Profil uživatele

BaTerka45

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 7 % (10)
Veronika Boušová: 8 % (6)
Kateřina Jírová: 10 % (6)
Pavla Haflantová: 10 % (8)
Jan Pařízek: 12 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 26.11.2016)
Famózní představení, bavila jsem se od začátku do konce. Nic náročného, vtipné dialogy, ketré mají spád. M.Pleštilová mě překvapila svým komickým nadáním a J.Dulava byl nepřekonatelný. Trochu mě ale zklamala I.Chýlková.
(zadáno: 26.11.2016)
Skvělé! Mnou první shlédnutý divadelní cirkus. Na ten zážitek jen tak nezapomenu.
(zadáno: 31.3.2022)
Dávám 100%, protože jsem už dlouho neviděla nic tak povedeného. Martin Hofmann v té roli exceluje, vše jsem s ním prožívala naplno a ke konci jsem dokonce viděla tak půlku sálu slzet...
(zadáno: 31.3.2022)
Viděla jsem představení loni v lesním divadle v Řevnicích a bylo to fantastické. Vůbec jsem netušila, jaký byl pan profesor "kabrňák". Herecké výkony naprosto uvěřitelné. Doteď to ve mně vyvolává vzpomínky, Myšička byl fakt dojemný.
(zadáno: 26.11.2016)
Bylo to velice milé představení. Viděla jsem nejdříve film, tak jsem měla obavy, že nikdo nemůže nahradit dokonalého Colina Firtha. Nakonec se toho Martin Stránský zhostil slušně a i když jsem věděla dopředu vše, co se stane, stejně se mi představení líbilo a ještě dlouho jsem o něm přemýšlela.
(zadáno: 26.11.2016)
Patrik Děrgel se blýsknul. Všechno bylo tak věrohodné, že člověk vše prožíval a trpěl s ním.
(zadáno: 26.11.2016)
Černý humor se mísil s vážnou tématikou a skvěle to do sebe pasovalo.
(zadáno: 26.11.2016)
Všechny ženy podaly obdivuhodný výkon. K.Cibulková i K.Frejová tradičně dobré. Nejvíce mně překvapila neznámá Blanka Popková, která, coby důchodkyně, na začátku působila dost přehnaně, ale postupem času mě bavila ze všech nejvíc. Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 26.11.2016)
Mrazící hra s tvrdým černým humorem. Člověk si může říct, že u něj je vlastně všechno ještě v pořádku. Vynikající výkon Anny Fialové.
(zadáno: 26.11.2016)
Inscenace mě dojala k slzám, víc není třeba dodávat.
(zadáno: 27.12.2019)
Tohle představení by mělo být povinné pro všechny Čechy. Skvěle pojaté, mělo přesah, nutilo se zamyslet. Oceňuji i narážky na současnou politickou situaci. Hána skvělý výkon. A kladně hodnotím i to, že je srozumitelné i pro ty, kteří o Čapkovi nic moc nevědí.
(zadáno: 31.3.2022)
Skvělé představení, uvěřitelné výkony. Podle popisu jsem čekala komedii, což většinu času je, ale ten dramatický konec mě docela zasáhl, zvlášť po tom co se stalo na Ukrajině. Kladně hodnotím domáckou atmosféru maličké Klubovny v Jindřišské, kde herci kromě svého povolání dělají i uvaděče a barmany, to je docela nevšední zážitek si s nimi povídat takhle nablízko.
(zadáno: 26.11.2016)
Překvapivě se mi představení UP´END´DOWN líbilo víc, než Slapstick Sonata, i když kritici zde hovoří opačně. Je ale fakt, že La Putyka byla jiná třída.
(zadáno: 26.11.2016)
Povedená komedie. Michal Dlouhý má charisma až na strop, divák se baví, jen ostatní herci jsou trochu upozaděni.
(zadáno: 26.11.2016)
Silný příběh. Nemám s čím porovnávat, knihu jsem nečetla, ale tahle inscenace mě uchvátila. Štěpán Benoni byl v hlavní roli Christophera výborný.
(zadáno: 26.11.2016)
Hra dostála svému hodnocení, výkon paní Janžurové byl vynikající. Chytne se i člověk, který se o tuto tématiku tolik nezajímá. Zaujala mě ještě Taťjana Medvecká v roli železné lady.
(zadáno: 26.11.2016)
Tuhle hru buď milujete, nebo nesnášíte. Já zastávám to první. Viděla jsem ji v Národním už celkem dávno, pak ještě ze záznamu a pokaždé mě pan Donutil dokázal rozesmát. Chápu i negativní názory, že je to jeho one man show, ale na druhou stranu je potřeba mu s pokorou přiznat úspěch. Sám dokáže strhnout celé Národní divadlo a to je pořád umění, které jen tak někdo nedokáže.
(zadáno: 31.3.2022)
Shlédnuto loni v lesním divadle v Řevnicích. Jako vždy v DD byly k vidění výborné herecké výkony, k tomu zajímavá zápletka a překvapivý konec. Akorát těch vulgarit bylo zbytečně moc.
(zadáno: 6.4.2022)
Musím říct, že divadlo U Valšů pro mě bylo překvapením, protože jsem o něm nikdy neslyšela. Chtělo by to větší osvětu. Představení bylo výborné, takové ze života. Výkony hereček vyrovnané a uvěřitelné. Za mě nejlepší Daniela Kolářová, ta její dikce! <3 Úplný Přeučil v sukni. A jedno negativum - odpustila bych si to zakončení, byl to zbytečný patos.
(zadáno: 26.11.2016)
Ideální pro školní účely. Nic světoborného nečekejte, ale jako zábava na páteční večer dobré. Othello byl výborný.
(zadáno: 26.11.2016)
Výkon Dulavy a Suchánka super, akorát Taclíkovi bylo tradičně špatně rozumět. Tu prodejnickou branži ztvárnili fakt dobře. Nebýt tolika zbytečných vulgarit, dala bych asi lepší hodnocení.
(zadáno: 26.11.2016)
Hezká hudba. Zapojení handicapovaného je výborný nápad.
(zadáno: 26.11.2016)
Dobré, ale ne tak dobré jako původní La Putyka.
(zadáno: 26.11.2016)
Každý, kdo něco někdy přestavoval, se bude dobře bavit. Výrazy jako "paninko", "to se udělá", "to vy, jako laik, samozřejmě nevíte" apod. mě vždy vytáčely do brunátna a zde byly konečně dobře zužitkovány. Ovšem i tak z tohoto tématu šlo vytěžit více. Obě hlavní role byly povedené.
(zadáno: 26.11.2016)
Mimika dvou hlavních herců výborná, bavila jsem se. O Jáchymovi Kučerovi -si troufám tvrdit- ještě uslyšíme. Jen není můj šálek čaje to mlácení dveřmi pro dodání dramatičnosti, či co. Jinak povedená inscenace s dobrým výběrem hudby.
1 2  >