Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 13.7.2011)
zmátl mě název připomínající známej film se slavnou hereckou dvojicí Hepburnová a Tracy. místo toho jsem byl svědkem nevydařenýho pokusu o zmapování vztahu těchto filmových hvězd, o kterým se skoro nic neví. dobrý příležitosti pro hlavní představitele, ale hra jinak o ničem, vaření z vody, podbízivej kýč. záplava zbytečnejch slov s občasnejma pokusama o humor, který vyšly jen zřídka.
(zadáno: 30.9.2011)
špatně udelaný i zahraný, ubohej podprůměr.
(zadáno: 9.1.2014)
kdo proboha vybral tak prisernou hru? producent michal hruby mel projevit soudnost a nepripustit to k uvedeni. udelat z tohohle blabolu neco trcohu koukatelnyho je takrka nemozny. kdyz uz to teda museli uvist, proc to nedali zrezirovat poradnymu režisérovi ale herci adamovi krausovi, co s tim nic nezmoh? bezradnost z toho jen cisi. a ve studiu dva by si uz konecne meli uvedomit ze jana krausova je proste mizerna divadelni herecka, co ma byt zamestnavana nenarocnymi a mensimi ukoly a nestavet na ni repertoar.
(zadáno: 16.3.2017)
hartl uz nepíše tak příšerně blbě jako před lety, ale nadále zásobuje diváky slátaninama. v tyhle pseudohře se asi snažil sondovat do vztahů, ale nablbý dialogy to ničily a pokusy o vtip dorážely. herečkám se sem tam dařilo nebejt trapný, ale vyhnout se tomu prostě nedalo. opět nevěděl, jak hru uzavřít. písničky byly světlejšími okamžiky. kéž by si hrubý našel schopnějšího kamaráda, který by po hartlovi převzal žezlo.
(zadáno: 22.2.2018)
jako nápad to není špatnej, ale je to pořád dokola. i když se blažek s vladykou snaží, je to hrozná nuda. možná do nějakýho menšího sálu, aby to bylo blíži divákům a živější.
(zadáno: 22.2.2018)
tenhle muzikál je špatnej, filmu to nesahá ani po kotníky. tak zoufale banální a proč tento konec? samý klišé, obehraný dialogy. blbej překlad. a to pražský nastudování je totální kýč. proč to dávali režírovat zrovna procházkovi, kterej dělá vlastně jen komedie. dasha a noid to trochu zachraňovali, ale nespasili. karlín potřebuje nový vedení jako sůl.
(zadáno: 22.2.2018)
tohle je pro hodně nenáročný, prvoplánový a laciný. nejhorší byla exhibující eva decastelo, hlavně v první půlce to vypadalo, že se zbláznila. bára mottlova a leoš noha byli lepší, podstatnou část hry jsou naštěstí na jevišti sami. leoš asi byl ve finanční tísni, že se začal producírovat v zájezdovkách tohoto typu. jinak paulový se zedníčkem to šlo podstatně líp, dostali se dál než na první plán.
(zadáno: 22.2.2018)
hra je komedie i drama. to komicky co tady hnali do extrému tam někde uvnitř je, ale stašová to přeháněla tolik, že to úplně zabila. i když teda do toho dávala hodně, už asi ztratila cit pro balanc mezi tragikou a komikou. a kde byl režisér? chodí na reprízy a hlídá, jak to vypadá? a dokázal by stašový říct, že se dostala mimo? asi ne. ostatním mladým se dalo věřit spíš. škoda, že to stašová nehrála před deseti lety.
(zadáno: 28.3.2019)
dejte vědět, jestli někde existuje petice za přeobsazení veroniky jeníkový, podepíšu. proč to hraje ona v tomhle věku a blbym kostýmu? navíc přízvuk cizinky mluví úplně neposlouchatelně, pitvoří se a spíš vypadá jak retard. s alternací venduly křížové musí představení dopadnout líp. tohle se prostě nepovedlo celý, asi to měli nechat režírovat někoho jinýho.
