Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (42)
Helena Grégrová: 11 % (164)
Jiří Landa: 11 % (201)
Lukáš Dubský: 11 % (126)
Michal Novák: 11 % (131)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 22.4.2019)
(zadáno: 9.3.2021)
(zadáno: 27.3.2020)
(zadáno: 19.9.2015)
(zadáno: 2.12.2015)
77%

Jsem"odkojen"Zeměplochou, takže mi tohle představení udělala velkou radost, navíc je dostatečně srozumitelné a vtipné i pro neznalé světa pana Pratchetta.
"chcípající"Jan Vondráček opět nezapomenutelný!(též nenávidím operu:))
(zadáno: 12.12.2015)
uff, jako školní besídka proč né...ale na cenu vstupného a herecké jména je to sakra málo
(zadáno: 9.1.2016)
75%
Zajímavá hra, jenž mi umožnila ponořit se do"židovské lázně"(navíc spolu s Janou Pidrmanovou:)takže mimořádný zážitek:)
(zadáno: 13.9.2016)
75%
Můj král(Boleslav I.:)rozhodně nezklamal, ale žádný zázrak se taky nekonal..kdo zná Bolka a jeho humor, tak ví přesně co dostane...(i na tu Májku dojde:)Osobně jsem na to šel, abych ještě viděl pana Lasicu(stejně jako třeba Zdeněk Svěrák je to pro mě vzor...)a vzhledem k tomu, jak křehce a zranitelně působil se obávám, že jsem to stihnul ta tak...aneb"dva" výjimeční lidé(herci a baviči) vzpouzející se svému osudu, snad ještě pár let nebudeme"mínus dva"
(zadáno: 9.5.2018)
(zadáno: 27.5.2016)
Tak tohle byla jízda"totalitní crazy horor"s přesahem:)Každopádně tleskám za odvahu a provedení!(něco takového jsem v divadle ještě neviděl:)Herecky mě nejvíc posedla Tereza Dočkalová
(zadáno: 17.11.2018)
(zadáno: 9.6.2016)
Černo, deprese, nicota a zmar(kdo byl někdy v O(s)travě, tak ví o co go:)a četl Balabána...
Ideální pro podzemní scénu(zde opravdu není"švanda" aneb dole v dole:)
(zadáno: 29.11.2015)
(zadáno: 4.10.2015)
(zadáno: 22.3.2018)
66%
(zadáno: 5.11.2015)
(zadáno: 24.8.2020)
(zadáno: 24.11.2018)
75%
(zadáno: 17.10.2016)
Nekorektní mi to vůbec nepřišlo...spíš místy nevyužité až trapné, ale jako jednoduchá od-dechovka proč né...
(zadáno: 17.11.2018)
(zadáno: 16.9.2016)
Jediným mínusem téhle výborné hry je předvídatelná pointa.(tedy kromě nesnesitelného vedra v narvaném rubínu:)Jinak jde o originální, vtipnou a herecky skvěle zahranou zpověď"dvou třicátnic"o tom jací jsou dnešní muži nepoužitelní slaboši:)Tak zajímavé a aktuální, že jsem ani nestačil postřehnout, že mi dvě nádherné herečky pobíhají pod nosem jen v noční košilce:)aneb první řada rulezz:))

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>