Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 13 % (35)
Lukáš Dubský: 14 % (58)
Helena Grégrová: 15 % (98)
Jan Pařízek: 15 % (81)
Jiří Koula: 16 % (82)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.2.2020)
Vizuálně nádherná inscenace s poutavým dějem. Je fajn když se i pro dětské publikum otevírají témata jako je smrt a strach, navíc prostřednictvím tradic jiných kultur. Paráda!
(zadáno: 21.9.2020)
O Operaci Anthropoid se toho už řeklo a natočilo opravdu hodně, takže jsem byla zvědavá, s čím palmovkový tým přijde. Obzvláště když je pod režií podepsán Tomáš Dianiška, který je vždy a za každých okolností originální. A byla jsem nadšená. Nejen, že je hra skvěle napsaná, zahraná i zrežírovaná, ale hlavně mě potěšilo, že se nehraje prvoplánově o Gabčíkovi s Kubišem, ale o hrdinech, kteří často stojí v pozadí, ale bez kterých by atentát nemohl proběhnout. Tyto lidi je potřeba stále připomínat, ať nejsou pro budoucí generaci jen jmény z názvů ulic. Děkuji celému týmu za tento počin.
(zadáno: 22.9.2020)
Divadlo bratří Formanů je úplně jiná liga, to se v českých poměrech prostě nevidí. Jsem moc ráda, že Obludárium opět "oprášili", protože jsem ho v době jeho původního uvádění nestihla. Fantastická atmosféra, celkový koncept, hudební a zvuková složka a samozřejmě výtvarno... jednoduše nádhera. Krásné prostředí zámku Kratochvíle to vše ještě podtrhuje. Na vlastní kůži jsem si ověřila, že i když člověk prochází nejtežšími dny svého života, takovéhle divadlo ho z toho aspoň na chvíli dokáže vytáhnout a za to jsem celému tvůrčímu týmu neskonale vděčná.
(zadáno: 8.9.2021)
Měli jsme štěstí, že jsme na včerejším představení měli hvězdné obsazení, a tak jsme mohli na vlastní kůži pocítit, že Cimrmani neztrácejí dech. Děkuji a přeji mnoho sil ještě dalších xx let :)
(zadáno: 28.11.2021)
Absolutní must see pro všechny, kteří prožili pubertální léta v devadesátkách. Nostalgie jako hrom podaná neskutečně vtipnou formou. Tady je dobře prostě úplně všechno. Někdo bude celý večer vzdychat, o jiného se bude pokoušet reflux, ale smát se budete všichni. Vsadím se, že většina diváků po návratu domů sjela všechny jejich klipy... a kdo tvrdí, že ne, kouká na ně ještě teď! Klobouk dolů před zaskakujícím Jankem Lesákem, zvládnout se tohle naučit za dva dny je obdivuhodné. Jsem ráda, že jsem v roli Vaška viděla jeho, myslím si, že by se s Lumírou měli nastálo alternovat :) Díky, půjdu zas.
(zadáno: 2.2.2022)
Geniální, asi k tomu nemám co víc říct :)
(zadáno: 11.4.2022)
Mrazivé. Nápad inscenovat hru nikoli na jevišti, ale ve zkušebně byl opravdu geniální. Divák se stane součástí děje, vše na něj působí mnohem intenzivněji, má hlavní hrdinku na dosah ruky a přesto jí nemůže pomoci. Oba představitelé hlavních rolí jsou velice autentičtí. Všichni víme, že toto je jen jeden příběh z mnoha, že tohle se opravdu děje, možná právě teď, možná dokonce někde blízko nás... Přesto ale postavy nejsou prvoplánově černobílé, člověk si chtě nechtě musí klást otázku, kdo je tady vlastně oběť. Děkuji celému inscenačnímu týmu za silný zážitek.
(zadáno: 16.5.2018)
Po pročtení zdejších ohlasů jsem se trochu bála, ale opět jsem se přesvědčila o tom, že každý si má udělat názor sám. Mně se představení ohromně líbilo, vulgarity mi přehnané nepřišly a výkon obou herců byl velice sympatický. Skvěle jsem se bavila.
(zadáno: 22.1.2015)
Originálně pojatá inscenace, která mě bavila a zajímala od začátku do konce. Herecké výkony všech protagonistů byly skvělé a moc se mi líbila i hudba. Tohle se divadlu VOSTO5 povedlo!
(zadáno: 11.3.2015)
Milá inteligentní oddechovka se skvělými hereckými výkony.
