Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (28)
Lukáš Dubský: 14 % (55)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.2.2020)
Vizuálně nádherná inscenace s poutavým dějem. Je fajn když se i pro dětské publikum otevírají témata jako je smrt a strach, navíc prostřednictvím tradic jiných kultur. Paráda!
(zadáno: 21.9.2020)
O Operaci Anthropoid se toho už řeklo a natočilo opravdu hodně, takže jsem byla zvědavá, s čím palmovkový tým přijde. Obzvláště když je pod režií podepsán Tomáš Dianiška, který je vždy a za každých okolností originální. A byla jsem nadšená. Nejen, že je hra skvěle napsaná, zahraná i zrežírovaná, ale hlavně mě potěšilo, že se nehraje prvoplánově o Gabčíkovi s Kubišem, ale o hrdinech, kteří často stojí v pozadí, ale bez kterých by atentát nemohl proběhnout. Tyto lidi je potřeba stále připomínat, ať nejsou pro budoucí generaci jen jmény z názvů ulic. Děkuji celému týmu za tento počin.
(zadáno: 22.9.2020)
Divadlo bratří Formanů je úplně jiná liga, to se v českých poměrech prostě nevidí. Jsem moc ráda, že Obludárium opět "oprášili", protože jsem ho v době jeho původního uvádění nestihla. Fantastická atmosféra, celkový koncept, hudební a zvuková složka a samozřejmě výtvarno... jednoduše nádhera. Krásné prostředí zámku Kratochvíle to vše ještě podtrhuje. Na vlastní kůži jsem si ověřila, že i když člověk prochází nejtežšími dny svého života, takovéhle divadlo ho z toho aspoň na chvíli dokáže vytáhnout a za to jsem celému tvůrčímu týmu neskonale vděčná.
(zadáno: 8.9.2021)
Měli jsme štěstí, že jsme na včerejším představení měli hvězdné obsazení, a tak jsme mohli na vlastní kůži pocítit, že Cimrmani neztrácejí dech. Děkuji a přeji mnoho sil ještě dalších xx let :)
(zadáno: 28.11.2021)
Absolutní must see pro všechny, kteří prožili pubertální léta v devadesátkách. Nostalgie jako hrom podaná neskutečně vtipnou formou. Tady je dobře prostě úplně všechno. Někdo bude celý večer vzdychat, o jiného se bude pokoušet reflux, ale smát se budete všichni. Vsadím se, že většina diváků po návratu domů sjela všechny jejich klipy... a kdo tvrdí, že ne, kouká na ně ještě teď! Klobouk dolů před zaskakujícím Jankem Lesákem, zvládnout se tohle naučit za dva dny je obdivuhodné. Jsem ráda, že jsem v roli Vaška viděla jeho, myslím si, že by se s Lumírou měli nastálo alternovat :) Díky, půjdu zas.
(zadáno: 16.5.2018)
Po pročtení zdejších ohlasů jsem se trochu bála, ale opět jsem se přesvědčila o tom, že každý si má udělat názor sám. Mně se představení ohromně líbilo, vulgarity mi přehnané nepřišly a výkon obou herců byl velice sympatický. Skvěle jsem se bavila.
(zadáno: 22.1.2015)
Originálně pojatá inscenace, která mě bavila a zajímala od začátku do konce. Herecké výkony všech protagonistů byly skvělé a moc se mi líbila i hudba. Tohle se divadlu VOSTO5 povedlo!
(zadáno: 11.3.2015)
Milá inteligentní oddechovka se skvělými hereckými výkony.
(zadáno: 1.2.2016)
No sláva, zase jsem po delší době viděla představení, které za ty dvě a půl hodiny v divadle stálo. Propagační materiály včetně webu a plakátu sice vypadají jako nábor do pochybné béčkové sekty, ale kdo se nenechá odradit, litovat myslím nebude. Úžasně milá, vtipná a sympatická inscenace, ve které oba herci naprosto excelují (viděno s M. Rumlem). Díky za zážitek!
(zadáno: 30.4.2016)
Krásná inscenace, která má sílu, něhu a sem tam i humor. Oba představitelé hlavních rolí jsou skvělí, ale u mě to přecejen vyhrává Matouš Ruml. Vřele doporučuji!
