Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (27)
Lukáš Dubský: 14 % (53)
Helena Grégrová: 15 % (93)
Pavla Haflantová: 15 % (27)
Jan Pařízek: 16 % (76)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>
(zadáno: 19.1.2015)
Miluju inscenace, které stojí na umění hereckém, které se neschovávají za monumentální výpravu a krásné kostýmy, inscenace, které jdou až na dřeň. Dneska jsem takovou viděla! Silný příběh, Richard Krajčo, David Švehlík a jejich obrovský talent. Smekám.
(zadáno: 22.1.2015)
Jedna z nejlepších inscenací, co jsem kdy viděla. Nemám ráda vulgarity na jevišti, ale sem to prostě patřilo a vůbec mě to neuráželo. Bavila jsem se od začátku do konce.
(zadáno: 24.2.2015)
(zadáno: 25.2.2015)
Já jim prostě zbaštim všechno! :) Včerejší derniéru si užili jak herci, tak diváci, skvělé!
(zadáno: 16.3.2015)
Tohle je divadlo dle mého gusta! Originální, autorské, upřímně vypovídající nejen o duších samotných herců, ale o celé této generaci... a přitom úžasně vtipné. Jedním slovem geniální!
(zadáno: 22.4.2016)
Skvěle výtvarně pojaté, skvělá hudba, skvělé výkony herců, skvělá komunikace s publikem... oni to prostě umí :)
(zadáno: 30.5.2016)
Bože, díky za Dejvické divadlo! Víc k tomu netřeba dodávat :) Amen!
(zadáno: 6.9.2016)
Naprosto nadšená. Inscenace má hloubku a smysl, o neskutečných akrobatických kouscích ani nemluvě. Navíc nápad obsadit do role toho kterým je "pohazováno" malé dítě, namísto obvyklé dívky, považuji za naprosto geniální.
(zadáno: 16.12.2016)
Prostě nádhera! Úžasné výkony podané s lehkostí a něhou. Navíc ansámbl je neskutečně milý :)
(zadáno: 22.12.2016)
Nemám slov. Je to tak neskutečně dobrý, že na to chci jít desetkrát! Hlava mi nebere, jak to všechno funguje, zapadá do sebe... režisér musí mít tři hlavy, jinak fakt nevim :) A o otázce výpravy ani nemluvim, to je prostě dokonalost sama, do posledního detailu. Bravo, už dlouho mě něco takhle nerozsekalo.
(zadáno: 7.2.2017)
Není třeba cokoli dodávat. Příkazký na Hrad!
(zadáno: 13.3.2017)
Po delší době dávám plný počet. Je to naprosto skvělý, originální, svižný, vtipný a před hereckými výkony hluboce přehluboce smekám.
(zadáno: 6.10.2017)
Skvělé! Krásně vykreslené charaktery, perfektní herecké výkony, chytrý text... jděte na to :)
(zadáno: 22.1.2018)
Jo, konečně zas po delší době skutečně dobrá a originální inscenace! Ze začátku se trochu pomaleji rozjíždí, ale pak to stojí za to. V téhle inscenaci je dobře prostě úplně všechno. A na R2D2 už se nikdy nebudu dívat stejnýma očima :)
(zadáno: 15.2.2018)
Velice vtipná inscenace, která si na nic nehraje a v tom je její největší síla. Herecky skvělé, zaujala hlavně Natália Drabiščáková, která má nesporný komediální talent. Oceňuji také originální práci s prostorem DJC.
UPDATE 28.5. Po zhlédnutí představení v přírodním divadle v Horních Počernicích zvyšuji na plný počet. Příroda tomu dodala to maličké něco, co chybělo k dokonalosti :)
(zadáno: 27.4.2018)
Zase velká paráda. Příběh je tentokrát jednodušší, jasnější a dokonce je i šance přijít tomu všemu na kloub :) Navíc v krásném prostředí Winternitzovy vily, posledního díla architekta Adolfa Loose. Velmi doporučuji!
(zadáno: 12.9.2018)
Divadlo bratří Formanů se naprosto vymyká jakýmkoliv měřítkům českého divadla. Neuvěřitelná dokonalost všeho, od choreografie, přes režii a herecké výkony až po dechberoucí výtvarnou stránku inscenace. Děkuji, že jsem něco tak skvělého mohla vidět.
(zadáno: 17.10.2018)
Dojemný příběh, velmi citlivě pojatý, v nádherných kulisách. Rukopis Matěje Formana je prostě nezaměnitelný a tato inscenace je skutečné pohlazení po duši.
(zadáno: 5.12.2018)
Košičan jsem viděla před několika lety na Colours of Ostrava, ale v šapitó bylo snad 50 stupňů, takže jsem si to úplně neužila. Teď jsem si na ně zašla znova a bavila jsem se královsky, pánové jsou prostě geniální, to se nedá říct jinak :)
(zadáno: 28.1.2019)
Skvělé zpracování, které je dostatečně drsné a zároveň ne prvoplánově šokující.
(zadáno: 25.5.2019)
Konečně komedie, která stojí za to, hurá. Po dlouhé době dávám s klidným svědomím 100%. Chytře napsaný text, který střílí do vlastních divadelních řad, velmi vtipné pointování situací a skvělé herecké výkony. Je vidět, že Hrbek psal hercům role na tělo, takže i klasické přehrávání Michala Dlouhého je vzato do hry a perfektně postavě sedí. Inscenace nemá slabý moment, ani na chvíli jí nespadne řemen a až do poslední scény překvapuje. Důkaz, že i situační komedie se dá zvládnout s vkusem, děkuji za to!
(zadáno: 19.6.2019)
Já prostě nemůžu dát míň, tohle je skvělej úlet. Tvůrci do inscenace nacpali fakt snad úplně všechno, co si člověk s devadesátkami spojí a divák se královsky baví... tedy aspoň ten, který devadesátky a BHáčko pamatuje. Robert Mikluš na Hrad! Nicméně, abych jen nechválila, myslím si, že první půlka hry, odehrávající se v BH, by mohla být kratší. Parodie na seriál je dobrá, ale je to takové furt stejné a jako předehra ke druhé půlce (tak to tedy aspoň já vnímám) zbytečně natahované.
(zadáno: 1.11.2019)
Tohle představení tak strašně příjemně plyne, že jsem něco takového už dlouho nezažila. Je vtipné, ale zároveň mluví o velmi vážných věcech. A herecké výkony jsou neskutečné, od všech zúčastněných. Navíc je osvěžující vidět Martina Fingera v kladné roli :)
(zadáno: 19.11.2019)
Po letech jsem v divadle opět brečela. Dechberoucí inscenace. Nemohu k tomu napsat víc, protože nemám slov.
(zadáno: 31.1.2020)
Kombo Drábek - Král opět nezklamalo. Když muzikál, tak takovýhle. Děkuju!
1 2 3 4 5 6 7 8 9  >  >>