(zadáno: 1.2.2016)
No sláva, zase jsem po delší době viděla představení, které za ty dvě a půl hodiny v divadle stálo. Propagační materiály včetně webu a plakátu sice vypadají jako nábor do pochybné béčkové sekty, ale kdo se nenechá odradit, litovat myslím nebude. Úžasně milá, vtipná a sympatická inscenace, ve které oba herci naprosto excelují (viděno s M. Rumlem). Díky za zážitek!
(zadáno: 30.4.2016)
Krásná inscenace, která má sílu, něhu a sem tam i humor. Oba představitelé hlavních rolí jsou skvělí, ale u mě to přecejen vyhrává Matouš Ruml. Vřele doporučuji!
(zadáno: 7.6.2016)
Tohle prostě dokáže jen Vostopětka! Neuvěřitelná práce s prostorem, perfektní nápady, napětí... a samozřejmě sranda :) Mě to tedy vtáhlo naprosto... ale věřím, že Kolonizace není úplně pro každého.
(zadáno: 21.6.2016)
Moc krásné představení. Musím navíc obrovsky ocenit, že při náhlé indispozici Petra Prokeše po odehraných patnácti minutách ho operativně zaskočil pan režisér Khek, který v civilu a s textem v ruce zbytek představení odehrál. Tomu řikam obětovat se pro diváka :)
(zadáno: 14.9.2016)
95% Krásné, dojemné představení. Funguje vše.. text, herecké výkony i řešení scény. Chtěla bych vyzdvihnout výkon Gabriely Mikulkové.. přijde mi, že se na ní v hodnoceních trochu zapomíná, přitom podává stejně skvělý výkon jako její herečtí kolegové.
(zadáno: 27.9.2016)
Inscenace vychytaná do posledního detailu. Režie velmi věrně, ale s potřebným nadhledem a nadsázkou, kopíruje styl noir filmů. A co se týče hereckých výkonů, tam prostě není co dodat, skvělé!
(zadáno: 6.10.2016)
Inscenace, která rozhodně stojí za vidění. Kontroverzní? Možná! Syrová, nekompromisní, pravdivá? Rozhodně! Na Palmovce si neberou servítky... na Palmovce se toho nebojí... a to je dobře.. MOC DOBŘE!
(zadáno: 29.11.2016)
Neuvěřitelně krásné, čisté, hluboké, dokonalá výtvarná i hudební stránka... prostě ideální volba pro každého, kdo má rád, když mu v divadle po těle běhá mráz.
(zadáno: 16.12.2016)
Byla jsem na veřejné generálce a tam se herci tedy neodbourávali. Představení se mi moc líbilo, byla jsem opravdu mile překvapená. V rolích mi seděli oba hlavní představitelé, každý to pojal po svém, ale oba baví a dojímají. Neměla jsem problém ani se stopáží. Za mě opravdu příjemně strávený čas.
Po druhém zhlédnutí zvedám na 90%.
(zadáno: 15.2.2017)
Je to sprostý, neomalený, nekorektní, nechutný... ale strašně dobrý! Jo, tohle můžu :)
(zadáno: 18.2.2017)
Mám pro mladoboleslavské divadlo slabost, to přiznávám, ale myslím, že určitě nebudu nesoudná, když napíšu, že Krás(k)a na scéně je skvělá inscenace a Daniel Bambas prostě umí! :)
(zadáno: 23.3.2017)
Tak to ano! Nejdřív jsem se trochu obávala, že koukat dvě hodiny na prostou citaci mailů mě bude nudit, ale opak je pravdou. Myslím, že každý člověk má v sobě podvědomou a zvrácenou touhu číst cizí korespondenci. Proto jsou všechny ty romány formou dopisů tak zábavné a oblíbené. Tohle je zábavné taky... a navíc dojemné. Je to tak zábavné, že jsem si hned běžela koupit druhý díl knihy, abych věděla, jak to s Leem a Emmi dopadne :)
(zadáno: 26.4.2017)
Tak první třetinu jsem dost tápala, pak jsem se ale začala chytat a nakonec jsem se chytla tak, že jsem byla naprosto nadšená. Výkony všech herců perfektní, ale přecejen Václav Neužil jako delfín je ještě o něco perfektnější ;)
(zadáno: 12.6.2017)
Geniální nápad. Výborně jsem se bavila a všechnu tu "ruchařinu" ani nestíhala vnímat... možná si to dám ještě jednou :)
(zadáno: 12.6.2017)
Miluji spojení Kolečko - Drábek. Dokonale ujetá záležitost, která ale baví od začátku do konce... pokud přistoupíte na jejich hru :) Herecké výkony všech skvělé, ale pro mě kraloval Václav Kopta... v podstatě doslova :D Tleskám!