Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 10.8.2011)
mohlo to byt dotazenejsi ale libilo se mi to. smutny, dojemny a prekvapive se v podani hercu dostal na povrch i humor. zaujala me hlavne zuzana bydzovska ktera v tezky roli matky excelovala - jeji pocatecni nervozita v hlase predznamenala opetovnou drogovou recidivu kterou skvele zahrala. bratri capkovi byli taky vyborni. jiri bartoska celkem dobry, ale roli mohl dat vic.
(zadáno: 9.1.2014)
jedna z nejlepsich veci studia dva. pani maciuchova zahrala judy garland vyborne, mejzlik i blaha dobre prihravali. a taky vyborne zazpivany. snad jen ta anglictina pani maciuchove tolik nesla, mohli radsi udelat ceskou verzi textu tech krasnejch pisnicek.
(zadáno: 18.4.2014)
jednou jsem na fb nasel zpravu ze se dnes budou hrat motyli v jicine. bylo dost narocny se narychlo domluvit na vyletu do jicina kterej neni tak blizko, zajistit listky a zorganizovat cestu. ale podarilo se. do divadla jsme dobehli v posledni minute a prvnich par minut jeste po behu dychali. ale stalo to zato, predstaveni bylo pekny. hlavne kvuli strykovy a kotkovi. bylo by ale lepsi priste na fb informovat s vetsim predstihem aby to divaci nemeli tak hekticky!
(zadáno: 16.3.2017)
hezkej muzikál, nastudování slušně udělaný a vypravený, ale nějaký rezervy a limity (hlavně scénografický a choreografický) tam jsou. sommerova naprosto skvělá. vojtko to zazpíval, ale mluvil v takový divný křeči, věřit se tomu nedalo. bragagnolo slušnej, i když trochu nevýraznej. konečně se našel někdo, kdo fantoma v čechách nasadil, nastudoval kvalitně a navíc se o něj postaral.
(zadáno: 13.7.2011)
mě to bavilo! a publikum na tom představení bylo spokojený. lepší než některý jiný projekty Paulový se Zedníčkem v Kalichu.
(zadáno: 9.1.2014)
patrik hartl tentokrat nenapsal tak prisernou slataninu jako treba klara a bara nebo soukromy skandal. melo to hlavu a patu ale o lidech, hereckach ani zenach se niceho extra nedobral. a konec napsal dost blbe, ten to pokzail. eva holubova dobra, sedlo ji to. vecer vcelku prijemnej. kdyz uz jit na neco do studia dva, tak na tohle.
(zadáno: 9.1.2014)
mozna moc dlouhy, ale dobry. pusobivej pribeh jednoho zivota. gubelova mi chvilemi nesedla ale zahrala to. bydzovska s holubovou se mi moc libily. bylo videt, ze to delal poradnej reziser. producent michal hruby by mel renomovany rezisery prizyvat ke spolupraci casteji.
(zadáno: 9.1.2014)
prvni hra studia dva. slusna hra s prekvapivym koncem. krausova se mi v tom docela libila, mela roli na kterou stacila. s rodenem jim to dohromady slo. krausova se mi zprotivila az podejs.
(zadáno: 9.1.2014)
docela zabavny a navic i casto trefny. herecky dobry a prekvapenim bylo ze jsem vydejchal i krausovou.
(zadáno: 9.1.2014)
hra by se vic hodila do sklepa svandova divadla, ve velkym sale se to ztracelo i kdyz meli herci mikrofony. ale je to docela hezkej pribeh. mohlo by to byt udelany trochu ziveji, ale slo to. herci to zahrali. jen jsem nepochopil proc najali jaromira medunu na nekolikavterinovej stek a jednu vetu, na tohle by stacil nejakej komparzista.
(zadáno: 9.1.2014)
takovy vdecny. reziser moh latku nasadit vejs a dovist herecky k mensimu exhibovani. moc dobra kristina novakova. gabi vranova a zdena zadnikova chvilema moc tlacily na pilu. janu krausovou jsem prezil a to je u tyhle neherecky uspech.
(zadáno: 25.3.2014)
prekvapilo me ze tam nebyli jenom tri musketyri, ale dokonce ctyri. :-)
(zadáno: 29.12.2014)
konecne zas jednou roden bez krausovy
(zadáno: 16.3.2017)
i po letech si pamatuju promakaný rekvizity a loutky.
