Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 13 % (25)
Lukáš Dubský: 14 % (47)
Helena Grégrová: 15 % (92)
Pavla Haflantová: 15 % (26)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 11.5.2017)
Klasická komedie, nic světoborného, ale to všechno jde stranou před fantastickým herectvím Ondřeje Vetchého. On je přesně ten důvod, proč jsem s chutí zůstala až do konce na žánru, který mě jinak absolutně nezajímá. Nutno dodat, že i ostatní herci byli skvělí. Mám radost, že to jde evidentně i vkusně.
(zadáno: 11.5.2017)
Je to hezké, krásná výprava, krásní a dobří herci, skvělá hudba... ale nějak mě to nebavilo. Možná mám ale jen problém s předlohou, která mě nebavila ani ve filmové podobě.
(zadáno: 11.5.2017)
85%
Mile svižná a zábavná inscenace s výbornými hereckými výkony. Dana Syslová jako matka je naprosto k sežrání a civilní herectví Lenky Vlasákové prostě miluju. Homosexuál Jana Dolanského mi ze začátku přišel přehnaný, ale nakonec jsem musela uznat, že kdyby byl méně, asi by to do kontextu hry nesedělo.
(zadáno: 28.4.2017)
Já jsem byla naprosto spokojená, tahle inscenace je příjemná, to je asi to nejtrefnější slovo, které mohu použít. Je to milé, dojemné a paní Kolářová s paní Syslovou jsou prostě nádherné, noblesní a herecky samozřejmě úplně přesné.
(zadáno: 26.4.2017)
Tak první třetinu jsem dost tápala, pak jsem se ale začala chytat a nakonec jsem se chytla tak, že jsem byla naprosto nadšená. Výkony všech herců perfektní, ale přecejen Václav Neužil jako delfín je ještě o něco perfektnější ;)
(zadáno: 19.4.2017)
Moc krásná inscenace, perfektní hudební i pěvecká složka. Jediné, co mě rušilo byla postava Morany v divném civilním současném kostýmu, s brýlemi a cigaretou. Nějak jsem to nepobrala a vyloženě mi vadila, strašně mi narušovala estetický dojem a vracela mě tvrdě do reality (možná to byl záměr). Kdyby byla kostýmově sladěna se zbytkem, bylo by to z mého pohledu o 100% lepší.
(zadáno: 7.4.2017)
Občas zdlouhavý děj naštěstí vyvažuje mistrovské herectví obou pánů herců.
(zadáno: 7.4.2017)
Nuda, je mi to líto, ale nemůžu jinak. Ukecané, nezajímavý a velice předvídatelný děj, žádný zvrat od začátku až do konce. Herečky se snaží úporně hrát, ale není co. Zajímalo by mě, proč si paní Janžurová vybrala ke svému režijnímu debutu právě tuto hru, nechápu.
(zadáno: 4.4.2017)
Tahle inscenace je skutečná divočina. Sem tam mi přišlo, že než udržet dějovou linku, šlo spíš o to, narvat tam co nejvíc nápadů. Dá se říct, že forma přebíjí obsah. Ale ono se na to strašně dobře kouká, takže je to vlastně špatně?... Asi ne :) Za mě byli nejpůsobivější "sněžní muži", to byla opravdu velká paráda!
(zadáno: 31.3.2017)
Odešla jsem v půlce, pardon, normálně to nedělam, ale to nešlo prostě. Těšila jsem se na Sašu Rašilova a Petru Špalkovou, ale co to bylo proboha za stylizaci?! Proč všechno tak karikaturně? Jako by nestačilo, že sama ta hra za moc nestojí. Tohle opravdu ne.
(zadáno: 23.3.2017)
75%
Ale jo, byla to sranda. Taková dost nenáročná, ale taky ne úplně nablblá. Bouře si drží úroveň jedné z těch lepších zájezdových agentur.