(zadáno: 28.3.2019)
viděl jsem kdysi hned po premiéře. když dávají babičku s kurandovou a ona se zeptá "ty si barunka", od ypsilonky si vždycky vzpomenu na pištící synkovou, která se ptá pokaždý, když barunka na jeviště vyleze. to samý když šafránková vyřizuje včeličkám, že se babička loučí, vzpomenu si na synkovou třískající do úlů, že se loučí. tohle bylo úplně špatně. zanechalo to ve mně tak blbej dojem, že mi to ničí i požitek z filmu.
(zadáno: 13.7.2011)
patrik hartl by nemusel režírovat, ale už vůbec by neměl psát! asi nikdy nebyl ve firmě a neviděl manažera na střední úrovni ani top manažerku. jinak by nenapsal takovej blábol. holubová a hádek byli obsazeni omylem! na role se vůbec nehodí. děj by byl částečně uvěřitelný, kdyby se hartl držel při zemi, nelítaly tam miliony a top manažeři. takto zahraný a udělaný by to snad obstálo, kdyby hádek dlužil několik desítek tisíc, pracoval jako skladník a svedl vedoucí sámošky (holubovou), aby dostal lepší místo u pokladny.
(zadáno: 13.7.2011)
otřesná jana paulová na začátku. ta snad ani nehrála, ale jen se předváděla. později trochu lepší, ale přehnaná improvizace to zabila!
(zadáno: 10.8.2011)
nesnesitelna nuda, takrka k nepreckani. marna snaha hercu v blbe hre. nechapu, proc musel hrat radek holub cele predstaveni v trenkach, kdyz je na jeho speky tak prisernej pohled. rozhodne by predstaveni neutrpelo, kdyby mu dali aspon tilko, a divaky tolik netyrali.
(zadáno: 10.8.2011)
z dobrý hry se rejžisér snažil udelat parodii a dopadlo to příšerně. herci se v tom patvaru bezradně plácali. nejhůř z toho vyšla míša badinková která ve snaze o nadsázku tlačila na pilu tak příšerně, že byla na zabití.
(zadáno: 9.1.2014)
reziser z dobry hry udelal naprostou pitomost. roden v hlavni roli z toho nevysel nejhur ale podepsalo se to i na nem. krausova se na jevisti ztratila a to byl dobre - kdyz si ji vsimnu je to hrozny. kdyby roden prastil zepvacku uz na zacatku, dal bych mozna i o dvacet procent vic. ty zpivany vystupy byly k nepreckani.
(zadáno: 9.1.2014)
to se fakt nedalo, cire utrpeni. kamaradka o prestavce doslova utikala z divadla a malem porazila lidi stojici ji v ceste. netusila ze prijde o vrchol trapnosti, kdy se radim novak ve druhy pulce prevtelil do zensky role frankie a mel s martinem trnavskym milostnej dialog.
(zadáno: 28.3.2019)
sagvane, cos to sepsal? umístit děj gottových písniček na pouť mezi kolotoče, to byl fakt nápad hodný anticeny. a ty písničky nacpaný do prvního plánu... brrrr. aspoň jsem ale objevil některý songy, který jsem neznal (gotta poslouchám spíš výjimečně). eva burešová zpívá slušně, ale když mluvila, hrozně mě štvala. zvonky štěstí v duetu sagvana a gondíkový příšerný. kýčovitý kolotoče nezapomenu! při děkovačce se nadšeně tleskalo - jak málo lidem stačí. :-(
(zadáno: 2.8.2012)
filmovej rejziser karel janak zvladne nenarocnej film pro pobaveni natocit a da se na to koukat, ale nenarocny divadlo fakt nezvlada. herci hrozni. verca nova je napresdrzku a vanda konecna na odstrel hlavne pri chystani na sex. krigl, krejcir a kulkova se daji prezit ale trapni jsou casto taky. a to by se na tu hru mohlo dat koukat kdyby se zamysleli nad tim o cem to je a nechteli bez prestani bavit kazdou kravinou. chudak vievegh kterej musel sledovat jak mu jeho knizku zprasili.
