Profil uživatele

BaTerka45

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 7 % (10)
Veronika Boušová: 8 % (6)
Kateřina Jírová: 10 % (6)
Pavla Haflantová: 10 % (8)
Jan Pařízek: 12 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 26.11.2016)
Byla jsem zvědavá, kdo bude hrát koho. Nakonec Taclík ztvárnil roboticky dokonalého Federera a Prachař poněkud jednoduchého Nadala. A ono se jim to povedlo! Asi navždy ve mně zůstane Rogerovo povídání o Mirce a haluškách, to bylo geniální :D Na druhou stranu mi tam dost vadilo tolik sprostých slov, což mi k Federerovi absolutně nesedí. No a Prachař je komik, bavil mě. Líbilo se mi prolínání tenisového zápasu s myšlenkami a minulostí.
(zadáno: 26.11.2016)
Začátek nebyl tak dobrý, ale když se to rozjelo, slušně jsem se bavila. Vynikal F.Blažek
(zadáno: 26.11.2016)
Asi jsem doplatila na to, že jsem o hře slyšela jen samou chválu. Čekala jsem od toho mnohem víc. Nebylo to špatné, ale za břicho jsem se nepopadala, jak rozhýkané paní přede mnou.
(zadáno: 26.11.2016)
Jak zde bylo již napsáno - těžký kus, ne jen tak pro každého. Přišlo mi, že je tam od každého trochu, ale vcelku se vytrácel obsah. Místy jsem se vážně nudila. Ale žádné divadlo se nemůže pokaždé strefit do černého, ani to Dejvické.
(zadáno: 26.11.2016)
Nevím, jak inscenace vypadá s Danou Morávkovou, ale původní Ivana Chýlková se mi v roli moc nelíbila, přišlo mi, že přehrává.
(zadáno: 6.4.2022)
Bohužel jsem nečetla předlohu, tak nemůžu posoudit, jestli i ta byla takový bizár. Poslechli jsme si píseň o vagíně, ruskou verzi Billie Eilish a podobné věci. Na druhou stranu výkony herců se mi líbily, pan Vondráček byl jako ďábel velmi přesvědčivý a oceňuji jeho step. Pozitivní je, že mě představení ponouklo k doplnění své neznalosti Bulgakova.
(zadáno: 26.11.2016)
Tohle mě za srdce nechytlo. Těžko říct, čím to je. Cardu i Heřmánka mám ráda, ale tenhle počin není jejich nejlepší.
(zadáno: 26.11.2016)
Vlastně jsem ráda, že ani zde nemá tato inscenace kladné hodnocení, protože mě aspoň nemusí trápit výčitky, že jsem odešla o přestávce. Jak se to mohlo takhle pokazit?
(zadáno: 30.10.2018)
Tohle bylo velké zklamání. Hru podržel akorát výkon Anny Fialové a Martina Dejdara.
 <  1 2