(zadáno: 23.3.2017)
Z mého pohledu inscenace pro starší publikum (což vzhledem k tomu, že ji koupilo divadlo U Valšů, je asi i záměr). Příběh není špatný, ale na mě má inscenace příliš pomalé tempo a málo zvratů (hlavní pointa je navíc předvídatelná). Největším zážitkem z inscenace pro mě tedy byla neskutečná krása a graciéznost Daniely Kolářové :)
(zadáno: 23.3.2017)
Tak to ano! Nejdřív jsem se trochu obávala, že koukat dvě hodiny na prostou citaci mailů mě bude nudit, ale opak je pravdou. Myslím, že každý člověk má v sobě podvědomou a zvrácenou touhu číst cizí korespondenci. Proto jsou všechny ty romány formou dopisů tak zábavné a oblíbené. Tohle je zábavné taky... a navíc dojemné. Je to tak zábavné, že jsem si hned běžela koupit druhý díl knihy, abych věděla, jak to s Leem a Emmi dopadne :)
(zadáno: 23.3.2017)
Trochu rozpačitý dojem. Inscenace mi přijde taková nevyvážená, dějová linka Lindy Fuck je hodně zábavná, jiné scény mi ale přišly naopak trochu nudné a nějak si nevím rady s tím antickým chórem... jako celek prostě neurazí, nenadchne.
(zadáno: 13.3.2017)
Po delší době dávám plný počet. Je to naprosto skvělý, originální, svižný, vtipný a před hereckými výkony hluboce přehluboce smekám.
(zadáno: 20.2.2017)
Roman Zach a Matěj Nechvátal na jednom jevišti, to je velká paráda! Inscenace pro náročného diváka, občas na můj vkus trochu moc artové, ale rozhodně stojí za povšimnutí.
(zadáno: 18.2.2017)
Mám pro mladoboleslavské divadlo slabost, to přiznávám, ale myslím, že určitě nebudu nesoudná, když napíšu, že Krás(k)a na scéně je skvělá inscenace a Daniel Bambas prostě umí! :)
(zadáno: 15.2.2017)
Je to sprostý, neomalený, nekorektní, nechutný... ale strašně dobrý! Jo, tohle můžu :)
(zadáno: 13.2.2017)
Já mam tuhle partičku prostě ráda :) Inscenace není úplně pro každého (například pro seniory, kteří tvořili tak 70% obecenstva na veřejné generálce), ale já jsem se výborně bavila a občas jsem se v tom i našla, přiznávám :D
(zadáno: 13.2.2017)
Je velmi smutné, když hlavní herecká hvězda je právě ten nejslabší článek inscenace. Budu se opakovat, ale paní Stašová je na jevišti prostě nekoukatelná. Nemá jedinou přirozenou polohu, pitvoří se, šišlá, šilhá... proboha proč?! Myslím, že by jí to opravdu už měl někdo říct, tahle podívaná byla fakt smutná. Ostatní herci byli velmi dobří, především Helena Karochová, užívala jsem si každou chvilku kdy hrála ona a konečně bylo na co koukat.
(zadáno: 7.2.2017)
Není třeba cokoli dodávat. Příkazký na Hrad!
(zadáno: 16.1.2017)
75% Příjemné komorní představení. Velmi oceňuji nápaditou výpravu, ta mě hodně bavila. Největším plusem inscenace jsou ale samozřejmě herecké výkony. Především Igor Bareš byl ve své roli naprosto přesvědčivý a jednoduše skvělý. Antonie Talacková na můj vkus občas moc tlačila na pilu.
(zadáno: 11.1.2017)
Výborně jsem se bavila. Mam k tomu jen jednu výhradu. Na muj vkus tam bylo zbytečně moc sexu. Nejsem rozhodně puritán, ale fakt je ten, že ostatní témata byla mnohem vtipnější, takže si myslím, že kdyby zařadili víc "obyčejných" témat viz. diskotéka, čajovna a podobně, bylo by lépe.
(zadáno: 3.1.2017)
Nenáročná komedie, která si neklade za cíl nic jiného, než pobavit a to se jí myslím daří. Herecké výkony jsou celkem sympatické a uvěřitelné. Takže i když nemám tento žánr úplně v lásce, nebojím se hodnotit celkem vysoko :)
(zadáno: 3.1.2017)
75%. Já bych to snesla delší. Bavilo by mě větší rozebrání osudů dětí, rodinné příhody mi občas přišly zbytečně natahované. Ale jako celek fajn, je osvěžující vidět něco s vánoční tematikou, co nevyznívá nutně pozitivně a přeslazeně.