Profil uživatele

Avlis

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (10)
Lukáš Dubský: 19 % (17)
Jan Pařízek: 22 % (35)
Helena Grégrová: 26 % (44)
Michal Novák: 26 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 28.5.2017)
Prachy!!! - Divadlo Palace: 100 %
Skvělá komedie,smáli jsme se od začátku až do konce a s napětím čekali,jak ta zamotaná situace dopadne.Doporučujeme na odreagování. Výborné herecké výkony,hlavně paní Hybnerové a pana Vetchého.
(zadáno: 22.4.2017)
Žena za pultem 2: Pult osobnosti - Divadlo Kalich: 80 %
Dějově nic moc,ale pánové Kaiser s Lábusem úžasní,jako vždy.... Dobrá oddychovka
(zadáno: 22.4.2017)
V Paříži bych tě nečekala, tatínku - agentura Harlekýn: 100 %
Skvělý děj,skvělí herci. Moc jsme se bavili. Pan Nárožný byl moc roztomilý ve své roli. Super představení,doporučujeme.
(zadáno: 22.4.2017)
Bez předsudků - Divadlo Kalich: 100 %
Úžasný herecký koncert Jany Paulové a Pavla Zedníčka! Náramně jsme se bavili. Doporučujeme.
(zadáno: 22.4.2017)
Mesiáš - Divadlo Verze: 60 %
Hra mě ani nenadchla,ani nezklamala... Oba herci dobré výkony,pan Prachař o trošku lepší.
(zadáno: 22.4.2017)
Poprask na laguně - Studio DVA divadlo: 80 %
Super představení,opravdu mě to na chvíli přeneslo do Itálie,kterou miluji. Nejlepší výkony podali Bob Klepl a Eva Holubová.
(zadáno: 22.4.2017)
Ucpanej systém - Dejvické divadlo: 100 %
Trochu jsem se bála těch vulgarismů,ale musím říct,že jsem si po chvilce zvykla a vůbec mi nevadily,naopak se k ději hodily. Krom výborného Trojana,se mi líbila Klára Melíšková a Lenka Krobotová. Bylo to úžasné a nechyběl i závěrečný potlesk ve stoje....
(zadáno: 1.4.2017)
Brouk v hlavě - Městské divadlo Brno: 100 %
Bylo to jedno z nejlepších představení,které jsme v divadle viděli. Velmi vtipný děj,kdy se smějete téměř nepřetržitě. Výborný výkon pana Štěpána,paní Herfortové a pana Ondříčka
(zadáno: 10.3.2017)
Úča musí pryč! - Divadlo Verze: 90 %
Velmi vtipné a někdy až přehnaně. 90% jen proto že panu Chmelovi nešlo moc rozumět.
(zadáno: 10.3.2017)
Art - Divadlo Bez zábradlí: 100 %
Skvělé představení i herecké výkony hlavně pana Cardy. Jediné co mohu vytknout je to ,že představení je strašně krátké.
(zadáno: 26.2.2017)
Edith a Marlene - Národní divadlo moravskoslezské: 100 %
Geniální hlas paní Fialové, myslela jsem že slyším Edith Piaf. Po celé představení jsem brečela dojetím. Nadherný i vtipný děj. Mohu vřele doporučit.
(zadáno: 26.2.2017)
Poslední aristokratka - Divadlo Na Jezerce: 40 %
Tak toto se opravdu nepovedlo. Tiché výkony a nudný děj.
(zadáno: 26.2.2017)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Herecké výkony byly neskutečné. Po konci představení všichni brečeli dokonce i dvoumetrový chlap vedle mě.
(zadáno: 26.2.2017)
Pygmalion - Divadlo na Vinohradech: 100 %
Krásné představení,od začátku až do konce jsme se moc bavili. Nebylo tam hluchého místa. Opravdu jsme byli nadšeni. Excelovali zejména Š. Vaculíková, J.Šťastný a S.Skopal.
(zadáno: 26.2.2017)
Chlap na zabití - Pantheon production: 100 %
Bylo to naprosto úžasné představení!!! Celé obecenstvo se smálo tak,že někdy nebylo hercům rozumět. Filip Blažek byl geniální a M.Vladyka rovněž. Velmi doporučujeme.
(zadáno: 26.2.2017)
Válka Roseových - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 100 %
Chodím do divadla už pravidelně několik let ,ale tohle jsem ještě nikde nezažil. Skvělé herecké výkony. Spousta vtipných částí. Pan Dlouhý to prožil tak že byl rudý až si někteří mysleli že ho trefí šlak.
(zadáno: 26.2.2017)
Terapie - Divadlo Palace: 70 %
Tak tohle se opravdu povedlo.Geniální představení se spoustou humoru.
Brečel jsem smíchy.
(zadáno: 26.2.2017)
Římské noci - agentura Harlekýn: 70 %
Představení se nám líbilo,hlavně paní Stašová,ta její energie je úžasná! Je pravda,že by hra mohla být o trochu kratší... Byli jsme na představení v Ostravě 20.2.2017 .

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4