(zadáno: 7.6.2016)
Tohle prostě dokáže jen Vostopětka! Neuvěřitelná práce s prostorem, perfektní nápady, napětí... a samozřejmě sranda :) Mě to tedy vtáhlo naprosto... ale věřím, že Kolonizace není úplně pro každého.
(zadáno: 21.6.2016)
Moc krásné představení. Musím navíc obrovsky ocenit, že při náhlé indispozici Petra Prokeše po odehraných patnácti minutách ho operativně zaskočil pan režisér Khek, který v civilu a s textem v ruce zbytek představení odehrál. Tomu řikam obětovat se pro diváka :)
(zadáno: 14.9.2016)
95% Krásné, dojemné představení. Funguje vše.. text, herecké výkony i řešení scény. Chtěla bych vyzdvihnout výkon Gabriely Mikulkové.. přijde mi, že se na ní v hodnoceních trochu zapomíná, přitom podává stejně skvělý výkon jako její herečtí kolegové.
(zadáno: 27.9.2016)
Inscenace vychytaná do posledního detailu. Režie velmi věrně, ale s potřebným nadhledem a nadsázkou, kopíruje styl noir filmů. A co se týče hereckých výkonů, tam prostě není co dodat, skvělé!
(zadáno: 6.10.2016)
Inscenace, která rozhodně stojí za vidění. Kontroverzní? Možná! Syrová, nekompromisní, pravdivá? Rozhodně! Na Palmovce si neberou servítky... na Palmovce se toho nebojí... a to je dobře.. MOC DOBŘE!
(zadáno: 29.11.2016)
Neuvěřitelně krásné, čisté, hluboké, dokonalá výtvarná i hudební stránka... prostě ideální volba pro každého, kdo má rád, když mu v divadle po těle běhá mráz.
(zadáno: 16.12.2016)
Byla jsem na veřejné generálce a tam se herci tedy neodbourávali. Představení se mi moc líbilo, byla jsem opravdu mile překvapená. V rolích mi seděli oba hlavní představitelé, každý to pojal po svém, ale oba baví a dojímají. Neměla jsem problém ani se stopáží. Za mě opravdu příjemně strávený čas.
Po druhém zhlédnutí zvedám na 90%.
(zadáno: 15.2.2017)
Je to sprostý, neomalený, nekorektní, nechutný... ale strašně dobrý! Jo, tohle můžu :)
(zadáno: 18.2.2017)
Mám pro mladoboleslavské divadlo slabost, to přiznávám, ale myslím, že určitě nebudu nesoudná, když napíšu, že Krás(k)a na scéně je skvělá inscenace a Daniel Bambas prostě umí! :)
(zadáno: 23.3.2017)
Tak to ano! Nejdřív jsem se trochu obávala, že koukat dvě hodiny na prostou citaci mailů mě bude nudit, ale opak je pravdou. Myslím, že každý člověk má v sobě podvědomou a zvrácenou touhu číst cizí korespondenci. Proto jsou všechny ty romány formou dopisů tak zábavné a oblíbené. Tohle je zábavné taky... a navíc dojemné. Je to tak zábavné, že jsem si hned běžela koupit druhý díl knihy, abych věděla, jak to s Leem a Emmi dopadne :)
(zadáno: 26.4.2017)
Tak první třetinu jsem dost tápala, pak jsem se ale začala chytat a nakonec jsem se chytla tak, že jsem byla naprosto nadšená. Výkony všech herců perfektní, ale přecejen Václav Neužil jako delfín je ještě o něco perfektnější ;)
(zadáno: 12.6.2017)
Geniální nápad. Výborně jsem se bavila a všechnu tu "ruchařinu" ani nestíhala vnímat... možná si to dám ještě jednou :)
(zadáno: 12.6.2017)
Miluji spojení Kolečko - Drábek. Dokonale ujetá záležitost, která ale baví od začátku do konce... pokud přistoupíte na jejich hru :) Herecké výkony všech skvělé, ale pro mě kraloval Václav Kopta... v podstatě doslova :D Tleskám!
(zadáno: 12.6.2017)
Skvělý způsob, jak vzbudit v člověku zájem o historii :) Krásně udělané, herci dokonalí... jen bych to snesla o chlup delší ;)
(zadáno: 1.11.2017)
Nádherně zpracovaná literární předloha, děkuji za to.