Profil uživatele

Atribut

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 7 % (11)
Michal Novák: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (57)
Jiří Landa: 13 % (70)
Iva Bryndová: 15 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.1.2014)
to se fakt nedalo, cire utrpeni. kamaradka o prestavce doslova utikala z divadla a malem porazila lidi stojici ji v ceste. netusila ze prijde o vrchol trapnosti, kdy se radim novak ve druhy pulce prevtelil do zensky role frankie a mel s martinem trnavskym milostnej dialog.
(zadáno: 13.7.2011)
zmátl mě název připomínající známej film se slavnou hereckou dvojicí Hepburnová a Tracy. místo toho jsem byl svědkem nevydařenýho pokusu o zmapování vztahu těchto filmových hvězd, o kterým se skoro nic neví. dobrý příležitosti pro hlavní představitele, ale hra jinak o ničem, vaření z vody, podbízivej kýč. záplava zbytečnejch slov s občasnejma pokusama o humor, který vyšly jen zřídka.
(zadáno: 13.7.2011)
udělaný komorně ale solidně. kdyby tam neobsadili chýlkovou, ale někoho kdo to uzpívá, mohlo to bejt lepší. taky místo cardy tam mohli dát někoho jinýho. ale dalo se.
(zadáno: 25.3.2014)
tak pitomy dialogy se nevidi, patrik hartl by uz vazne nemel psat a radsi sam strcit hlavu do pisku. na vazno se to brat nedalo a jestli z toho chteli udelat grotesku meli by to umet. ale hartl je spatnej reziser tak to kixlo. nechapu proc se chylkova zahazuje v takovejch slataninach. z kamaradstvi s hartlem a hrubym? hrala tu jeste priserneji nez v klare a bare a misto aby te blbine pomohla, jeste ji dorazila. potmesil to trochu zachranoval a jediny co stalo za uznani je zakomponovani jeho telesnyho hendikepu. nedivil bych se kdyby se tam strykova po matersky nevracela. never more.
(zadáno: 8.10.2015)
patrik hartl psat neumi, tahle hra taky byla plna klise, telenovelovych dialogu. nebylo jasny, zda chce vic bavit nebo poucit, poradne se mu nepodarilo ani jedno. kdyz uz se to muselo nasadit, mohli to dat zrezirovat nekomu jinymu, kdo by to trochu pozvednul. ale dalo se na to koukat, prisli uz s vetsima blbostma. marika soposka jako nesnesitelna novomanzelka fakt nesnesitelna, ale dobra ne, stabrnak vedle ni taky docela trapny, i proto prostredni povidka z tech tri nejhorsi. skoda ze strykova, slany a blazek berou nabidky jenom podle honorare a nehraji radsi v lepsich vecech.
(zadáno: 9.1.2014)
patrik hartl tentokrat nenapsal tak prisernou slataninu jako treba klara a bara nebo soukromy skandal. melo to hlavu a patu ale o lidech, hereckach ani zenach se niceho extra nedobral. a konec napsal dost blbe, ten to pokzail. eva holubova dobra, sedlo ji to. vecer vcelku prijemnej. kdyz uz jit na neco do studia dva, tak na tohle.
(zadáno: 9.1.2014)
kuba a ance z krkonosskejch pohadek me po ctyriceti letech nebavili. radsi se na ne podivam znovu v tomhle vecernicku a uvidim navic i krakonose, trautenberka a hajnyho.
(zadáno: 8.10.2015)
tentokrat si to nenapsali sami, ale zprznili cizi hru. kdyz chcete hru pohrbit, tak obsadte brana polaka. byl hrozny ve vsech ctyrech rolich, ale jeho homosexualni podrizeny se fakt nedal. je to proste herecka smira. bylo mi lito snazici se podzimkovy, zachovat vedle polaka dekorum a nevyjit z toho blbe musi bejt neskutecne tezky.
(zadáno: 9.1.2014)
neskutecnej blabol! jak se mohla herecka jako ivana chylkova nechat natlacit do takovejhle extremnich poloh. scena kdy mluvi ze spani neskutecne trapna. nebo jak pobiha po pokoji a hleda zaminku zkontrolovat manzela. holubova z toho vysla lip, i kdyz jeji hystak ve skole byl napsanej tak priserne ze se taky trapnosti nevyhnula. rozumnej sef by takovyto text autorovi vratil. nebo to alespon nechal zrezirovat nekym poradnym. patriku hartle prosim nepis! a nejlip ani nereziruj.
(zadáno: 2.2.2012)
at reziser nebesky s vytvarnici prekovou klidne uspokojuji nekrofilni choutky a nasilnicky se ukaji na klasickych tragediich zemreleho autora, ktery uz se nemuze branit. ale proc divadlo pise WILLIAM SHAKESPEARE: KRAL LEAR? proc se nepodepisou jako autori nebo jako druzi autori nebo aspon tam neni napsany, ze je to uprava? lidi, co chodej do narodniho, se asi budou cejtit podvedeni, protoze neuvidej shakespearova leara.
(zadáno: 29.12.2014)
tak tomuhle se rika DIVADELNÍ OSVĚTIM!
(zadáno: 9.1.2014)
dala by se najit lepsi hra, tohle bylo az moc nenarocny a chvilemi laciny. ale vlastne celkem pobavilo. vychytal jsem alternace co jsem chtel (blazek, jilek, slany). herci by chvilemi nemuseli tolik saskovat ale nastesti to nebyla smira jako v jinejch produkcich.
(zadáno: 30.9.2011)
špatně udelaný i zahraný, ubohej podprůměr.
(zadáno: 16.3.2017)
i po letech si pamatuju promakaný rekvizity a loutky.
(zadáno: 9.1.2014)
hra by se vic hodila do sklepa svandova divadla, ve velkym sale se to ztracelo i kdyz meli herci mikrofony. ale je to docela hezkej pribeh. mohlo by to byt udelany trochu ziveji, ale slo to. herci to zahrali. jen jsem nepochopil proc najali jaromira medunu na nekolikavterinovej stek a jednu vetu, na tohle by stacil nejakej komparzista.
(zadáno: 8.10.2015)
nuda, nuda, nuda. tahle opereta by se mela od zakladu prepsat, aby to trochu bavilo. a za ty prachy by mohli vyrobit lepsi dekoraci nez tuhle predpotopni hruzu. marian vojtko zpivat umi, ale mel by absolvovat aspon zaklady herectvi, na ty jeho mluveny pasaze se fakt nedalo koukat. zuzana benesova dobra, kotis se moc nevytahnul, benes docela dobry.
(zadáno: 25.3.2014)
v divadle radka brzobohatyho jsem videl mnohem vetsi prusery, na tohle se dalo koukat a obcas se i zasmat. ale v lepsim divadle s lepsim reziserem a lepsimi herci by to to dopadlo urcite mnohem lip. nastesti tam nehral ernesto cekan, toho fakt nesnasim. vadilo mi prehnany saskovani mirka hrabete, revai by to mozna zahral lip. semerad a stolpa usli.
(zadáno: 18.4.2014)
jednou jsem na fb nasel zpravu ze se dnes budou hrat motyli v jicine. bylo dost narocny se narychlo domluvit na vyletu do jicina kterej neni tak blizko, zajistit listky a zorganizovat cestu. ale podarilo se. do divadla jsme dobehli v posledni minute a prvnich par minut jeste po behu dychali. ale stalo to zato, predstaveni bylo pekny. hlavne kvuli strykovy a kotkovi. bylo by ale lepsi priste na fb informovat s vetsim predstihem aby to divaci nemeli tak hekticky!
(zadáno: 18.4.2014)
stve mi, ze do pohadek se porad cpe klise o zly kocce a hodny mysi. vzdyt je to vetsinou naopak, mysi jsou prece skudci, od kterejch kocky pomahaji. proc se uz nejmensim detem podsouvaji nebezpecny ideologie?
(zadáno: 9.1.2014)
jedna z nejlepsich veci studia dva. pani maciuchova zahrala judy garland vyborne, mejzlik i blaha dobre prihravali. a taky vyborne zazpivany. snad jen ta anglictina pani maciuchove tolik nesla, mohli radsi udelat ceskou verzi textu tech krasnejch pisnicek.
(zadáno: 22.2.2018)
tohle je pro hodně nenáročný, prvoplánový a laciný. nejhorší byla exhibující eva decastelo, hlavně v první půlce to vypadalo, že se zbláznila. bára mottlova a leoš noha byli lepší, podstatnou část hry jsou naštěstí na jevišti sami. leoš asi byl ve finanční tísni, že se začal producírovat v zájezdovkách tohoto typu. jinak paulový se zedníčkem to šlo podstatně líp, dostali se dál než na první plán.
(zadáno: 27.3.2017)
30.6.2016 (veř. generálka). KONEČNĚ to někdo nasadil v létě přímo na hradě. divadla by neměla furt uvádět tuhle úpravu Podskalského ml., kterej vlastně jenom vzal filmový dialogy. divadlo má jiný pravidla, někdo by to měl napsat pořádně. režisér a herci narozdíl od filmu jeli jen na první plán, občas byli laciný. mejzlík rutinní, rázlová až šmírácká. dobře hráli korolová a knop. holišová taky, ale ta to měla spíš naučený z brna. odflakla nahravka, udesna company. s nádvořím si mohli pohrát líp. lidi to maj jako atrakci, tleskají ve stoje, je vyprodáno. škoda, že nebyly ambice udělat to líp.
(zadáno: 9.1.2014)
tentokrat nevybrali nejhorsi hru. ale zrezirovany to bylo prumerne. krausova neumi hrat, stvala mi ale ne tolik jako jindy. roden byl lepsi, mel by se venovat produkcim na lepsi urovni.
(zadáno: 9.1.2014)
kdo proboha vybral tak prisernou hru? producent michal hruby mel projevit soudnost a nepripustit to k uvedeni. udelat z tohohle blabolu neco trcohu koukatelnyho je takrka nemozny. kdyz uz to teda museli uvist, proc to nedali zrezirovat poradnymu režisérovi ale herci adamovi krausovi, co s tim nic nezmoh? bezradnost z toho jen cisi. a ve studiu dva by si uz konecne meli uvedomit ze jana krausova je proste mizerna divadelni herecka, co ma byt zamestnavana nenarocnymi a mensimi ukoly a nestavet na ni repertoar.
(zadáno: 9.1.2014)
prvni hra studia dva. slusna hra s prekvapivym koncem. krausova se mi v tom docela libila, mela roli na kterou stacila. s rodenem jim to dohromady slo. krausova se mi zprotivila az podejs.