(zadáno: 9.1.2014)
neskutecnej blabol! jak se mohla herecka jako ivana chylkova nechat natlacit do takovejhle extremnich poloh. scena kdy mluvi ze spani neskutecne trapna. nebo jak pobiha po pokoji a hleda zaminku zkontrolovat manzela. holubova z toho vysla lip, i kdyz jeji hystak ve skole byl napsanej tak priserne ze se taky trapnosti nevyhnula. rozumnej sef by takovyto text autorovi vratil. nebo to alespon nechal zrezirovat nekym poradnym. patriku hartle prosim nepis! a nejlip ani nereziruj.
(zadáno: 25.3.2014)
tak pitomy dialogy se nevidi, patrik hartl by uz vazne nemel psat a radsi sam strcit hlavu do pisku. na vazno se to brat nedalo a jestli z toho chteli udelat grotesku meli by to umet. ale hartl je spatnej reziser tak to kixlo. nechapu proc se chylkova zahazuje v takovejch slataninach. z kamaradstvi s hartlem a hrubym? hrala tu jeste priserneji nez v klare a bare a misto aby te blbine pomohla, jeste ji dorazila. potmesil to trochu zachranoval a jediny co stalo za uznani je zakomponovani jeho telesnyho hendikepu. nedivil bych se kdyby se tam strykova po matersky nevracela. never more.
(zadáno: 25.3.2014)
strasny. vaclav liska na odstrel. ernesto cekan jako vzdy hroznej, ale ne tak silenej jako liska.
(zadáno: 29.12.2014)
krausova svym nesnesitelnym jecakem hodnekrat poskodila nebo i pohrbila opravdu spousty her. kdyz tady sedela na rodenovi, svihala bicikem a opakovane jecela PRCAT PRCAT PRCAT , litoval sjem ze jsem na vaclavaku nevydloubnul dlazebni kostku a presne mirenym vrhem ji navzdy neumlcel. kdy uz si ve studiu dva uvedomi ze divadlo je o profesionalite? umelecky neschopni kamaradi nemaj opakovane dostavat prilezitosti. prostor maji mit ti co neco umi. a proc jsou listky tak drahy? pri plnym obsazeni velkyho salu by mely trzby byt 219 524 kc. to jsou naklady na dva herce (a dalsi veci kolem) tak velky?
(zadáno: 8.10.2015)
tentokrat si to nenapsali sami, ale zprznili cizi hru. kdyz chcete hru pohrbit, tak obsadte brana polaka. byl hrozny ve vsech ctyrech rolich, ale jeho homosexualni podrizeny se fakt nedal. je to proste herecka smira. bylo mi lito snazici se podzimkovy, zachovat vedle polaka dekorum a nevyjit z toho blbe musi bejt neskutecne tezky.
(zadáno: 16.3.2017)
sypal je prostě sypal. prvoplánovější humor si neumim představit. když se nad tou slataninou nepřemýšlí, dá se to vydržet. kornová, sypal a spol rikaji ty ptakoviny tak, jak se po nich chce. ale proč proboha ty zpěvy s příšernejma textama? navíc to ani neni naživo, ale na playback, do toho se poskakuje na komický choreografie. na to fakt nejde dělat nic jinýho než vejrat s otevřenou pusou. a vydávat ještě tyhle pseudopísničky, co by měly bejt tiše zapomenutý, na cédéčku, to už je fakt uplná ztráta soudnosti.
(zadáno: 22.2.2018)
stašová přestala hrát v kamenných divadlech a zůstaly jí jen zájezdovky. zkazila se. reakce publika na přehrávání jí asi těšily tolik, že ztratila soudnost. tady byla úplně mimo. dlouhý se držel líp, ale občas se k tomu snížil taky. neflákají to, dali si práci, úplná šmíra to není. režisér je však neukačoval do únosnejch mezí. ale jde tuhle dvojku vůbec zkrotit?

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >