Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (42)
Helena Grégrová: 11 % (164)
Jiří Landa: 11 % (201)
Lukáš Dubský: 11 % (126)
Michal Novák: 11 % (131)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 >

(zadáno: 3.8.2015)
2x
(zadáno: 30.10.2015)
75%
(zadáno: 14.9.2015)
2x
(zadáno: 3.5.2016)
Spojení výborných herců H+H(Hampl, Halbich)a textu legendy francouzských komedií(humoru)nemusí být automaticky lepší než průměr...bohužel:(
(zadáno: 3.11.2018)
77%
(zadáno: 19.3.2016)
tv zaznam
(zadáno: 14.3.2017)
75%
"Všechno nebylo jenom špatné"...aneb satira nastavující zrcadlo naší pokřivené společnosti(lepší než film a šlapající knížce na stránky:)jo a Drtinová to dobře drtí:)
(zadáno: 19.9.2017)
75%
(zadáno: 16.5.2016)
S Michalem je vždy záruka, že představení Vám nikdy nebude připadat Dlouhé:)Sokolíkův překlad a režie se nezapřou(výborný nápad se záběry z minulosti), takže má představení švih, gagy údernost a než se nadějete tak je tu ten závěrečný (s)pád:)
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 27.4.2016)
Co potřebujete k vytvoření nezapomenutelného divadelního zážitku?Stačí Vám půda s židlí za stolem a chemie mezi Janou Pidrmanovou a Václavem Vašákem, jenž je tak hustá, že by se dala krájet:)
Tohle je divadlo ve své nejčistší podobě a Janin výkon dech beroucí..
(zadáno: 26.1.2017)
75%

Marek Cpin se opět vyznamenal(jeho výprava ala"Tim Burton na tripu":)je prostě boží...a že Mikulášek zvolil právě tuhle předlohu se vůbec nedivím, protože Vitrac byl průkopník toho co ted tak dobře dělá v domovském DnZ sám(pro fanoušky surrealistického satirického absurdna povinnost:)Nejen pan Wohanka jako"pedofilní generál"výborný a ted jdu"truhlařit":))
(zadáno: 23.11.2020)
(zadáno: 22.9.2016)
85%
Kašlete na to, jak moc je či není uvěřitelná zápletka, to není oč tu beží..
A běžte na jednoho z posledních hereckých velikánů narozených před WWII, protože jeho výkon je"neuvěřitelný"..."gotické"prostory divadélka v rytířské tvoří ideální kulisu.. a kdo během představení neuroní"kroupu"je jen neživé balvan:)
(zadáno: 14.9.2015)
(zadáno: 12.12.2018)
75%
(zadáno: 6.2.2016)
Divadlo ve své nejčistší podobě...dobové, milé a hravé...PRASE(pracující senior:)Wohanka je důkazem, že někteří muži nepřestávají být nikdy hravým chlapcem:)
(zadáno: 3.12.2015)
Geniální fraška-satira zkostnatělého školství(resp mocnářství)
Viděno v původní sestavě(kromě zesnulého Ladislava Smoljaka:(a i po desetiletích je to stále neskutečně vtipné a aktuální...

Další stránky hodnocení: << < 7 8 9 10 11 12 >