Profil uživatele

BaTerka45

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 8 % (6)
Kateřina Jírová: 10 % (4)
Jan Pařízek: 11 % (14)
Pavla Haflantová: 11 % (7)
Lukáš Holubec: 12 % (9)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 26.11.2016)
Bůh masakru - Činoherní klub: 100 %
Famózní představení, bavila jsem se od začátku do konce. Nic náročného, vtipné dialogy, ketré mají spád. M.Pleštilová mě překvapila svým komickým nadáním a J.Dulava byl nepřekonatelný. Trochu mě ale zklamala I.Chýlková.
(zadáno: 26.11.2016)
La Putyka - Cirk La Putyka: 100 %
Skvělé! Mnou první shlédnutý divadelní cirkus. Na ten zážitek jen tak nezapomenu.
(zadáno: 26.11.2016)
Kurz negativního myšlení - Švandovo divadlo: 90 %
Černý humor se mísil s vážnou tématikou a skvěle to do sebe pasovalo.
(zadáno: 26.11.2016)
Králova řeč - Divadlo pod Palmovkou: 90 %
Bylo to velice milé představení. Viděla jsem nejdříve film, tak jsem měla obavy, že nikdo nemůže nahradit dokonalého Colina Firtha. Nakonec se toho Martin Stránský zhostil slušně a i když jsem věděla dopředu vše, co se stane, stejně se mi představení líbilo a ještě dlouho jsem o něm přemýšlela.
(zadáno: 26.11.2016)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 90 %
Všechny ženy podaly obdivuhodný výkon. K.Cibulková i K.Frejová tradičně dobré. Nejvíce mně překvapila neznámá Blanka Popková, která, coby důchodkyně, na začátku působila dost přehnaně, ale postupem času mě bavila ze všech nejvíc. Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 26.11.2016)
Hamlet - Švandovo divadlo: 90 %
Patrik Děrgel se blýsknul. Všechno bylo tak věrohodné, že člověk vše prožíval a trpěl s ním.
(zadáno: 26.11.2016)
Korespondence V+W - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Inscenace mě dojala k slzám, víc není třeba dodávat.
(zadáno: 26.11.2016)
Zabiják Joe - Divadlo Kalich: 90 %
Mrazící hra s tvrdým černým humorem. Člověk si může říct, že u něj je vlastně všechno ještě v pořádku. Vynikající výkon Anny Fialové.
(zadáno: 26.11.2016)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 80 %
Překvapivě se mi představení UP´END´DOWN líbilo víc, než Slapstick Sonata, i když kritici zde hovoří opačně. Je ale fakt, že La Putyka byla jiná třída.
(zadáno: 26.11.2016)
Sluha dvou pánů - Národní divadlo: 80 %
Tuhle hru buď milujete, nebo nesnášíte. Já zastávám to první. Viděla jsem ji v Národním už celkem dávno, pak ještě ze záznamu a pokaždé mě pan Donutil dokázal rozesmát. Chápu i negativní názory, že je to jeho one man show, ale na druhou stranu je potřeba mu s pokorou přiznat úspěch. Sám dokáže strhnout celé Národní divadlo a to je pořád umění, které jen tak někdo nedokáže.
(zadáno: 26.11.2016)
Audience u královny - Národní divadlo: 80 %
Hra dostála svému hodnocení, výkon paní Janžurové byl vynikající. Chytne se i člověk, který se o tuto tématiku tolik nezajímá. Zaujala mě ještě Taťjana Medvecká v roli železné lady.
(zadáno: 26.11.2016)
Podivný případ se psem - Městské divadlo Kladno: 80 %
Silný příběh. Nemám s čím porovnávat, knihu jsem nečetla, ale tahle inscenace mě uchvátila. Štěpán Benoni byl v hlavní roli Christophera výborný.
