Profil uživatele

Barka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 13 % (36)
Jan Pařízek: 14 % (57)
Helena Grégrová: 15 % (75)
Jiří Landa: 15 % (101)
Jiří Koula: 16 % (70)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 11.1.2017)
1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
Výborně jsem se bavila. Mam k tomu jen jednu výhradu. Na muj vkus tam bylo zbytečně moc sexu. Nejsem rozhodně puritán, ale fakt je ten, že ostatní témata byla mnohem vtipnější, takže si myslím, že kdyby zařadili víc "obyčejných" témat viz. diskotéka, čajovna a podobně, bylo by lépe.
(zadáno: 27.9.2016)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 90 %
Inscenace vychytaná do posledního detailu. Režie velmi věrně, ale s potřebným nadhledem a nadsázkou, kopíruje styl noir filmů. A co se týče hereckých výkonů, tam prostě není co dodat, skvělé!
(zadáno: 8.12.2017)
A pak už tam nezbyl ani jeden - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 90 %
Moc krásné představení, naprosto nádherná a funkční scéna a skvělé herecké výkony. Tleskám!
(zadáno: 12.12.2018)
Absolutno – kabaret o konci světa - Dejvické divadlo: 70 %
Je to úlet, který bych od dejvických úplně nečekala. V představení jsou krásné, vtipné i silné momenty (pro mě nejlepší scéna s jeptiškami), ale jako celek to u mě úplně nezarezonovalo. Významy tam určitě jsou hluboké, ale musela bych jít asi víckrát, abych je všechny pochopila, jde to trochu za roh, jak se říká. Ostře stříbrná scéna mi po nějakém čase začala být nepříjemná na oči, ale zas oceňuji skvělou práci se světly, které se tímto scénografickým řešením otevřely nevídané možnosti. Herecké výkony jsou perfektní, tam jsem zklamaná rozhodně nebyla.
(zadáno: 26.10.2018)
ADHD - Cirk La Putyka: 90 %
Velmi abstraktně pojaté téma ADHD, které ve mně ale silně zarezonovalo. Tvůrcům se velmi dobře podařilo vystihnout podstatu problému a přiblížit ho divákovi. Divák ale musí chtít a tomuto přístupu se otevřít. Držím palce, aby takových diváků bylo co nejvíce, protože myslím málokdo chápe, jak je těžké dítě s ADHD doma mít a co vůbec takové dítě prožívá.
(zadáno: 5.12.2018)
Agent tzv. společenský - Švandovo divadlo: 90 %
Syrové, silné, vyvolávající otázky. V dnešní době je velmi potřebné tato témata opět otevírat. Děkuji za to.
(zadáno: 7.4.2017)
Báječná neděle v parku Crève Coeur - Divadlo Kalich: 40 %
Nuda, je mi to líto, ale nemůžu jinak. Ukecané, nezajímavý a velice předvídatelný děj, žádný zvrat od začátku až do konce. Herečky se snaží úporně hrát, ale není co. Zajímalo by mě, proč si paní Janžurová vybrala ke svému režijnímu debutu právě tuto hru, nechápu.
(zadáno: 19.4.2017)
Balada pro banditu - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 80 %
Moc krásná inscenace, perfektní hudební i pěvecká složka. Jediné, co mě rušilo byla postava Morany v divném civilním současném kostýmu, s brýlemi a cigaretou. Nějak jsem to nepobrala a vyloženě mi vadila, strašně mi narušovala estetický dojem a vracela mě tvrdě do reality (možná to byl záměr). Kdyby byla kostýmově sladěna se zbytkem, bylo by to z mého pohledu o 100% lepší.
(zadáno: 23.1.2015)
Balada pro banditu - Divadlo Na Rejdišti: 60 %
Největším kladem inscenace je, celkem pochopitelně, hudební složka. Herci i herečky krásně zpívají a muzikanti krásně hrají... v tomto směru jsem byla i celkem nadšená. Větší problém jsem měla s hereckou složkou. Všichni zúčastnění hráli s energií a nadšením, ale většina postav pro mě měla málo vykreslené charaktery, přišli mi jeden jako druhý, neznat to skoro nazpaměť, tak se chvílemi i ztrácím v ději. Ale Eržika v podání Nikoly Ďuricové byla super :)
(zadáno: 6.9.2016)
Beach Boy(s) - Losers Cirque Company: 60 %
Namlsaná z předchozích dvou projektů a z režií Jirky Havelky jsem prostě čekala víc. Stylizace pro mě byla vtipná prvních 20 minut, pak už to bylo furt to samé a ani nad akrobatickými výkony jsem tentokrát dech nezatajovala. Kluci umí víc.
Navíc musím říct, že jsem byla trpce rozčarovaná z faktu, že bylo evidentně prodáno více vstupenek, než je kapacita. Za plnou cenu (a že to nebylo málo) jsme byli posazeni na schody a ještě ke všemu za sloup. Toto by LL měla pro příští roky vyřešit.
(zadáno: 1.11.2017)
Blackbird - Národní divadlo: 90 %
Mrazivé a skvělé!
