Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 17 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 16.3.2017)
hartl uz nepíše tak příšerně blbě jako před lety, ale nadále zásobuje diváky slátaninama. v tyhle pseudohře se asi snažil sondovat do vztahů, ale nablbý dialogy to ničily a pokusy o vtip dorážely. herečkám se sem tam dařilo nebejt trapný, ale vyhnout se tomu prostě nedalo. opět nevěděl, jak hru uzavřít. písničky byly světlejšími okamžiky. kéž by si hrubý našel schopnějšího kamaráda, který by po hartlovi převzal žezlo.
(zadáno: 9.1.2014)
mohlo to byt udelany a zrezirovany lip. skoda ze vilma cibulkova z toho utekla, koupil jsem si listky kvuli ni. nevim to ale tipoval bych ze to nebylo kvuli zdravi ale protoze je narocnejsi a poznala prumernost rezisera. ale chylkova i kdyz to zkousela narychlo v tom byla dobra. hlavni roli mohli dat lepsimu herci nez je hadek. ale studio dva uvedlo mnohem horsi veci, na tohle se dalo koukat.
(zadáno: 12.1.2012)
jediny, co si z ty blbosti budu pamatovat, jsou vystupy lucie polisensky a jana hofmana v prvnim pribehu.
(zadáno: 28.3.2019)
viděl jsem kdysi hned po premiéře. když dávají babičku s kurandovou a ona se zeptá "ty si barunka", od ypsilonky si vždycky vzpomenu na pištící synkovou, která se ptá pokaždý, když barunka na jeviště vyleze. to samý když šafránková vyřizuje včeličkám, že se babička loučí, vzpomenu si na synkovou třískající do úlů, že se loučí. tohle bylo úplně špatně. zanechalo to ve mně tak blbej dojem, že mi to ničí i požitek z filmu.
(zadáno: 9.1.2014)
zacatek je nesnesitelne dlouhej a bydzovska mi pekne stvala i kdyz to jeceni se k roli asi hodilo. pozdeji se naslo par peknejch mist. ostatni herci nebyli nejhorsi. ale schopnejsi reziser nez patrik hartl by si s tim jiste poradil lip.
(zadáno: 22.2.2018)
tenhle muzikál je špatnej, filmu to nesahá ani po kotníky. tak zoufale banální a proč tento konec? samý klišé, obehraný dialogy. blbej překlad. a to pražský nastudování je totální kýč. proč to dávali režírovat zrovna procházkovi, kterej dělá vlastně jen komedie. dasha a noid to trochu zachraňovali, ale nespasili. karlín potřebuje nový vedení jako sůl.
(zadáno: 22.2.2018)
kdo zná film, tohle ho možná zklame. mohlo to bejt lip zrežírovaný. ale koukat se na to dalo. ta hra je dobrá a herci se s tim poprali. linhartová ušla, ale za ostatníma trochu zaostávala, bylo vidět, že toho na divadle nemá tolik za sebou.
(zadáno: 16.3.2017)
janžurová do toho dává hodně, Orozovič jí dobře sekunduje, ale příšerně dlouhý a nudný. chtělo to škrtat a soustředit se na něco.
(zadáno: 13.7.2011)
nuda, blbě zrežírovaný a zahraný. afektovaný elišce balzerový šlo věřit jen chvílema, zuzana vejvodová dost mimo.
(zadáno: 28.3.2019)
sagvane, cos to sepsal? umístit děj gottových písniček na pouť mezi kolotoče, to byl fakt nápad hodný anticeny. a ty písničky nacpaný do prvního plánu... brrrr. aspoň jsem ale objevil některý songy, který jsem neznal (gotta poslouchám spíš výjimečně). eva burešová zpívá slušně, ale když mluvila, hrozně mě štvala. zvonky štěstí v duetu sagvana a gondíkový příšerný. kýčovitý kolotoče nezapomenu! při děkovačce se nadšeně tleskalo - jak málo lidem stačí. :-(
(zadáno: 10.8.2011)
mohlo to byt dotazenejsi ale libilo se mi to. smutny, dojemny a prekvapive se v podani hercu dostal na povrch i humor. zaujala me hlavne zuzana bydzovska ktera v tezky roli matky excelovala - jeji pocatecni nervozita v hlase predznamenala opetovnou drogovou recidivu kterou skvele zahrala. bratri capkovi byli taky vyborni. jiri bartoska celkem dobry, ale roli mohl dat vic.
(zadáno: 25.3.2014)
maciuchova a brzobohaty jsou dobry herci. reziser ale hru pokazil a oni to sami nezachranili.
