Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (42)
Helena Grégrová: 11 % (165)
Jiří Landa: 11 % (201)
Lukáš Dubský: 11 % (126)
Michal Novák: 11 % (131)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 6.2.2016)
Divadlo ve své nejčistší podobě...dobové, milé a hravé...PRASE(pracující senior:)Wohanka je důkazem, že někteří muži nepřestávají být nikdy hravým chlapcem:)
(zadáno: 6.2.2016)
Goldoni sotva 50%, ale Vondráček se"eskalátorem" skoro nebe dotýká:)
(zadáno: 28.2.2016)
75%
Věčný boj generací, v brilantním podání Jitky Smutné a Jana Zadražila, výborně vyvážená"hořkosladkost"(kde ta tragická část, vyplouvá na povrch až po vlnách komična)
(zadáno: 29.2.2016)
75%
Ve svém žánru "nenáročné situační komedie" je to TOP (Palace a Dvojka z václaváku mohou jen závidět:), kterou jako vždy táhne jako kůn Michal Dlouhý (taky se u toho tak zpotí:),ale ostatní se též jen nevezou a zdatně pomáhají
(zadáno: 19.3.2016)
V rámci"bulvárního divadla Palace"asi nejlepší situační komedie, kterou táhne na svých svalnatých pažích Ondřej Vetchý a podlamujících se nohách Vanda Hybnerová:)
Jednoduchoučká, ale vtipná a svižná hra(bavte se a nad zápletkou atd raději nepřemýšlejte:)
(zadáno: 15.4.2016)
75%
První polovina taková ruská Gogolovská klasika(včetně pěkných kostýmů a scény)s pomalejším rozjezdem, jenž teprve v druhé dostává správné grády... a vrcholí ve skvělém monologu Michala Dlouhého
(zadáno: 27.4.2016)
75%
Černá gangsterka, jenž má po celou stopáž dostatek střelného prachu a nasype to do Vás bez slitování:)Taclíka s Chmelou skvěle doplňuje Anička Fialová
(zadáno: 16.5.2016)
S Michalem je vždy záruka, že představení Vám nikdy nebude připadat Dlouhé:)Sokolíkův překlad a režie se nezapřou(výborný nápad se záběry z minulosti), takže má představení švih, gagy údernost a než se nadějete tak je tu ten závěrečný (s)pád:)
(zadáno: 27.5.2016)
Tak tohle byla jízda"totalitní crazy horor"s přesahem:)Každopádně tleskám za odvahu a provedení!(něco takového jsem v divadle ještě neviděl:)Herecky mě nejvíc posedla Tereza Dočkalová
(zadáno: 14.6.2016)
66%
Na zdraví!Tak na zdraví, vždyť o nic nejde jenom o zdraví...(jak přízračně zpívá skupina Alkehol)Jednotlivé charaktery a jejich osudy jsou zajímavé, ale není to dobře promícháno(jako whiskey se sodou:)
Možná už měl Dodo"delirium tremens",ale bohužel se nedostal až na dno sklenky:)a teprve tam je, jak víme, ukrytá pravda:)
(zadáno: 13.9.2016)
75%
Můj král(Boleslav I.:)rozhodně nezklamal, ale žádný zázrak se taky nekonal..kdo zná Bolka a jeho humor, tak ví přesně co dostane...(i na tu Májku dojde:)Osobně jsem na to šel, abych ještě viděl pana Lasicu(stejně jako třeba Zdeněk Svěrák je to pro mě vzor...)a vzhledem k tomu, jak křehce a zranitelně působil se obávám, že jsem to stihnul ta tak...aneb"dva" výjimeční lidé(herci a baviči) vzpouzející se svému osudu, snad ještě pár let nebudeme"mínus dva"
(zadáno: 15.9.2016)
Výborná"konverzačka", jenž ukazuje to, že pod maskou etikety, civilizovanosti a pravidel se pořád skrývají divoká zvířata, bránící sebe a své mladé:)jinak Dulava klasicky rulezz:))
(zadáno: 26.9.2016)
75%
Sokolík své(i mé)oblíbence Mcdonagha a Mameta prostě umí, stále aktuální hra(možná čím dál víc)o našem pokřiveném žebříčku hodnot a tlaku/bezpáteřnosti současné společnosti/systému..výborně načrtnuté charaktery, v druhé půlce zbytečně moc vulgarit a nevyužitého potenciálu...tradičně výborného Dulavu, Taclíka a Fingera překvapivě dobře doplňuje i Suchoš
(zadáno: 12.11.2016)
Nejlepší cirkus v divadle, jenž jsem kdy viděl(i když spousta důchodců dala raději na veřejné generálce přednost letáku Kauflandu:)
Úžasný výkon Zbigniewa Kaliny a propracovaná scéna, masky, choreo, artistická čísla...a nádherná práce/hrátky s češtinou(český autor se nezapře, snad jen cimrmani můžou konkurovat)
Věčný boj, dobra se zlem a nezničitelná touha, žít svůj sen...
