Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (38)
Helena Grégrová: 11 % (141)
Jan Pařízek: 11 % (124)
Jiří Landa: 11 % (172)
Lukáš Dubský: 11 % (99)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 18.11.2017)
(zadáno: 12.11.2017)
(zadáno: 24.10.2017)
77%
(zadáno: 16.10.2017)
(zadáno: 15.10.2017)
75%
(zadáno: 7.10.2017)
66%
(zadáno: 1.10.2017)
(zadáno: 26.9.2017)
75%
(zadáno: 23.9.2017)
75%
(zadáno: 22.9.2017)
(zadáno: 19.9.2017)
75%
(zadáno: 14.9.2017)
(zadáno: 13.9.2017)
(zadáno: 12.9.2017)
(zadáno: 22.8.2017)
(zadáno: 6.6.2017)
Oceňuji hlavně odvahu a téma autorů, forma a obsah už byl slabší aneb Ovčáček mohl být mnohem větší čtveráček:)
(zadáno: 17.5.2017)
Šel jsem na"největšího"vystupujícího mimopražského herce a dostalo se mi jej mírou vrchovatou:)Jeho mimořádný výkon utáhne i místy poněkud drhnoucí (pomalejší) představení(navíc je jako já ROMANtik:)...a jako bonus "objevil" čarokrásnou Sarah Hlaváčovou:)
(zadáno: 29.4.2017)
Vždycky jsem měl raději cabernet než cabaret, ale ten Hanušův mi zachutnal:)Brechtův text vtipně kouše a dokazuje, že historie se stále opakuje...přesto já jsem po dnešku klidný neb už vím, že:"Konec světa nám ohlásí včas...":)
(zadáno: 29.4.2017)
Jsem rád, že mé srdce tluče na tomto světě ve stejném rytmu jako ta"švandácká", jenž jsou do této povedené(nejen kousavě vtipné)inscenace očividně vložená.
(zadáno: 2.4.2017)
66%
Yasmina konverzačky umí, takže divadelní obraz, jenž vytvořila rozhodně"není bílej/sračka"(má i šedé pruhy a ve správném světle se chvěje:)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>