Profil uživatele

BaTerka45

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 7 % (10)
Veronika Boušová: 8 % (6)
Kateřina Jírová: 10 % (6)
Pavla Haflantová: 10 % (8)
Jan Pařízek: 12 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 26.11.2016)
Hezká hudba. Zapojení handicapovaného je výborný nápad.
(zadáno: 26.11.2016)
Skvělé! Mnou první shlédnutý divadelní cirkus. Na ten zážitek jen tak nezapomenu.
(zadáno: 26.11.2016)
Jak zde bylo již napsáno - těžký kus, ne jen tak pro každého. Přišlo mi, že je tam od každého trochu, ale vcelku se vytrácel obsah. Místy jsem se vážně nudila. Ale žádné divadlo se nemůže pokaždé strefit do černého, ani to Dejvické.
(zadáno: 26.11.2016)
Bylo to velice milé představení. Viděla jsem nejdříve film, tak jsem měla obavy, že nikdo nemůže nahradit dokonalého Colina Firtha. Nakonec se toho Martin Stránský zhostil slušně a i když jsem věděla dopředu vše, co se stane, stejně se mi představení líbilo a ještě dlouho jsem o něm přemýšlela.
(zadáno: 26.11.2016)
Asi jsem doplatila na to, že jsem o hře slyšela jen samou chválu. Čekala jsem od toho mnohem víc. Nebylo to špatné, ale za břicho jsem se nepopadala, jak rozhýkané paní přede mnou.
(zadáno: 26.11.2016)
Začátek nebyl tak dobrý, ale když se to rozjelo, slušně jsem se bavila. Vynikal F.Blažek
(zadáno: 26.11.2016)
Famózní představení, bavila jsem se od začátku do konce. Nic náročného, vtipné dialogy, ketré mají spád. M.Pleštilová mě překvapila svým komickým nadáním a J.Dulava byl nepřekonatelný. Trochu mě ale zklamala I.Chýlková.
(zadáno: 26.11.2016)
Výkon Dulavy a Suchánka super, akorát Taclíkovi bylo tradičně špatně rozumět. Tu prodejnickou branži ztvárnili fakt dobře. Nebýt tolika zbytečných vulgarit, dala bych asi lepší hodnocení.
(zadáno: 26.11.2016)
Ideální pro školní účely. Nic světoborného nečekejte, ale jako zábava na páteční večer dobré. Othello byl výborný.
 <  1 2