Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (52)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  7 8 9 10 11
(zadáno: 1.12.2017)
Inscenace je hezká, svižná, s krásnou výpravou a dobrými hereckými výkony. Trochu jsem měla problém s kostýmy, moc jsem nepochopila kombinaci dobových kostýmů a současného oblečení. Nějak jsem nepřišla na důvod, proč to tak bylo. A přiznám se, že osobně jsem měla trochu problém i s ústřední dvojicí, která mi nebyla moc sympatická a tudíž jsem jí nedokázala fandit :) To je ale čistě můj problém. Za nejlepší moment hry považuji monolog Radka Valenty, zkombinovaný z replik Shakespearových her, ten byl geniální.
(zadáno: 8.9.2021)
Měli jsme štěstí, že jsme na včerejším představení měli hvězdné obsazení, a tak jsme mohli na vlastní kůži pocítit, že Cimrmani neztrácejí dech. Děkuji a přeji mnoho sil ještě dalších xx let :)
(zadáno: 1.11.2017)
Nádherně zpracovaná literární předloha, děkuji za to.
(zadáno: 31.5.2015)
První půlka mnohem lepší než druhá, což mi ale přijde pro Drábka typické. Kaiser a Lábus jsou skvělí, dle očekávání, ti rozhodně nezklamali. Především má ale pro mě tahle inscenace velké plus v tom, že se nezdráhá nazývat věci (a lidi) pravými jmény, pánové se toho zkrátka nebojí a to je prostě dobře!
(zadáno: 25.6.2018)
Tak tohle jde na dřeň, uf. Je pravda, že v první polovině divák tápe, ale ono se to všechno nakonec rozmotá a vysvětlí, takže pokud je divák aspoň trochu vnímavý, určitě by neměl odcházet z divadla s tím, že se nezorientoval. Je to velmi náročná inscenace, ale Žítkovské bohyně prostě nemohou být oddechovka, takhle je to správně, rozsekat diváka na molekuly, to je ono. Tereza Dočkalová opět naprosto famózní, velice oceňuji výkon Jakuba Albrechta, opravdu jsem mu to postižení věřila. Pokud chcete v divadle odpočívat a "jen" se bavit, na Žítkovské bohyně nechoďte, tohle je Divadlo s velkym D.
(zadáno: 8.3.2018)
Já jsem byla nadšená. Trošku pomalejší rozjezd, ale pak jsem se skvěle bavila a s hlavní postavou jsem šla od začátku do konce. David Prachař v této roli naprosto exceluje, je vidět, že si ji vymodeloval na tělo a že ho to opravdu baví. Zbylí pánové skvěle Davida doplňují. Děkuji za příjemný zážitek.
(zadáno: 1.12.2017)
Skvěle jsem se bavila, nenáročná, ale chytrá komedie s opravdu skvělými hereckými výkony. V druhé půlce mi však přijde, že hře trochu spadne řetěz, ale to je asi celkem pochopitelné, když se přechází z čisté srandy na vážnější notu.
(zadáno: 3.9.2018)
Naprosto úžasné loutky, za ty dávám nejvíc procent. Děj je zábavný, ale některé pasáže (především v první části) mi přišly příliš zdlouhavé a bylo vidět, že děti, pro které je představení nejvíc určeno, ztrácely pozornost.
(zadáno: 26.4.2017)
Tak první třetinu jsem dost tápala, pak jsem se ale začala chytat a nakonec jsem se chytla tak, že jsem byla naprosto nadšená. Výkony všech herců perfektní, ale přecejen Václav Neužil jako delfín je ještě o něco perfektnější ;)
<<  <  7 8 9 10 11