(zadáno: 16.3.2017)
hezký masky
(zadáno: 16.3.2017)
dalo se na to koukat, příjemný, chvílemi i sranda, ale herci prostě na kouzlo filmu nedosáhli.
(zadáno: 16.3.2017)
hudebně průměr, někdo nemá moc co zpívat, vyniknou veronika vyoralová a taky josef fečo v chlapecké roli. možná si to časem sedlo, ale v jednom z posledních představení mi lucka bílá herecky vůbec nevadila, nepřišlo mi, že by sklouzla do jiných vod, navíc typově přesně seděla. korn to taky zahrál s přehledem. nepochopil jsem, proč tam na tuhle nezajimavou roli tahali zrovna noida, stejně se hejbat, mluvit mikronem deformovanym hlasem a na konci chvili zazpivat by stejně zvládl kdokoli jinej.
(zadáno: 16.3.2017)
představení nebylo uplně blbý, ale žádnej nezapomenutelnej zážitek to nebyl. fišarová zpívá pěkně, ale herecky je taková unylá a nijaká, žádná femme fatale. dobrej strenáči, roden obsazenej omylem.
(zadáno: 16.3.2017)
spíš tahačka peněz. dalo by se to asi vymyslet a udělat líp, míň povrchně a na efekt. ale i tak vlastně takový milý a vděčný. improvizace holubové a její komunikace s diváky byla fajn. nemůžu si pomoct, nejlepší na tom ale prostě je ta původní písnička ze znělky, tu bych tam klidně mohl mít každejch pět minut.
(zadáno: 17.3.2017)
když koukáme na muzikály my fair lady nebo hello dolly!, tam dobrý libreto tak nějak přirozeně přechází v songy. rocky je z těch muzikálů, kde jsou mluvený pasáže takový prázdný a uměle směřují k písničce. příliš jednoduchej děj rozvláčně spěje k boxerskýmu finále. na český poměry výborně přeložený, ale problémy původního libreta to nespasí. scéna si docela poradila s problémovým prostorem. několik výraznejch momentů, vysloveně efektní konec. hudebně slušný. kříž se s rockym popral dobře. holišová herecky občas drhla, někdy moc předramatizovaná. jeden z lepších pražskejch muzikálů.
(zadáno: 28.3.2019)
ale jo, bylo to vtipný. bočanový to vyloženě sedělo. absolonová hrála v očekávání a to dodávalo další dobrý momenty. bavili mě i tomsa a želenská. vaculík se štolpou trochu horší, ale jinak příjemnej večer.
(zadáno: 13.7.2011)
udělaný komorně ale solidně. kdyby tam neobsadili chýlkovou, ale někoho kdo to uzpívá, mohlo to bejt lepší. taky místo cardy tam mohli dát někoho jinýho. ale dalo se.
(zadáno: 10.8.2011)
docela zábavná recese a reakce na nespravedlivé ukončení činnosti vyhraněného souboru. uplně to nevyšlo, mohl to pochopit jen zasvěcený. kdo přišel na klicperu, patrně byl zděšený a žasnul, co se na jevišti děje. narážky na ředitele ondřeje zajíce a na to, že chce dělat pod svým vedením v divadle střední proud pro širokou verejnost, byly ale dost trefný. bohužel pochybnosti účinkujících se později bohužel docela naplnily a šaškováni na adresu umělecké úrovně repertoáru budoucího vedení se později ukázalo jako správný proroctví.
(zadáno: 9.1.2014)
dala by se najit lepsi hra, tohle bylo az moc nenarocny a chvilemi laciny. ale vlastne celkem pobavilo. vychytal jsem alternace co jsem chtel (blazek, jilek, slany). herci by chvilemi nemuseli tolik saskovat ale nastesti to nebyla smira jako v jinejch produkcich.
(zadáno: 9.1.2014)
mohlo to byt udelany a zrezirovany lip. skoda ze vilma cibulkova z toho utekla, koupil jsem si listky kvuli ni. nevim to ale tipoval bych ze to nebylo kvuli zdravi ale protoze je narocnejsi a poznala prumernost rezisera. ale chylkova i kdyz to zkousela narychlo v tom byla dobra. hlavni roli mohli dat lepsimu herci nez je hadek. ale studio dva uvedlo mnohem horsi veci, na tohle se dalo koukat.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>