(zadáno: 12.11.2016)
Originál Rickyho Gervaise je pro mne kult(ve své době neskutečné zjevení), stejně tak i Brněnská televizní adaptace s Václavem Koptou se povedla(dal hlavní postavě víc lidskosti, takové české"švejkovství"), takže latka byla nastavena proklatě vysoko.Přestože se třeba jako u"Kdo je tady ředitel"nepovedlo, aby divadelní verze přejela tu filmovou, tak je o povedené a vtipné představení, kterému se dobře povedlo zachytit o co v originálu"go"..výborní Fridrich a Hána"jako vždy"palec nahoru:)
(zadáno: 18.11.2016)
Pro všechny kteří věří, že dřív byli lidé a doba jiní(lepší:) a že se historie neopakuje:)
(zadáno: 26.1.2017)
75%

Marek Cpin se opět vyznamenal(jeho výprava ala"Tim Burton na tripu":)je prostě boží...a že Mikulášek zvolil právě tuhle předlohu se vůbec nedivím, protože Vitrac byl průkopník toho co ted tak dobře dělá v domovském DnZ sám(pro fanoušky surrealistického satirického absurdna povinnost:)Nejen pan Wohanka jako"pedofilní generál"výborný a ted jdu"truhlařit":))
(zadáno: 27.2.2017)
Ač jsem"sametovou noc" či založení"občanského fooru":)zažil jen jako dítě, tak myslím, že se hře dobře podařilo zachytit onu atmosféru strachu a převlékání kabátů...škoda jen poněkud"přepáleného a prozrazeného závěru"...každopádně otázka, kdo tady zhasne, když odejdou všichni komunisti, už zůstane navždy nezodpovězená:)
(zadáno: 2.4.2017)
66%
Yasmina konverzačky umí, takže divadelní obraz, jenž vytvořila rozhodně"není bílej/sračka"(má i šedé pruhy a ve správném světle se chvěje:)
(zadáno: 29.4.2017)
Jsem rád, že mé srdce tluče na tomto světě ve stejném rytmu jako ta"švandácká", jenž jsou do této povedené(nejen kousavě vtipné)inscenace očividně vložená.
(zadáno: 29.4.2017)
Vždycky jsem měl raději cabernet než cabaret, ale ten Hanušův mi zachutnal:)Brechtův text vtipně kouše a dokazuje, že historie se stále opakuje...přesto já jsem po dnešku klidný neb už vím, že:"Konec světa nám ohlásí včas...":)
(zadáno: 17.5.2017)
Šel jsem na"největšího"vystupujícího mimopražského herce a dostalo se mi jej mírou vrchovatou:)Jeho mimořádný výkon utáhne i místy poněkud drhnoucí (pomalejší) představení(navíc je jako já ROMANtik:)...a jako bonus "objevil" čarokrásnou Sarah Hlaváčovou:)
(zadáno: 22.9.2017)
(zadáno: 23.9.2017)
75%
(zadáno: 26.9.2017)
75%

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>