Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (28)
Lukáš Dubský: 14 % (55)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 29.11.2016)
Tohle asi zhodnotit nedokážu. Je to naprosto unikátní inscenace, která se vymyká všemu, co jsem doposud viděla. Náročné, opravdu hodně, podruhé už bych to nedala. Na základě představení jsem se začala o celou kauzu bratrů Messnerových víc zajímat, takže děkuji autorům i za to, že jsem díky nim o něco vzdělanější ;)
(zadáno: 29.11.2016)
Je to takové milé, příjemné, jak si to lehce plyne. Zlata Adamovská mi občas přišla moc diblíkovská, ale Jana Štěpánková mě naprosto okouzlila (jako vždy), pravá dáma co má "koule" :)
(zadáno: 16.12.2016)
Začátek trošku rozpačitý, ale postupně se to hezky rozjede. Nejvíc samozřejmě fungují písničky, scénky trochu pokulhávají. Nejkrásnější píseň o labuti, tu bych mohla poslouchat furt :)
(zadáno: 3.1.2017)
75%. Já bych to snesla delší. Bavilo by mě větší rozebrání osudů dětí, rodinné příhody mi občas přišly zbytečně natahované. Ale jako celek fajn, je osvěžující vidět něco s vánoční tematikou, co nevyznívá nutně pozitivně a přeslazeně.
(zadáno: 11.1.2017)
Výborně jsem se bavila. Mam k tomu jen jednu výhradu. Na muj vkus tam bylo zbytečně moc sexu. Nejsem rozhodně puritán, ale fakt je ten, že ostatní témata byla mnohem vtipnější, takže si myslím, že kdyby zařadili víc "obyčejných" témat viz. diskotéka, čajovna a podobně, bylo by lépe.
(zadáno: 16.1.2017)
75% Příjemné komorní představení. Velmi oceňuji nápaditou výpravu, ta mě hodně bavila. Největším plusem inscenace jsou ale samozřejmě herecké výkony. Především Igor Bareš byl ve své roli naprosto přesvědčivý a jednoduše skvělý. Antonie Talacková na můj vkus občas moc tlačila na pilu.
(zadáno: 13.2.2017)
Já mam tuhle partičku prostě ráda :) Inscenace není úplně pro každého (například pro seniory, kteří tvořili tak 70% obecenstva na veřejné generálce), ale já jsem se výborně bavila a občas jsem se v tom i našla, přiznávám :D
(zadáno: 7.4.2017)
Občas zdlouhavý děj naštěstí vyvažuje mistrovské herectví obou pánů herců.
(zadáno: 19.4.2017)
Moc krásná inscenace, perfektní hudební i pěvecká složka. Jediné, co mě rušilo byla postava Morany v divném civilním současném kostýmu, s brýlemi a cigaretou. Nějak jsem to nepobrala a vyloženě mi vadila, strašně mi narušovala estetický dojem a vracela mě tvrdě do reality (možná to byl záměr). Kdyby byla kostýmově sladěna se zbytkem, bylo by to z mého pohledu o 100% lepší.
(zadáno: 28.4.2017)
Já jsem byla naprosto spokojená, tahle inscenace je příjemná, to je asi to nejtrefnější slovo, které mohu použít. Je to milé, dojemné a paní Kolářová s paní Syslovou jsou prostě nádherné, noblesní a herecky samozřejmě úplně přesné.
(zadáno: 11.5.2017)
85%
Mile svižná a zábavná inscenace s výbornými hereckými výkony. Dana Syslová jako matka je naprosto k sežrání a civilní herectví Lenky Vlasákové prostě miluju. Homosexuál Jana Dolanského mi ze začátku přišel přehnaný, ale nakonec jsem musela uznat, že kdyby byl méně, asi by to do kontextu hry nesedělo.
(zadáno: 18.5.2017)
Fotbalu nerozumím, ale této inscenaci ano :) Ze začátku to bylo hodně vtipné, pak text sklouzává spíše k vážnější rovině, což trochu překvapí... ale proč ne. Každopádně druhého Ivánka nečekejte. Klobouk dolů před výkonem Ládi Hampla!
(zadáno: 11.10.2017)
Komedie pro nejširší publikum, která dokazuje, že i tento žánr lze zpracovat zatraceně dobře. Samozřejmě největší devízou inscenace je skvělý text, ale bez dobrého obsazení by ani ten nemusel fungovat. Divadlo Verze tuto inscenaci obsadilo dokonale, všichni herci skvěle drží charaktery svých postav a dokáží vypointovat situace a přesto nesklouznout k lacinosti, ačkoli to láká. A vidět Romana Zacha na jevišti, to je pro mě vždycky takový malý svátek :)
(zadáno: 1.11.2017)
Velmi zdařilá adaptace, s Dagmar Havlovou v roli Roxany jsem se musela chvilku srovnávat, ale nakonec se to poddalo :) Hlasitě tleskám hudební stránce inscenace.
(zadáno: 1.12.2017)
Inscenace je hezká, svižná, s krásnou výpravou a dobrými hereckými výkony. Trochu jsem měla problém s kostýmy, moc jsem nepochopila kombinaci dobových kostýmů a současného oblečení. Nějak jsem nepřišla na důvod, proč to tak bylo. A přiznám se, že osobně jsem měla trochu problém i s ústřední dvojicí, která mi nebyla moc sympatická a tudíž jsem jí nedokázala fandit :) To je ale čistě můj problém. Za nejlepší moment hry považuji monolog Radka Valenty, zkombinovaný z replik Shakespearových her, ten byl geniální.
(zadáno: 1.12.2017)
Skvěle jsem se bavila, nenáročná, ale chytrá komedie s opravdu skvělými hereckými výkony. V druhé půlce mi však přijde, že hře trochu spadne řetěz, ale to je asi celkem pochopitelné, když se přechází z čisté srandy na vážnější notu.
(zadáno: 15.2.2018)
Vizuálně a pohybově velice zajímavá inscenace. V první chvíli jsem to považovala dost za bizár, ale brzy mi došlo, že to tak není, všechno co na jevišti uvidíte má svůj jasný smysl a opodstatnění. Doporučuji.
(zadáno: 15.2.2018)
Geniality Pomezí tento projekt nedosahuje, ale i tak je to krásné a napínavé a zážitkové a tak vůbec :) Navíc prostor, kde se děj odehrává je tak kouzelný, že jsem na ty tři hodiny úplně zapomněla na svět okolo. Jen tak dál!
(zadáno: 16.4.2018)
85% Souhlasím, že začátek je trošku zdlouhavější, ale mně to nevadilo, o to víc si člověk užije, když se to začne rozjíždět. Trochu jsem se bála, že tato inscenace bude jen další feministickou hrou v řadě, ze které muži vylezou jako ti největší padouchové. Ale ono to tak není, je to takové hezky sympaticky vyrovnané :) Vulgarismy mi občas přišly trochu na sílu.
(zadáno: 18.5.2018)
85% Naprosto zasloužená Thalie pro Terezu Dočkalovou, hraje jak o život a takové hlasové virgule jako ona, umí opravdu málokdo :) Hra jako celek je poutavá a její vyústění mě osobně velmi potěšilo :)
(zadáno: 28.5.2018)
85% Taková typická Palmoffkovina :) Hra baví, nápady jsou skvělé a mám velkou radost, že se zase na jeviště vrátila Bára Kubátová. S jedinou výtkou, kterou mám, se budu opakovat, psala jsem to už u jiných Palm off počinů... některé scény se sexuální tematikou mi přijdou zbytečné, méně je někdy více.
(zadáno: 12.6.2018)
85% Nápaditá a v technickém provedení velice originální inscenace. Tenhle soubor mi dělá čím dál tím větší radost, jen tak dál! Nejpovedenější shledávám scénku s Andrejem Babišem ve studiu, Michal Bednář ho hraje prostě dokonale! Některé scény by možná snesly zkrácení, nabraly by tak větší švih, ale to jsou opravdu jen detaily.Jako už tradičně jsem měla problém s výslovností Daniely Šiškové, měla by na tom zapracovat, často jí není rozumět. Škoda jen, že toto představení s největší pravděpodobností nenavštíví ti, kterým je nejvíce určeno.
(zadáno: 3.9.2018)
Naprosto úžasné loutky, za ty dávám nejvíc procent. Děj je zábavný, ale některé pasáže (především v první části) mi přišly příliš zdlouhavé a bylo vidět, že děti, pro které je představení nejvíc určeno, ztrácely pozornost.
(zadáno: 15.10.2018)
85% natěšená z ohlasů, co jsem tu četla, jsem byla nakonec vlastně trochu zklamaná. Některé pasáže jsou na můj vkus příliš rozvleklé, slušela by tomu větší dynamika. Chvílemi jsem měla problém udržet pozornost, ale to mohlo být i absencí vzduchu v sále.
(zadáno: 17.10.2018)
Milá komedie, která je velkou hereckou příležitostí pro dva herce, resp. herce a herečku. Petr Florián a Ivana Krmíčková zvládli svou úlohu skvěle, jejich výkon byl přirozený a sympatický. Velkým překvapením pro mě byl Josef Láska, který byl ve všech menších rolích třeskutě vtipný a rozhodně musím smeknout klobouk před jeho pohybovým nadáním.