Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (53)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  7 8 9 10 11
(zadáno: 24.2.2015)
(zadáno: 23.1.2015)
Největším kladem inscenace je, celkem pochopitelně, hudební složka. Herci i herečky krásně zpívají a muzikanti krásně hrají... v tomto směru jsem byla i celkem nadšená. Větší problém jsem měla s hereckou složkou. Všichni zúčastnění hráli s energií a nadšením, ale většina postav pro mě měla málo vykreslené charaktery, přišli mi jeden jako druhý, neznat to skoro nazpaměť, tak se chvílemi i ztrácím v ději. Ale Eržika v podání Nikoly Ďuricové byla super :)
(zadáno: 23.1.2015)
Viděla jsem dvakrát, jednou na festivalu Colours of Ostrava a jednou v Jatkách78. Představení na festivalu na mě působilo o dost lépe, možná proto, že se kluci o něco méně opili ;) Mám poetiku VOSTO5 ráda, a tak jim mnohé odpustím, neznalý divák by se na to možná díval jinak, ale já jsem se výborně pobavila.
(zadáno: 23.1.2015)
Viděla jsem na festivalu Colours of Ostrava a byla jsem moc příjemně překvapena. Inscenace je milá, vtipná, upřímná a mezi Bolkem a Aničkou to krásně funguje, jak jinak :)
(zadáno: 22.1.2015)
Výborná silná inscenace, nic pro slabé povahy. Skvělé herecké výkony. Škoda, že sál byl poloprázdný... ale vlastně se nedivím, lidi radši jednoduché komedie.
(zadáno: 22.1.2015)
Tenhle kousek jsem viděla na festivalu Colours of Ostrava a byla jsem hodně zvědavá. Hm, byla jsem pěkně zklamaná. Holky jsou úžasný tanečnice a naprosto je uznávám, hudební doprovod taky celkem fajn, ale celkový vyznění představení mě vyloženě otrávilo. Stokrát ohraný a protivný téma postavení ženy ve společnosti, nic objevnýho, nic novýho a ještě podaný stylem, na kterej se mi vyloženě nepříjemně koukalo. Fakt jsem se snažila hledat tam pozitiva, ale ne, nelíbilo se mi to. Ale je pravdou, že většina sálu aplaudovala ve stoje, jen pár nás zůstalo sedět... takže úspěch to asi má.
(zadáno: 22.1.2015)
Originálně pojatá inscenace, která mě bavila a zajímala od začátku do konce. Herecké výkony všech protagonistů byly skvělé a moc se mi líbila i hudba. Tohle se divadlu VOSTO5 povedlo!
(zadáno: 22.1.2015)
Pavla Tomicová je jednoznačně největším plusem celé inscenace. Její neskutečná energie, fyzické ztvárnění postavy a především komediální talent utáhne bez problémů celou tříhodinovou stopáž, i když, především ve druhé půlce, děj už trochu pokulhává. Celkově ale inscenace hodně balancuje na hraně kýče a nemohla jsem se ubránit otázce, co je ještě etické a kde už to tvůrci přepískli. Každopádně jedna otázka mi leží v hlavě víc než jiné... kdyby Milenu hrála jiná herečka než Pavla Tomicová, bylo by stále ještě na co koukat?
(zadáno: 22.1.2015)
Jedna z nejlepších inscenací, co jsem kdy viděla. Nemám ráda vulgarity na jevišti, ale sem to prostě patřilo a vůbec mě to neuráželo. Bavila jsem se od začátku do konce.
(zadáno: 19.1.2015)
Miluju inscenace, které stojí na umění hereckém, které se neschovávají za monumentální výpravu a krásné kostýmy, inscenace, které jdou až na dřeň. Dneska jsem takovou viděla! Silný příběh, Richard Krajčo, David Švehlík a jejich obrovský talent. Smekám.
(zadáno: 16.1.2015)
Pro mě velké zklamání. Herecké výkony obou protagonistů byly velmi dobré (i když po čase už to byla trochu rutina, postavy se pro mě nikam nevyvíjeli, především portýr mi přišel dost nejasný), ale to bylo tak vše. Text mi přijde vyloženě slabý, předvídatelný (konec nám byl jasný hned od začátku) a zápletka se Šejkem a portýrovy životní peripetie uměle šroubované a vlastně dost nezajímavé. Škoda, námět zněl zajímavě.
<<  <  7 8 9 10 11