Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (52)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.3.2017)
Trochu rozpačitý dojem. Inscenace mi přijde taková nevyvážená, dějová linka Lindy Fuck je hodně zábavná, jiné scény mi ale přišly naopak trochu nudné a nějak si nevím rady s tím antickým chórem... jako celek prostě neurazí, nenadchne.
(zadáno: 13.3.2017)
Po delší době dávám plný počet. Je to naprosto skvělý, originální, svižný, vtipný a před hereckými výkony hluboce přehluboce smekám.
(zadáno: 4.2.2020)
65% Hra je celkem o ničem, tváří se jako psychologické drama s prvky komedie, ale té psychologie tam ve skutečnosti moc není. Ale to nevadí, protože herecké výkony jsou tak příjemné a herci tak krásní, že se na to prostě skvěle kouká. Návštěvy určitě nelituji :)
(zadáno: 14.11.2017)
Klasická ukřičená vztahová komedie, která se ale bude lidem líbit.
(zadáno: 29.11.2016)
Velmi oceňuji výtvarné pojetí inscenace, velice jednoduché, ale naprosto funkční. Herci hráli výborně, přesto mi přišlo, že se lidi nebavili tak, jak se očekávalo. Stejně tak já. Nedokážu říct, čím to je. Tuto hru jsem viděla i v podání OLDstars a tam to pro mě fungovalo mnohem lépe.
(zadáno: 22.4.2016)
Tohle teda bylo hodně milé překvapení! Moje první návštěva v H2O a hned nejdelší inscenace, jakou tam mají (říkal barman). Trochu jsem se té stopáže bála, ale musím říct, že jsem se celou dobu skvěle bavila. I když konec už mi přišel přecejen trochu natahovaný. Každopádně tleskám a tomuto prostoru i souboru moc fandím.
(zadáno: 17.10.2018)
Milá komedie, která je velkou hereckou příležitostí pro dva herce, resp. herce a herečku. Petr Florián a Ivana Krmíčková zvládli svou úlohu skvěle, jejich výkon byl přirozený a sympatický. Velkým překvapením pro mě byl Josef Láska, který byl ve všech menších rolích třeskutě vtipný a rozhodně musím smeknout klobouk před jeho pohybovým nadáním.
(zadáno: 9.1.2019)
Nic pro mě, celé představení je v podstatě postaveno na dvojsmyslech a lechtivých historkách o mužích, nějak už mam podobných modelů plné zuby. Musím ale přiznat herečkám neskutečné nasazení. Nejvíce oceňuji Vandu Hybnerovou, jejíž postava jako jediná s sebou nesla hlubší smysl, divadelnost a skutečně jsem s ní soucítila. Její solo výstup byl nádherný, procenta jdou především jí. Jinak prostě bláznivá show, kterou ale současný divák tolik miluje, tak proč mu ji koneckonců nedopřát.
(zadáno: 28.1.2019)
Skvělé zpracování, které je dostatečně drsné a zároveň ne prvoplánově šokující.
(zadáno: 22.4.2016)
Já nějak nevim, jsem z toho rozpačitá. Ono to nebylo špatné, ale úplně to pro mě nefungovalo. Bylo to nějaké moc ukecané, zdlouhavé a šílená nepřirozená gestikulace Sabiny Remundové v první půlce byla naprosto nepochopitelná. Paní Iva Janžurová ale byla opět úžasná, ta by pozvedla úroveň snad i Kameňáku...
(zadáno: 8.6.2020)
Inscenace, která není pro každého, na tohle musí mít člověk náladu. Mně ale sedla a po představení jsme se s přáteli shodli, že i když máme každý jiné životní zkušenosti, tak jsme se v ní v určitých momentech všichni našli a to je trochu děsivé :) Přesto že hodnotím poměrně vysoko, nevadilo by podle mě lehké zkrácení první půlky.
(zadáno: 29.11.2016)
Je to takové milé, příjemné, jak si to lehce plyne. Zlata Adamovská mi občas přišla moc diblíkovská, ale Jana Štěpánková mě naprosto okouzlila (jako vždy), pravá dáma co má "koule" :)
(zadáno: 1.11.2018)
75% Pantheon si drží úroveň kvalitnější zájezdové produkce. Tato inscenace je svižná, nesklouzává do nevkusných poloh a je zasazena do příjemných a funkčních kulis. Herecké výkony jsou také velmi slušné, především Jiří Ployhar do toho dává opravdu vše. Pokud máte rádi nenáročné komedie, doporučuji.
(zadáno: 22.1.2015)
Výborná silná inscenace, nic pro slabé povahy. Skvělé herecké výkony. Škoda, že sál byl poloprázdný... ale vlastně se nedivím, lidi radši jednoduché komedie.
(zadáno: 19.10.2016)
Konečně něco jiného než komedie s milionem dvěří a x-stěnným milostným mnohoúhelníkem. Inscenace je příjemnou oddychovkou s poměrně originálním tématem a velmi sympatickými hereckými výkony. Inscenace má navíc přidanou hodnotu pro fanoušky Red Dwarf - Halbichův Gordon má velice podobný humor jako Arnold Rimmer a to za to stojí! :D Jediné, co mi vadilo, byla role Anežky Hessové. Jako by režisér za každou cenu potřeboval narvat "vyšší umění" tam, kam nepatří. Její postava je naprosto nejednoznačná, matoucí a zbytečná. V původním textu tato role nebyla, myslím, že by se toho režisér měl držet.
(zadáno: 23.3.2018)
Skvěle jsem se bavila, hra je o mé generaci, naprosto přesná a krutě vtipná. Pokládá důležité otázky, které si kladu i já, ale nedělá z toho žádné drámo a to je velmi osvěžující. Díky holky (a kluku)! :)
(zadáno: 18.5.2018)
85% Naprosto zasloužená Thalie pro Terezu Dočkalovou, hraje jak o život a takové hlasové virgule jako ona, umí opravdu málokdo :) Hra jako celek je poutavá a její vyústění mě osobně velmi potěšilo :)
(zadáno: 26.2.2020)
Nenáročné, trefné, mile vtipné a hlavně... skvěle zahrané! Všichni představitelé byli opravdu perfektní, kam se na ně hrabou jiní "profláknutější" herci, bravo!
(zadáno: 20.2.2017)
Roman Zach a Matěj Nechvátal na jednom jevišti, to je velká paráda! Inscenace pro náročného diváka, občas na můj vkus trochu moc artové, ale rozhodně stojí za povšimnutí.
(zadáno: 22.9.2020)
Divadlo bratří Formanů je úplně jiná liga, to se v českých poměrech prostě nevidí. Jsem moc ráda, že Obludárium opět "oprášili", protože jsem ho v době jeho původního uvádění nestihla. Fantastická atmosféra, celkový koncept, hudební a zvuková složka a samozřejmě výtvarno... jednoduše nádhera. Krásné prostředí zámku Kratochvíle to vše ještě podtrhuje. Na vlastní kůži jsem si ověřila, že i když člověk prochází nejtežšími dny svého života, takovéhle divadlo ho z toho aspoň na chvíli dokáže vytáhnout a za to jsem celému tvůrčímu týmu neskonale vděčná.
(zadáno: 15.2.2018)
Vizuálně a pohybově velice zajímavá inscenace. V první chvíli jsem to považovala dost za bizár, ale brzy mi došlo, že to tak není, všechno co na jevišti uvidíte má svůj jasný smysl a opodstatnění. Doporučuji.
(zadáno: 11.5.2017)
Je to hezké, krásná výprava, krásní a dobří herci, skvělá hudba... ale nějak mě to nebavilo. Možná mám ale jen problém s předlohou, která mě nebavila ani ve filmové podobě.
(zadáno: 15.10.2018)
85% natěšená z ohlasů, co jsem tu četla, jsem byla nakonec vlastně trochu zklamaná. Některé pasáže jsou na můj vkus příliš rozvleklé, slušela by tomu větší dynamika. Chvílemi jsem měla problém udržet pozornost, ale to mohlo být i absencí vzduchu v sále.
(zadáno: 25.2.2015)
Já jim prostě zbaštim všechno! :) Včerejší derniéru si užili jak herci, tak diváci, skvělé!
(zadáno: 3.6.2019)
Překvapuje mě, že dva měsíce po premiéře jsem první hodnotitel inscenace. Možná proto, že diváci nějak nevědí, co na ni říct. Nedivím se. Moc jsem se těšila, ale bohužel Opisy pro mě byly zklamáním. Jestli jsem to pochopila, příběh není podstatný, člověk se má nastavit spíš na vnímání atmosféry a věcí nevyřčených. Jenže na to je dění příliš konkrétní, nedokázala jsem se oprostit od příběhu, který jsem prostě pochopit chtěla. Nedostala jsem ale žádné vodítko, jak ho číst, jen podivné obrazy, navíc téměř beze slov. Po půl hodině mě hra přestala bavit, bohužel, a nebyla jsem rozhodně jediná.