Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (38)
Helena Grégrová: 11 % (149)
Jiří Landa: 11 % (183)
Lukáš Dubský: 11 % (114)
Michal Novák: 11 % (123)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 27.2.2017)
Ač jsem"sametovou noc" či založení"občanského fooru":)zažil jen jako dítě, tak myslím, že se hře dobře podařilo zachytit onu atmosféru strachu a převlékání kabátů...škoda jen poněkud"přepáleného a prozrazeného závěru"...každopádně otázka, kdo tady zhasne, když odejdou všichni komunisti, už zůstane navždy nezodpovězená:)
(zadáno: 28.5.2018)
(zadáno: 19.11.2015)
(zadáno: 2.12.2019)
(zadáno: 6.9.2016)
Mamet se opět trefně a vtipně strefuje do černého...tentokrát na téma nejintimnější(naše vztahy, perverze a choutky)
Scéna a děj jsou hodně rozkouskovaný, což je vzhledem k tomu jak je hra zpracována pochopitelné(hodně to připomíná současné pojetí"na zábradlí",ale Sokolík hru uvedl, ještě když tahal Mikulášek kačera:)
Všichni herci výborní, ale vyzdvihnout musím opět Dulavu, jenž vytvořil dalšího nezapomenutelného"slizouna":)
(zadáno: 5.3.2016)
Prvoplánová zábava, ale s enormním nasazením
(zadáno: 16.12.2019)
65%
(zadáno: 15.12.2019)
(zadáno: 2.4.2017)
Skořápka, jenž rozhodně není prázdná-naopak je přeplnění spoustou příjemného humoru a dialogů s výborným hereckým koncertem paní Mihulové v symbióze s Petrou Nesvačilovou.
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 9.11.2020)
(zadáno: 18.1.2016)
75%
Text vybroušený do podoby černo humorného diamantu, jenž se podává v balení ad absurdum:)Minimalistická scéna hře svědčí a umožňuje se plně soustředit jen na"velkého bratra":)
(zadáno: 14.4.2016)
Zajímavý nápad se zvrhl v šílenou nudu, z které mě probrala jen příliš hlasitá střelba:)
(zadáno: 11.10.2019)
(zadáno: 30.11.2015)
Pro milovníky světa Terryho Pratchetta povinnost a hlavně skvělá zábava...
(zadáno: 7.4.2020)
(zadáno: 12.1.2017)
"Všichni chtějí být v rakvi krásní", ale někteří toho na sebe"naplácají"tolik, až je výsledný dojem...:(bohužel spalovačův případ)
Ne, nevadí mi,"moderna v národním" či "odvážné zpracování"kultovní klasiky, ale když to nemá atmosféru, šťávu, hloubku a gradaci, tak to ani"milion serepetiček"nezachrání...
dobrý Pechlát, ostatní nevýrazní(Lucie"bublina"Polišenská jako 14letá dívenka?!?příšerná:(
Paradoxně až samotný"osvobozený a prostý"závěr nechá trošku vykouknout sílu Fuksova díla, což je prostě málo:(
(zadáno: 17.5.2017)
Šel jsem na"největšího"vystupujícího mimopražského herce a dostalo se mi jej mírou vrchovatou:)Jeho mimořádný výkon utáhne i místy poněkud drhnoucí (pomalejší) představení(navíc je jako já ROMANtik:)...a jako bonus "objevil" čarokrásnou Sarah Hlaváčovou:)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>