Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (35)
Helena Grégrová: 11 % (138)
Jan Pařízek: 11 % (121)
Jiří Landa: 11 % (168)
Lukáš Dubský: 11 % (96)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 3.3.2016)
S každým dalším rokem a mrtvým cimrmanologem je tahle geniální hra vlastně čím dál víc smutnější a aktuálnější...doufám, že se pán s kosou, ještě pár let zakecá...(Láďo chybíš:(
(zadáno: 29.2.2016)
75%
Ve svém žánru"nenáročné situační komedie"je to TOP(Palace a Dvojko z václaváku mohou jen závidět:), kterou jako vždy táhne jako kůn Michal Dlouhý(taky se u toho tak zpotí:),ale ostatní se též jen nevezou a zdatně pomáhají
(zadáno: 28.2.2016)
75%
Věčný boj generací, v brilantním podání Jitky Smutné a Jana Zadražila, výborně vyvážená"hořkosladkost"(kde ta tragická část, vyplouvá na povrch až po vlnách komična)
(zadáno: 19.2.2016)
65%
Vizuálně velice silná scéna s výpovědí jednoho spektra společnosti..."hustá"atmosféra a herecké výkony(hlavně Zuzany s Markem, tleskám za odvahu)...těžké téma a zpracování(neznat originál, tak bych dost tápal:)
(zadáno: 14.2.2016)
85% 2x
20.století, ještě nikdy nebylo tak kousavě zábavné:)Doporučuji místo nudné hodiny dějepisu:)
Nejen pěvecký výkon Vyorálka nezapomenutelný aneb trio MVC mě opět dostalo:)
(zadáno: 11.2.2016)
Mé první zklamání v DNZ, ale možná jsem jen nebyl správně naladěn...kvalitně provedeno, ale nezaujalo.
(zadáno: 8.2.2016)
Kde je hranice mezi genialitou a šílenstvím?
Strhující výkon Karla Dobrého ve hře s elektrizující atmosférou...velice silné téma a inscenace(překvapil"hajzlík Rajmont", Němec zraje jako nejkvalitnější whisky:)
(zadáno: 6.2.2016)
Goldoni sotva 50%, ale Vondráček se"eskalátorem" skoro nebe dotýká:)
(zadáno: 6.2.2016)
Divadlo ve své nejčistší podobě...dobové, milé a hravé...PRASE(pracující senior:)Wohanka je důkazem, že někteří muži nepřestávají být nikdy hravým chlapcem:)
(zadáno: 28.1.2016)
Trio MVC tentokrát jen vážně, ale o to možná silněji...Juráčka jsem neznal a 60.léta nezažil, přesto se odvážím tvrdit, že se jim podařilo dokonale vystihnout dobu, jenž semlela tak nadaného, přemýšlivé a složitého člověka jakým Pavel byl...i přes kolektivní výkon Vyorálek s Hájkem opět vyčnívají
(zadáno: 18.1.2016)
75%
Text vybroušený do podoby černo humorného diamantu, jenž se podává v balení ad absurdum:)Minimalistická scéna hře svědčí a umožňuje se plně soustředit jen na"velkého bratra":)
(zadáno: 9.1.2016)
(zadáno: 9.1.2016)
75%
Zajímavá hra, jenž mi umožnila ponořit se do"židovské lázně"(navíc spolu s Janou Pidrmanovou:)takže mimořádný zážitek:)
(zadáno: 31.12.2015)
85% 2x
(zadáno: 30.12.2015)
75%

Klasicky břitký Mamet(takové"vrtěti psem"z oválné pracovny, už jen ta Monika tam chyběla:)a"krásně přehrávající"Dlouhý, ve svém obvyklém"totálním nasazení":)
Kdo má rád politickou frašku a Michala, tak určitě nebude zklamán.
(zadáno: 22.12.2015)
75%
Film sice zůstal nepřekonaný(což asi ani není možné), ale minimálně vznikla nadprůměrná hra s výborným výkonem Jiřího Dvořáka(což byl taky hlavní důvod mé návštěvy vinohradského divadla)
(zadáno: 15.12.2015)
3x
(zadáno: 12.12.2015)
uff, jako školní besídka proč né...ale na cenu vstupného a herecké jména je to sakra málo
(zadáno: 11.12.2015)
Moje nejoblíbenější hra..."a je mi to líto":)
Na podání činoherního klubu (excelují zde Jaromír Dulava a Marek Taclík) by si měl koupit lístek i ten"co by vynášel i hovna z hořícího prasete":)..černočerné až z toho mrazí!
viděno 4x (hele asi na tom něco vidím nebo co:)
(zadáno: 3.12.2015)
70%
Tak komici Moran, Gervais, Carr , Bailey, Izzard jsou někde jinde, ale každý nějak začínal...každopádně tleskám za odvahu a fandím dál...
(zadáno: 3.12.2015)
Geniální fraška-satira zkostnatělého školství(resp mocnářství)
Viděno v původní sestavě(kromě zesnulého Ladislava Smoljaka:(a i po desetiletích je to stále neskutečně vtipné a aktuální...
(zadáno: 2.12.2015)
77%

Jsem"odkojen"Zeměplochou, takže mi tohle představení udělala velkou radost, navíc je dostatečně srozumitelné a vtipné i pro neznalé světa pana Pratchetta.
"chcípající"Jan Vondráček opět nezapomenutelný!(též nenávidím operu:))
(zadáno: 30.11.2015)
Pro milovníky světa Terryho Pratchetta povinnost a hlavně skvělá zábava...
(zadáno: 29.11.2015)
Nejlepší a nejvtipnější(hlavně v první polovině)Cyrano, jaké ho jsem kdy viděl...noblesní a svůdná Jitka Čvančarová a užasný"smutný klaun a romantický snílek"Hofmann, kterému ta role neskutečně sedla(sekla:)...v druhé půlce se víc smutní a zvážní, což hře ještě přidá na síle.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>