Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (51)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 22.4.2016)
Další inscenace ze které jsem dost na rozpacích. Není to špatně napsané, není to špatně zahrané, ale tak nějak to nemá (promiňte mi ten výraz) koule. Myslím, že by tomu hodně pomohlo lepší vykreslení charakterů obou postav, jejich vývoj, byli oba pořád stejní a vzhledem k příběhu mi to dost nesedělo. Hlavně to platí u Libora Stacha. Nešťastné mi přijde také jevištní řešení, kdy scény odehrávající se v dolní části (obzvláště když herci sedí), vidí tak první tři řady diváků, ty zadní už se jen domýšlí, co že se to tam asi děje.
(zadáno: 22.4.2016)
Absolutně nic jsem od toho nečekala a možná i proto jsem pak byla tak mile překvapená. Ondřej Sokol byl vtipný, přirozený, sympatický... tak to asi má být, ne? :)
(zadáno: 22.4.2016)
Představení hlavně pro puberťáky... což je asi i záměr. Bylo to fajn, víc se mi líbil Daniel Krejčík, u Rozity mi přišlo, že občas až moc tlačila na pilu. Každopádně je to dobrý nápad a já pevně doufám, že aspoň v někom z těch středoškoláků, co představení viděli, to vzbudí o Shakespeara zájem.
(zadáno: 22.4.2016)
Tohle teda bylo hodně milé překvapení! Moje první návštěva v H2O a hned nejdelší inscenace, jakou tam mají (říkal barman). Trochu jsem se té stopáže bála, ale musím říct, že jsem se celou dobu skvěle bavila. I když konec už mi přišel přecejen trochu natahovaný. Každopádně tleskám a tomuto prostoru i souboru moc fandím.
(zadáno: 22.4.2016)
Já nějak nevim, jsem z toho rozpačitá. Ono to nebylo špatné, ale úplně to pro mě nefungovalo. Bylo to nějaké moc ukecané, zdlouhavé a šílená nepřirozená gestikulace Sabiny Remundové v první půlce byla naprosto nepochopitelná. Paní Iva Janžurová ale byla opět úžasná, ta by pozvedla úroveň snad i Kameňáku...
(zadáno: 22.4.2016)
Není to inscenace, která by ve mně zanechala nějaký extra hluboký dojem, ale musím říct, že je to takové milé, celkem vtipné a všichni tři herci jsou prostě boží.
(zadáno: 22.4.2016)
Proboha proč?! Tohle bylo fakt utrpení. V téhle inscenaci neni dobře vůbec nic. Pane Janák, prosím vás, držte se svého kopyta a divadlo přenechte jiným. Děkuji.
(zadáno: 22.4.2016)
Jsem trpce zklamána. Snažím se hledat nějaká pozitiva, ale moc mi to nejde. Marek Lambora v roli Romea byl šikovný, ale v té záplavě bídy okolo se to dost ztratilo. Sabině Rojkové jsem Julii nevěřila a navíc jsem jí dost často nerozuměla. Nejvýraznější postavou byla chůva, přišlo mi dokonce, že ten příběh je spíš o ní, oproti ní byli Romeo a Julie dost upozaděni, jejich vztah se jen tak přelítl, hlavně aby chůva udělala co nejvíc srandy. A co ta závěrečná scéna? Tys umřel, Ok, v pohodě, tak já se teda taky zabiju.. bez výrazu, bez emocí. Proč taková výprava, proč takové kostýmy? Fakt nevim :-/
(zadáno: 22.4.2016)
Je to vtipný, fakt jo! :)
Bála jsem se, podle ohlasů zde, že to bude vulgární, že se tam bude mluvit hodně sprostě, ale vůbec ne... podle mě je to tedy velmi decentní ;) A slovenština tomu dodala šmrnc, myslím, že česky by to zdaleka tak nevyznělo. Díky za fajn večer.
(zadáno: 21.4.2016)
Oceňuji paní Ivu Janžurovou, která i když říká vulgarity, zní to jako rajská hudba. Celkem se mi líbil i J. Dulava. Jinak jsem byla představením dost otrávena, laciné, prvoplánové, plné dvojsmyslů a pitvořivého přehrávání Jany Paulové... ne, tohle nemám ráda.
(zadáno: 1.2.2016)
No sláva, zase jsem po delší době viděla představení, které za ty dvě a půl hodiny v divadle stálo. Propagační materiály včetně webu a plakátu sice vypadají jako nábor do pochybné béčkové sekty, ale kdo se nenechá odradit, litovat myslím nebude. Úžasně milá, vtipná a sympatická inscenace, ve které oba herci naprosto excelují (viděno s M. Rumlem). Díky za zážitek!