(zadáno: 9.1.2014)
takovy vdecny. reziser moh latku nasadit vejs a dovist herecky k mensimu exhibovani. moc dobra kristina novakova. gabi vranova a zdena zadnikova chvilema moc tlacily na pilu. janu krausovou jsem prezil a to je u tyhle neherecky uspech.
(zadáno: 9.1.2014)
z tyhle prisernosti se asi nevzpamatuju! prvni pulka se slapkou a novinarem jeste sla. ale ta druha s matkou a synem se opravdu nedala. ziral jsem s otevrenou pusou. krausova sehrala amaterismus co se nevidi. hadek se tam jen tak placal. k tomu to bylo v malym prostru ve sklepe svandova divadla, blbec jsem si sednul do prvni rady takze jsem to odtrpel maximalne intenzivne. nedivim se ze lence kny po jejim prisernym debutu uz nikdo dalsi rezii nedal.
(zadáno: 9.1.2014)
kratkou povidku nerozvedli uplne blbe, pridali dobry napady. ale proc tam proboha davali andela a stestenu? ty jejich vystupy byly priblby a ta snaha pobavit za kazdou cenu neskutecne trapna. monika absolonova a zuzana maurery mely jen zpivat, to by bohate stacilo. vybornej napad s mrazem a petr strenacik vybornej. strykovy jsem to uplne neuveril, mozna mohli najit mladsi herecku. babicku jsem mel siskovou a podle me bude vancurova lepsi. nikdo jsme nepochopil jestli rodice uhoreli doopravdy nebo se to devcatku jenom zdalo, to mohli udelat srozumitelnejs.
(zadáno: 25.10.2011)
milan enčev je pro roli širokeho vzhledově vhodný, ale to bohužel k opravdovýmu zážitku z pohádky nestačilo :-(
(zadáno: 28.3.2019)
ale jo, bylo to vtipný. bočanový to vyloženě sedělo. absolonová hrála v očekávání a to dodávalo další dobrý momenty. bavili mě i tomsa a želenská. vaculík se štolpou trochu horší, ale jinak příjemnej večer.
(zadáno: 13.7.2011)
otřesná jana paulová na začátku. ta snad ani nehrála, ale jen se předváděla. později trochu lepší, ale přehnaná improvizace to zabila!
(zadáno: 9.1.2014)
mozna moc dlouhy, ale dobry. pusobivej pribeh jednoho zivota. gubelova mi chvilemi nesedla ale zahrala to. bydzovska s holubovou se mi moc libily. bylo videt, ze to delal poradnej reziser. producent michal hruby by mel renomovany rezisery prizyvat ke spolupraci casteji.
(zadáno: 16.3.2017)
dalo se na to koukat, příjemný, chvílemi i sranda, ale herci prostě na kouzlo filmu nedosáhli.
(zadáno: 16.3.2017)
představení nebylo uplně blbý, ale žádnej nezapomenutelnej zážitek to nebyl. fišarová zpívá pěkně, ale herecky je taková unylá a nijaká, žádná femme fatale. dobrej strenáči, roden obsazenej omylem.
(zadáno: 16.3.2017)
hezký masky
(zadáno: 16.3.2017)
hezkej muzikál, nastudování slušně udělaný a vypravený, ale nějaký rezervy a limity (hlavně scénografický a choreografický) tam jsou. sommerova naprosto skvělá. vojtko to zazpíval, ale mluvil v takový divný křeči, věřit se tomu nedalo. bragagnolo slušnej, i když trochu nevýraznej. konečně se našel někdo, kdo fantoma v čechách nasadil, nastudoval kvalitně a navíc se o něj postaral.
(zadáno: 22.2.2018)
hra je docela dobrá, ale je trochu utahaná a rozvleklá, takový bylo i to představení. tohle ještě bylo nazkoušený v době, kdy se stašová ještě držela, asi tam něco z toho nazkoušení zůstalo. měla sice trapnější místa, ale bylo jich málo, nebyla tak mimo jako třeba ve zvěřinci nebo vím, že víš. skopal ok, ostatní spíš přihrávali a docela jim to šlo. ale proč proboha potlesk na konci ve stoje? jenom proto, že jsme viděli stašovou naživo?
(zadáno: 10.8.2011)
nesnesitelna nuda, takrka k nepreckani. marna snaha hercu v blbe hre. nechapu, proc musel hrat radek holub cele predstaveni v trenkach, kdyz je na jeho speky tak prisernej pohled. rozhodne by predstaveni neutrpelo, kdyby mu dali aspon tilko, a divaky tolik netyrali.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>