nepovedly. aranzma a vystaveni scen podprumerny, ustredni pisen v uvodnim duetu nevynikne. reziser to dost odflaknul, scena blba, s vypravou si slo vyhrat daleko vic, vanocni atmosfera se ztracela. herci usli, pevecky to vazlo, chtelo to vic zkouset. prusvih to neni, ale chyby jsou do oci bijici.
(zadáno: 25.10.2011)
milan enčev je pro roli širokeho vzhledově vhodný, ale to bohužel k opravdovýmu zážitku z pohádky nestačilo :-(
(zadáno: 30.9.2011)
špatně udelaný i zahraný, ubohej podprůměr.
(zadáno: 10.8.2011)
docela zábavná recese a reakce na nespravedlivé ukončení činnosti vyhraněného souboru. uplně to nevyšlo, mohl to pochopit jen zasvěcený. kdo přišel na klicperu, patrně byl zděšený a žasnul, co se na jevišti děje. narážky na ředitele ondřeje zajíce a na to, že chce dělat pod svým vedením v divadle střední proud pro širokou verejnost, byly ale dost trefný. bohužel pochybnosti účinkujících se později bohužel docela naplnily a šaškováni na adresu umělecké úrovně repertoáru budoucího vedení se později ukázalo jako správný proroctví.
(zadáno: 10.8.2011)
z dobrý hry se rejžisér snažil udelat parodii a dopadlo to příšerně. herci se v tom patvaru bezradně plácali. nejhůř z toho vyšla míša badinková která ve snaze o nadsázku tlačila na pilu tak příšerně, že byla na zabití.
(zadáno: 10.8.2011)
nesnesitelna nuda, takrka k nepreckani. marna snaha hercu v blbe hre. nechapu, proc musel hrat radek holub cele predstaveni v trenkach, kdyz je na jeho speky tak prisernej pohled. rozhodne by predstaveni neutrpelo, kdyby mu dali aspon tilko, a divaky tolik netyrali.
(zadáno: 10.8.2011)
mohlo to byt dotazenejsi ale libilo se mi to. smutny, dojemny a prekvapive se v podani hercu dostal na povrch i humor. zaujala me hlavne zuzana bydzovska ktera v tezky roli matky excelovala - jeji pocatecni nervozita v hlase predznamenala opetovnou drogovou recidivu kterou skvele zahrala. bratri capkovi byli taky vyborni. jiri bartoska celkem dobry, ale roli mohl dat vic.
(zadáno: 10.8.2011)
jestli je na ty hre neco dobryho a zajimavyho, nenasel sjem to, protoze travnicek to blbou rezii naprosto zabil. nepochopeni, prehlidka amaterismu a trapnosti, hrozne hrajici herci.
(zadáno: 13.7.2011)
zmátl mě název připomínající známej film se slavnou hereckou dvojicí Hepburnová a Tracy. místo toho jsem byl svědkem nevydařenýho pokusu o zmapování vztahu těchto filmových hvězd, o kterým se skoro nic neví. dobrý příležitosti pro hlavní představitele, ale hra jinak o ničem, vaření z vody, podbízivej kýč. záplava zbytečnejch slov s občasnejma pokusama o humor, který vyšly jen zřídka.
(zadáno: 13.7.2011)
nuda, blbě zrežírovaný a zahraný. afektovaný elišce balzerový šlo věřit jen chvílema, zuzana vejvodová dost mimo.
(zadáno: 13.7.2011)
otřesná jana paulová na začátku. ta snad ani nehrála, ale jen se předváděla. později trochu lepší, ale přehnaná improvizace to zabila!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >