Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (52)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 22.1.2018)
Jo, konečně zas po delší době skutečně dobrá a originální inscenace! Ze začátku se trochu pomaleji rozjíždí, ale pak to stojí za to. V téhle inscenaci je dobře prostě úplně všechno. A na R2D2 už se nikdy nebudu dívat stejnýma očima :)
(zadáno: 19.9.2019)
Inscenaci v Činoheráku jsem neviděla, takže nejsem zatížená potřebou srovnávat. Z představení Kašparů jsem byla nadšená, všichni čtyři herci byli vtipní, naprosto uvěřitelní a neskutečně sympatičtí. Smála jsem se i dojímala, přesně v poměru, ve kterém to mám ráda. Já inscenaci rozhodně doporučuji!
(zadáno: 3.1.2020)
75% Některé scény (hlavně ty milostné) jsou nádherné, jindy to trochu drhne (hlavně začátek). Celkově ale příjemná inscenace a Martin Holzknecht si zaslouží opravdu velký potlesk.
(zadáno: 7.2.2017)
Není třeba cokoli dodávat. Příkazký na Hrad!
(zadáno: 15.2.2017)
Je to sprostý, neomalený, nekorektní, nechutný... ale strašně dobrý! Jo, tohle můžu :)
(zadáno: 19.10.2016)
Text hry mi vlastně moc zajímavý nepřišel, ale bylo mi to úplně jedno, protože sledovat na jevišti takové pány herce, jakými jsou P. Kostka a F. Němec, je prostě Nirvána :)
(zadáno: 17.6.2016)
Strašně náročná incenace. Hodně těžko se mi hodnotí, protože jsem se nedokázala do děje vžít, ale je to asi možná spíš problém mého kulturního rozhledu než uchopení inscenace. Nevím, opravdu nevím.
(zadáno: 30.5.2017)
Největší problém jsem měla se stopáží, opravdu mi to přijde neúnosně dlouhé a na konci jsem se už v duchu modlila, aby už konečně Ema přišla na buben a skončila to. Pochválit ale musím herecké výkony a líbilo se mi i režijní uchopení. Téma hry mě zas tak moc nevtáhlo, ale s tím mám problém u mnoha klasických kusů.
(zadáno: 9.10.2018)
Velice milé překvapení a osvěžení v podobě mladých herců. Hra není nijak složitá, ale dialogy jsou vtipné a je to prostě ze života, což diváka vždycky baví. Každopádně bych ji doporučovala spíše mladšímu publiku, senioři na veřejné generálce mi přišli trochu zaskočení :)
(zadáno: 22.1.2015)
Originálně pojatá inscenace, která mě bavila a zajímala od začátku do konce. Herecké výkony všech protagonistů byly skvělé a moc se mi líbila i hudba. Tohle se divadlu VOSTO5 povedlo!
(zadáno: 11.5.2017)
85%
Mile svižná a zábavná inscenace s výbornými hereckými výkony. Dana Syslová jako matka je naprosto k sežrání a civilní herectví Lenky Vlasákové prostě miluju. Homosexuál Jana Dolanského mi ze začátku přišel přehnaný, ale nakonec jsem musela uznat, že kdyby byl méně, asi by to do kontextu hry nesedělo.
(zadáno: 8.9.2021)
Moc hezky zpracovaný notoricky známý příběh. Holmesův genderově nekorektní humor je geniální, škoda, že jsem neměla zápisník, mnoho jeho hlášek bych si s chutí zapsala. Líbila se mi i výprava a kostýmy. Vrtá mi hlavou jestli podoba sluhy s jistým českým biologem je pouze náhodná :) Děkuji za milé představení.
(zadáno: 16.12.2016)
Prostě nádhera! Úžasné výkony podané s lehkostí a něhou. Navíc ansámbl je neskutečně milý :)
(zadáno: 25.9.2018)
Skvělé, trochu pomalejší rozjezd, ale pak to stojí za to. Daniel Krejčík této inscenaci naprosto kraluje. Iva Pazderková je také výborná, ale její postava přecejen nemá tolik co ukázat. Velmi doporučuji.
(zadáno: 4.2.2020)
Příjemná inscenace o životě jedné celkem obyčejné rodiny. A právě to, že rodina je tak obyčejná a problémy všech přítomných tak běžné, je na této hře to nejlepší. Divák se totiž do každé z postav dokáže dokonale vcítit a s každou dokáže soucítit. Další body navíc dávám za tradičně skvělou Natálii Drabiščákovou.
(zadáno: 17.5.2016)
Já se s většinou hodnotících tedy neshoduji. Představení se mi velice líbilo, mělo spád, nápad, silný příběh a skvělé herce. Bylo dokonale promyšlené a přesné. Nečetla jsem knihu, ani jsem neviděla jinou inscenaci této hry, takže nemohu srovnávat, ale mám dlouholetou osobní zkušenost s prací s autistickými dětmi, což mi myslím dává právo se k viděnému vyjádřit. Jan Cina autistické chování vystihl velmi věrně, někdo tu píše, že hrál bez emocí. ANO, hrál a to je dobře! Emoce jsou přesně to, co autistům chybí, takže bych řekla, že kdo kritizuje jeho výkon, pravděpodobně autistu nikdy neviděl.85%
(zadáno: 22.12.2016)
Nemám slov. Je to tak neskutečně dobrý, že na to chci jít desetkrát! Hlava mi nebere, jak to všechno funguje, zapadá do sebe... režisér musí mít tři hlavy, jinak fakt nevim :) A o otázce výpravy ani nemluvim, to je prostě dokonalost sama, do posledního detailu. Bravo, už dlouho mě něco takhle nerozsekalo.
(zadáno: 27.2.2019)
Z mé strany trochu zklamání. Představení je na můj vkus strašně krátké a nepropracované. V takto komorním zpracování si navíc myslím, že si nás mohli všichni čtyři interpreti prostřídat, abychom si mohli vyslechnout každého, jako tomu bylo u Prosíme, nesahat. Takto pro mě dvě postavy byly v podstatě naprosto neznámé a narážky na jejich linku jsem tedy úplně stoprocentně nemohla chápat. Stejně tak postava Náprstkovy manželky byla nevytěžená, nápad dobrý, ale líbilo by se mi nějaké vyústění, kdy bychom se aspoň dozvěděli, proč tam je, kde se tam vzala, mohlo by to být až mrazivé. Škoda.
(zadáno: 28.5.2018)
85% Taková typická Palmoffkovina :) Hra baví, nápady jsou skvělé a mám velkou radost, že se zase na jeviště vrátila Bára Kubátová. S jedinou výtkou, kterou mám, se budu opakovat, psala jsem to už u jiných Palm off počinů... některé scény se sexuální tematikou mi přijdou zbytečné, méně je někdy více.
(zadáno: 15.2.2018)
Geniality Pomezí tento projekt nedosahuje, ale i tak je to krásné a napínavé a zážitkové a tak vůbec :) Navíc prostor, kde se děj odehrává je tak kouzelný, že jsem na ty tři hodiny úplně zapomněla na svět okolo. Jen tak dál!
(zadáno: 11.5.2017)
Klasická komedie, nic světoborného, ale to všechno jde stranou před fantastickým herectvím Ondřeje Vetchého. On je přesně ten důvod, proč jsem s chutí zůstala až do konce na žánru, který mě jinak absolutně nezajímá. Nutno dodat, že i ostatní herci byli skvělí. Mám radost, že to jde evidentně i vkusně.
(zadáno: 19.3.2019)
Skvěle napsaný text, sympatické výkony herců a opravdu velmi nápaditá scénografie. Doporučuji :) 85%
(zadáno: 12.6.2018)
85% Nápaditá a v technickém provedení velice originální inscenace. Tenhle soubor mi dělá čím dál tím větší radost, jen tak dál! Nejpovedenější shledávám scénku s Andrejem Babišem ve studiu, Michal Bednář ho hraje prostě dokonale! Některé scény by možná snesly zkrácení, nabraly by tak větší švih, ale to jsou opravdu jen detaily.Jako už tradičně jsem měla problém s výslovností Daniely Šiškové, měla by na tom zapracovat, často jí není rozumět. Škoda jen, že toto představení s největší pravděpodobností nenavštíví ti, kterým je nejvíce určeno.
(zadáno: 19.6.2019)
Velmi milé překvapení. Inscenační tým přistupoval ke slavné předloze s citem a vkusem. Mám původní předlohu (jak film, tak knihu) velmi ráda a proto jsem se představení trochu bála, ale zbytečně, za což jsem moc ráda.
(zadáno: 15.2.2018)
Milá inscenace s příjemnými hereckými výkony. Je fajn vidět Jana Čenského konečně v normální divadelní roli, kde má co ukázat... on totiž hrát umí! Moc mě potěšila paní Švormová a její sarkasmus :)