(zadáno: 3.12.2015)
Nemůžu sdílet nadšení ostatních. Já jsem byla dost zklamaná. Většinu času jsem se nudila. Bylo to pro mě tak nějak o ničem, postaveno na stereotypech, že Ostraváci jsou burani a Pražáci namyšlení (tomu se mám smát?), jen se tam pořád někdo s někým nezajímavě a zdlouhavě hádal, scéna I. Chmely a K. Winterové byla nevypointovaná a nikam nevedla, hra naprosto předvídatelná, včetně závěru... prostě zklamání. Ale možná je to všechno jen proto, že pracuji ve školství a podobné "divadlo" zažívám každý den, takže čím mě to vlastně mohlo překvapit...
(zadáno: 20.9.2015)
Odešla jsem v půlce, což normálně nedělám. Že je to povrchní komedie by mi ani tak nevadilo, to jsem trošku čekala, co jsem ale nečekala byl otřesný herecký výkon Simony Stašové. Nevím jak se stane, že herečka, která je ve filmech jednoduše geniální, je na divadelním jevišti tak nekoukatelná. Proč mluví jen nosovkou nebo přehnaně hrdelně, proč šišlá, proč se pitvoří i tam, kde se to nehodí... je režisér hluchý nebo Simona nic jiného neumí? Nevím, ale asi obojí, stejnou zkušenost jsem si totiž odnesla ze všech jejích inscenací, které jsem za poslední dva roky viděla. Smutné.
(zadáno: 31.5.2015)
První půlka mnohem lepší než druhá, což mi ale přijde pro Drábka typické. Kaiser a Lábus jsou skvělí, dle očekávání, ti rozhodně nezklamali. Především má ale pro mě tahle inscenace velké plus v tom, že se nezdráhá nazývat věci (a lidi) pravými jmény, pánové se toho zkrátka nebojí a to je prostě dobře!
(zadáno: 31.5.2015)
Jsem z toho nějaká rozpačitá. Námět dobrý, ale přišlo mi, že Dyk s Vilhelmovou tak trochu pozapomněli na diváka a šlo jim především o to pobavit sami sebe a toho druhého na něčem nachytat... ze začátku se tomu člověk pousměje, ale když to takhle jede celou dobu, sympatie se vytratí.
(zadáno: 31.5.2015)
Ta hra je neskonale blbá, další z řady komedií, které stojí na vysokém počtu dveří a záměn. Ne, nebavilo mě to. Procenta jsou za skvělé výkony Ivana Trojana a Viktora Preisse... díky bohu za ně, jinak by fakt nebylo na co koukat.
(zadáno: 31.5.2015)
Nekonečně dlouhé pásmo trapně dvojsmyslných a prvoplánově sprostých vtípků. Vydržela jsem první půlku, druhou už jsem si dala jen z odposlechu. Opravdu je tohle "vše" co se dá o mužích říct? Tak to teda pěkně děkuju, ztratila jsem poslední iluze. 30% dávám za jediný zajímavý příběh - otec - syn - syn, který jediný nespočíval v trapném vtipkování, ale v řešení zajímavého rodinného konfliktu, kde herci konečně mohli ukázat, že něco umí. Bohužel mezi tím ulepkaným zbytkem zcela zanikl. Smutný fakt je, že kromě mě celé divadlo hýkalo blahem, ať žije český divácký (ne)vkus.
(zadáno: 10.4.2015)
Páně Kleplova výtečná one-man show. Oddychovka, která vám vykouzlí úsměv na rtech, i když je vám zrovna mizerně... vyzkoušeno na vlastní kůži :)
(zadáno: 16.3.2015)
Tohle je divadlo dle mého gusta! Originální, autorské, upřímně vypovídající nejen o duších samotných herců, ale o celé této generaci... a přitom úžasně vtipné. Jedním slovem geniální!
(zadáno: 11.3.2015)
Milá inteligentní oddechovka se skvělými hereckými výkony.
(zadáno: 25.2.2015)
Já jim prostě zbaštim všechno! :) Včerejší derniéru si užili jak herci, tak diváci, skvělé!
(zadáno: 24.2.2015)
(zadáno: 24.2.2015)
(zadáno: 23.1.2015)
Největším kladem inscenace je, celkem pochopitelně, hudební složka. Herci i herečky krásně zpívají a muzikanti krásně hrají... v tomto směru jsem byla i celkem nadšená. Větší problém jsem měla s hereckou složkou. Všichni zúčastnění hráli s energií a nadšením, ale většina postav pro mě měla málo vykreslené charaktery, přišli mi jeden jako druhý, neznat to skoro nazpaměť, tak se chvílemi i ztrácím v ději. Ale Eržika v podání Nikoly Ďuricové byla super :)
(zadáno: 23.1.2015)
Viděla jsem dvakrát, jednou na festivalu Colours of Ostrava a jednou v Jatkách78. Představení na festivalu na mě působilo o dost lépe, možná proto, že se kluci o něco méně opili ;) Mám poetiku VOSTO5 ráda, a tak jim mnohé odpustím, neznalý divák by se na to možná díval jinak, ale já jsem se výborně pobavila.