Profil uživatele

Barčí

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 14 % (5)
Helena Grégrová: 20 % (1)
Iva Bryndová: 20 % (1)
Pavla Haflantová: 20 % (1)
Lukáš Holubec: 22 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.1.2020)
Smekám klobouk jak před mladými herečkami tak před režií. Slova jsou zbytečná.
(zadáno: 18.1.2020)
Gerta není jen jedna, Diana je jen jedna!
(zadáno: 18.1.2020)
Excelentní výkon Martina Pechláta zasazen do netradičního prostoru a to pánské šatny. Zvláště pokud se divák pohybuje v divadelním prostředí, bude mu inscenace bližší.
(zadáno: 18.1.2020)
Tolik barev, nádhera!
(zadáno: 18.1.2020)
Jen tak dál, skutečně jsem nečekala, že budu z divadla, na kterém se podílí studenti tak nadšená a bude lepší, než většina toho, co jsem kdy viděla. Tleskám. Tleskám scéně, výkonům, výběru textu. Úderné, jasné, výstižné. Klobouk dolů před Filipem Bařinou a všemi herci, především pak před Vojtěchem Hrabákem.
Mladí umí dělat divadlo! Výborné divadlo!
(zadáno: 18.1.2020)
84%
(zadáno: 18.1.2020)
S textem jsem se velice ztotožnila, možná proto se mi představení tak zarylo do paměti.
(zadáno: 18.1.2020)
Vkusná komedie. D. Šoltýsová naprosto strhující.
(zadáno: 18.1.2020)
65%
Za mě vyhrává V. Kuzník. Přestože má jeden výstup, zaryl se mi do paměti tak, že vím naprosto přesně co říkal, co měl na sobě, kde stál apod. Celé představení si tak ukradl pro sebe a svým vyzařováním a hereckým výkonem zastínil své spolužáky. Podobně pak i J. Svojanovský. Zbytek mi přišel průměrný i když J. Bechyňová má v sobě něco zajímavého, na co mě bavilo se dívat.
Nutno pochválit scénu, která mě bavila, naopak představení celkově mě spíše nudilo. Zvlášť slečna Randárová, která mi přišla spíše jako z prvního ročníku. Těším se, až ji uvidím v další inscenaci a přesvědčí mě o opaku.
(zadáno: 18.1.2020)
Prostor divadla Kolowrat inscenaci sluší. Výkonem překvapila T. Blažková jako matka a T. Pazderka. Nutno pochválit i J. Dolfiho, který věrně hrál postavu výrazně mladší, než je on sám.
(zadáno: 18.1.2020)
Upřímně se po tomto zážitku bojím ještě na něco do Studia Hrdinů jít. Byť myšlenka "díla" je nádherná, já si asi divadlo představuji jinak než pan Bambušek.
Přestože samotný prostor Studia Hrdinů láká k nevšedním inscenacím, toto bylo asi na mé ne příliš divadelně zkušené oko moc.