(zadáno: 31.5.2015)
Bláznivý Petříček - Next Picture: 50 %
Jsem z toho nějaká rozpačitá. Námět dobrý, ale přišlo mi, že Dyk s Vilhelmovou tak trochu pozapomněli na diváka a šlo jim především o to pobavit sami sebe a toho druhého na něčem nachytat... ze začátku se tomu člověk pousměje, ale když to takhle jede celou dobu, sympatie se vytratí.
(zadáno: 7.11.2016)
Bonnie & Clyde - Hudební divadlo Karlín: 70 %
Nejsem velkým příznivcem velkých muzikálů. Nicméně Bonnie a Clyde mě příjemně překvapilo. Je to asi hodně tím, že dobu a kulisy, ve kterých se odehrává, mám prostě na jevišti a plátně ráda. Hudba a herecké výkony mile potěšily (především mě překvapil Martin Písařík, který byl v titulní roli opravdu výborný). Takže jo, příjemně strávený večer.
(zadáno: 24.5.2016)
Božská Sarah - Divadlo Kalich: 70 %
Iva Janžurová i Kryštof Hádek byli skvělí, jinak mě hra moc nevtáhla. Myslím si ale, že chyba je spíše na mé straně, protože o životě Sarah Bernhardt v podstatě nevím vůbec nic. Určitě před zhlédnutím doporučuji si o ní něco přečíst.
(zadáno: 12.12.2018)
Bratr spánku - Švandovo divadlo: 70 %
Švanďák si ukousl další velké sousto. Já té inscenaci nemám vlastně co vytknout, má krásnou výpravu, skvělé herce, silný příběh... ale mě to prostě nebavilo. Odcházela jsem z divadla a nebylo mi z toho vůbec dobře, jak je to prodchnuto takovou zlobou, hnusem, depresí... ale to je zřejmě dobře, to byl asi záměr, který byl splněn. Nicméně přes formu ke mně nedosáhl obsah, asi tak bych to řekla. Jo a toho hlasu ze záznamu je na můj vkus moc, to je taková zvláštní berlička, která mi přišla zbytečná a otravná.
(zadáno: 31.5.2015)
Brouk v hlavě - Divadlo na Vinohradech: 50 %
Ta hra je neskonale blbá, další z řady komedií, které stojí na vysokém počtu dveří a záměn. Ne, nebavilo mě to. Procenta jsou za skvělé výkony Ivana Trojana a Viktora Preisse... díky bohu za ně, jinak by fakt nebylo na co koukat.
(zadáno: 5.12.2018)
Čarodějky v kuchyni - Divadlo Metro: 70 %
Vcelku originální komedie, konečně nejde o partnerské záměny a tucty dveří. Dámy na sebe skvěle slyší, role jim sluší a je znát, že si tuto inscenaci opravdu užívají. Pánové se svých rolí ujali také zdařile. Na velmi odpočinkový večer myslím dobrá volba.
(zadáno: 2.3.2018)
Caveman - agentura Point: 70 %
Je těžké hodnotit, protože Cavemana jsem viděla už asi pětkrát a úroveň se za dobu, po kterou se hraje, dost změnila. V začátcích bych ho hodnotila na 90%, teď tak na 70%. Nic není jak bývalo.
(zadáno: 22.4.2016)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 80 %
Absolutně nic jsem od toho nečekala a možná i proto jsem pak byla tak mile překvapená. Ondřej Sokol byl vtipný, přirozený, sympatický... tak to asi má být, ne? :)
(zadáno: 7.11.2016)
Chaos - Komorní činohra: 70 %
Představení je sympatické a především pro ženské publikum zábavné. Tak nějak se v tom každá najdem....sem tam ;) Přesto mi přišlo, že tomu občas chybí spád a šmrnc. Herecké výkony velmi dobré, nejvíc zaujala Diana Šoltýsová.
(zadáno: 21.6.2016)
Chaplin - Městské divadlo Mladá Boleslav: 90 %
Moc krásné představení. Musím navíc obrovsky ocenit, že při náhlé indispozici Petra Prokeše po odehraných patnácti minutách ho operativně zaskočil pan režisér Khek, který v civilu a s textem v ruce zbytek představení odehrál. Tomu řikam obětovat se pro diváka :)
(zadáno: 19.10.2016)
Chvilková slabost - Divadlo v Rytířské: 70 %
Příjmená inscenace s jemným nenásilným humorem. Petra Špalková s Davidem Matáskem si jako herecký pár výborně sedli a divák jim ty všechny peripetie ochotně věří. Sandra Černodrinská se svou přirozenou "hubatostí" byla také skvělou volbou. Musím také ocenit scénografii, moc hezky se na to koukalo :)
(zadáno: 6.10.2017)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 100 %
Skvělé! Krásně vykreslené charaktery, perfektní herecké výkony, chytrý text... jděte na to :)
(zadáno: 1.11.2017)
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Postmuzikál - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Velmi zdařilá adaptace, s Dagmar Havlovou v roli Roxany jsem se musela chvilku srovnávat, ale nakonec se to poddalo :) Hlasitě tleskám hudební stránce inscenace.
(zadáno: 28.4.2017)
Dámy z Aniane - Divadlo Palace: 80 %
Já jsem byla naprosto spokojená, tahle inscenace je příjemná, to je asi to nejtrefnější slovo, které mohu použít. Je to milé, dojemné a paní Kolářová s paní Syslovou jsou prostě nádherné, noblesní a herecky samozřejmě úplně přesné.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>