Profil uživatele

Avlis

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 21 % (24)
Jan Pařízek: 23 % (46)
Iva Bryndová: 24 % (16)
Helena Grégrová: 25 % (52)
Michal Novák: 26 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 26.2.2017)
Chodím do divadla už pravidelně několik let ,ale tohle jsem ještě nikde nezažil. Skvělé herecké výkony. Spousta vtipných částí. Pan Dlouhý to prožil tak že byl rudý až si někteří mysleli že ho trefí šlak.
(zadáno: 26.2.2017)
Bylo to naprosto úžasné představení!!! Celé obecenstvo se smálo tak,že někdy nebylo hercům rozumět. Filip Blažek byl geniální a M.Vladyka rovněž. Velmi doporučujeme.
(zadáno: 26.2.2017)
Krásné představení,od začátku až do konce jsme se moc bavili. Nebylo tam hluchého místa. Opravdu jsme byli nadšeni. Excelovali zejména Š. Vaculíková, J.Šťastný a S.Skopal.
(zadáno: 26.2.2017)
Herecké výkony byly neskutečné. Po konci představení všichni brečeli dokonce i dvoumetrový chlap vedle mě.
(zadáno: 26.2.2017)
Geniální hlas paní Fialové, myslela jsem že slyším Edith Piaf. Po celé představení jsem brečela dojetím. Nadherný i vtipný děj. Mohu vřele doporučit.
(zadáno: 10.3.2017)
Skvělé představení i herecké výkony hlavně pana Cardy. Jediné co mohu vytknout je to ,že představení je strašně krátké.
(zadáno: 1.4.2017)
Bylo to jedno z nejlepších představení,které jsme v divadle viděli. Velmi vtipný děj,kdy se smějete téměř nepřetržitě. Výborný výkon pana Štěpána,paní Herfortové a pana Ondříčka
(zadáno: 22.4.2017)
Trochu jsem se bála těch vulgarismů,ale musím říct,že jsem si po chvilce zvykla a vůbec mi nevadily,naopak se k ději hodily. Krom výborného Trojana,se mi líbila Klára Melíšková a Lenka Krobotová. Bylo to úžasné a nechyběl i závěrečný potlesk ve stoje....
(zadáno: 22.4.2017)
Úžasný herecký koncert Jany Paulové a Pavla Zedníčka! Náramně jsme se bavili. Doporučujeme.
(zadáno: 22.4.2017)
Skvělý děj,skvělí herci. Moc jsme se bavili. Pan Nárožný byl moc roztomilý ve své roli. Super představení,doporučujeme.
(zadáno: 28.5.2017)
Skvělá komedie,smáli jsme se od začátku až do konce a s napětím čekali,jak ta zamotaná situace dopadne.Doporučujeme na odreagování. Výborné herecké výkony,hlavně paní Hybnerové a pana Vetchého.
(zadáno: 3.10.2017)
Skvělé dojemné představení, všechny tři herečky podaly výborné výkony. Moc se mi to líbilo.
(zadáno: 7.12.2017)
Tak takhle jsem se nepobavil už dlouho.... Od začátku až do konce jsme se smáli, i když prvních 20 minut bylo trošku slabších. Opravdu jedno z nejlepších představení na kterých jsem byl. Pan Háma byl skvělý, rovněž paní Boudová. Na závěr potlesk ve stoje.
(zadáno: 7.12.2017)
Výborná komedie, výborné herecké výkony, zejména pan Vaculík a paní Bočanová byli skvělí. Závěrečný potlesk ve stoje naznačuje, že podobný názor měl celý kulturní dům
(zadáno: 7.12.2017)
Pěkná divadelní hra, která mě i dojala. Excelovala Zlata Adamovská.
(zadáno: 7.12.2017)
Vynikající hra. Bavili jsem se celou dobu. Herci skvělí, nejvíce paní Homolová a paní Badinková.
(zadáno: 9.12.2017)
Jedním slovem úžasné představení. Pepa Dvořák byl vynikající, do děje zapojil spoustu improvizace, dlouho jsem se tak dobře nepobavila. Klobouk dolů před tím,kolik má v sobě energie.
(zadáno: 9.12.2017)
Hru hodnotím velmi vysoko. Celá scéna byla velkolepá, do toho krásná Mozartova hudba. Donutilové byli výborní, Martin ale přeci jen o trochu lepší, dost mě překvapil...
(zadáno: 9.12.2017)
To tedy byla jízda, super představení. Byla tam tak dvě hluchá místa, ale vykompenzoval to ten zbytek. Herci museli za představení vypotit několik kilo,jak to bylo fyzicky náročné...
(zadáno: 9.12.2017)
Hra nás moc bavila,velice mě svým výkonem mile překvapila Anička Fialová.
(zadáno: 26.1.2018)
Musím přiznat, že jsem od této hry moc nečekala,ale byla jsem tedy velmi mile překvapena. Hra byla svižná, nebyla tam žádná hluchá místa a fakt jsme se bavili. Plusem bylo, že se jelo bez přestávky, ta by představení ublížila. Všichni tři pánové hráli skvěle a užívali si to a my s nimi. Líbilo se mi to více než stejnojmenný film. Takže bravo!!!
(zadáno: 4.2.2018)
Vynikající představení,velmi svižné,zábavné s krásnými písničkami Vaška Neckáře... nejvíce mě zaujali J.Nosek a D.Ratajský.
(zadáno: 19.2.2018)
Bylo to naprosto úžasné! Dlouho nezapomenu na Jana Dolanského,který bravurně zahrál homosexuála,smekám... Velmi vydařená hra a na konec zasloužený potlesk ve stoje.
(zadáno: 9.3.2018)
Výborná komedie, dlouho jsme se tak nepobavili. Oceňujeme i to,jak herci komunikovali s diváky. Úžasný Jirka Lábus,Petr Vacek a Jaroslava Kretschmerová.
(zadáno: 12.3.2018)
Vynikají hra a výkony herců.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>