(zadáno: 26.11.2016)
Kdo je tady ředitel? - Švandovo divadlo: 80 %
Povedená komedie. Michal Dlouhý má charisma až na strop, divák se baví, jen ostatní herci jsou trochu upozaděni.
(zadáno: 26.11.2016)
Risk - Cirk La Putyka: 70 %
Hezká hudba. Zapojení handicapovaného je výborný nápad.
(zadáno: 26.11.2016)
Zmoudření dona Quijota - Divadlo Spektákl: 70 %
Mimika dvou hlavních herců výborná, bavila jsem se. O Jáchymovi Kučerovi -si troufám tvrdit- ještě uslyšíme. Jen není můj šálek čaje to mlácení dveřmi pro dodání dramatičnosti, či co. Jinak povedená inscenace s dobrým výběrem hudby.
(zadáno: 26.11.2016)
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách - Divadlo v Dlouhé: 70 %
Ideální pro školní účely. Nic světoborného nečekejte, ale jako zábava na páteční večer dobré. Othello byl výborný.
(zadáno: 26.11.2016)
Glengarry Glen Ross - Činoherní klub: 70 %
Výkon Dulavy a Suchánka super, akorát Taclíkovi bylo tradičně špatně rozumět. Tu prodejnickou branži ztvárnili fakt dobře. Nebýt tolika zbytečných vulgarit, dala bych asi lepší hodnocení.
(zadáno: 26.11.2016)
Řemeslníci - Švandovo divadlo: 70 %
Každý, kdo něco někdy přestavoval, se bude dobře bavit. Výrazy jako "paninko", "to se udělá", "to vy, jako laik, samozřejmě nevíte" apod. mě vždy vytáčely do brunátna a zde byly konečně dobře zužitkovány. Ovšem i tak z tohoto tématu šlo vytěžit více. Obě hlavní role byly povedené.
(zadáno: 26.11.2016)
Slapstick Sonata - Cirk La Putyka: 70 %
Dobré, ale ne tak dobré jako původní La Putyka.
(zadáno: 26.11.2016)
Federer–Nadal - La Fabrika: 70 %
Byla jsem zvědavá, kdo bude hrát koho. Nakonec Taclík ztvárnil roboticky dokonalého Federera a Prachař poněkud jednoduchého Nadala. A ono se jim to povedlo! Asi navždy ve mně zůstane Rogerovo povídání o Mirce a haluškách, to bylo geniální :D Na druhou stranu mi tam dost vadilo tolik sprostých slov, což mi k Federerovi absolutně nesedí. No a Prachař je komik, bavil mě. Líbilo se mi prolínání tenisového zápasu s myšlenkami a minulostí.
(zadáno: 26.11.2016)
Caveman - agentura Point: 60 %
Asi jsem doplatila na to, že jsem o hře slyšela jen samou chválu. Čekala jsem od toho mnohem víc. Nebylo to špatné, ale za břicho jsem se nepopadala, jak rozhýkané paní přede mnou.
(zadáno: 26.11.2016)
Chlap na zabití - Pantheon production: 60 %
Začátek nebyl tak dobrý, ale když se to rozjelo, slušně jsem se bavila. Vynikal F.Blažek
(zadáno: 26.11.2016)
Láska - Divadlo Bez zábradlí: 60 %
Nevím, jak inscenace vypadá s Danou Morávkovou, ale původní Ivana Chýlková se mi v roli moc nelíbila, přišlo mi, že přehrává.
(zadáno: 26.11.2016)
Kafka ´24 - Dejvické divadlo: 60 %
Jak zde bylo již napsáno - těžký kus, ne jen tak pro každého. Přišlo mi, že je tam od každého trochu, ale vcelku se vytrácel obsah. Místy jsem se vážně nudila. Ale žádné divadlo se nemůže pokaždé strefit do černého, ani to Dejvické.
(zadáno: 26.11.2016)
Garderobiér - Divadlo Bez zábradlí: 50 %
Tohle mě za srdce nechytlo. Těžko říct, čím to je. Cardu i Heřmánka mám ráda, ale tenhle počin není jejich nejlepší.

Další stránky hodnocení: 1 2 >