Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (122)
Pavla Haflantová: 10 % (38)
Helena Grégrová: 11 % (147)
Jan Pařízek: 11 % (128)
Jiří Landa: 11 % (182)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 27.3.2020)
(zadáno: 24.8.2020)
(zadáno: 30.8.2020)
(zadáno: 14.9.2015)
(zadáno: 19.11.2015)
(zadáno: 19.2.2016)
65%
Vizuálně velice silná scéna s výpovědí jednoho spektra společnosti..."hustá"atmosféra a herecké výkony(hlavně Zuzany s Markem, tleskám za odvahu)...těžké téma a zpracování(neznat originál, tak bych dost tápal:)
(zadáno: 8.3.2016)
Hlavně za Karla,jenž byl mnohem víc než jen Dobrý:)i když obsahově, neznaje předloho, jsem to moc nepobral:)
(zadáno: 21.3.2016)
Představení je jako "ruské vejce" jednoduché a nikterak kvalitní, ale svému účelu poslouží dobře (člověka dobře nasytí:)
(zadáno: 3.4.2016)
Možná přísné hodnocení, ale"originál v činoheráku"je o světelné roky jinde...možná za pár let budou kluci uvěřitelnější
(zadáno: 3.5.2016)
60%
Geniální dílo Francise Vebera sice v podání DBZ zdaleka nedosahuje kvalit filmového originálu, přesto jej solidní výkony Vydry a Cardy drží nadprůměrem.
(zadáno: 9.6.2016)
Černo, deprese, nicota a zmar(kdo byl někdy v O(s)travě, tak ví o co go:)a četl Balabána...
Ideální pro podzemní scénu(zde opravdu není"švanda" aneb dole v dole:)
(zadáno: 28.11.2016)
Ungelt a jeho filozofii oceňuji...žádné pozlátko(nabubřelá scéna či laciné podbízivé hry), ale jen silné herecké osobnosti a jejich výkony...což je i případ Poslední romance, kterou tím právě zachraňují(jinak předvídatelná a sotva průměrně napsaná hra)Každopádně na"Broskev řvoucí"a"rapující"Petr Kostka je nezapomenutelný:)
(zadáno: 28.11.2016)
uff, Kašpara mám rád(jeho atmosféru a herce), ale tohle mi prostě nesedlo.Jednoduchá, ale výborně udělaná a využitá scéna(zastávka s měnící se reklamou, krapet větší louže či lampa"stabilní"jak ruská ekonomika:)Herecké výkony opět skvělé(nemůžu nevyzvednout Rumlovic rodinku a českého Dustina:)i množství vulgarit mě neuráčí(mají tam své místo)a chápu co tím chtěl autor říct, ale jako celek všechna ta hovna nefungují(moc řídké sračky:), ale možná je to tím, že nemám bratra katolického kněze:)
(zadáno: 30.11.2016)
aha, tak jsem viděl další skvělý výkon mého oblíbence Martina Hofmanna, jenž dává"klasické komerční zábavě divadla Palace"(nemyslím nijak zle:)vyšší level..místy hodně připomínal Rain mana v geniálním podání svého jmenovce(ostatně nejen jménem, mimořádným herectvím, ale i zjevem je mu podobný:)Chcete něco nenáročného?Tak běžte a bavte se, aha:))
(zadáno: 20.12.2016)
"Jsem nula, a proto nejsem milej"(což bohužel sedí i na spoustu lidí:)i když mě hra samotná příliš nezaujala, tak duel Plesl x Kubařová byla radost sledovat...jen víc "komorního dejvického" kde o to silněji vynikne herectví zdejšího souboru(co třeba takový souboj Trojan x Myšička...??)
(zadáno: 18.3.2017)
Stokrát omleté téma o setkání dvou protikladů a světů.Přesto scéna s lodí a herecké výkony (hlavně tradičně civilní Hynek)potěší a plavba je příjemná a plynulá, takže vzhůru na palubu:)
(zadáno: 2.4.2017)
Skořápka, jenž rozhodně není prázdná-naopak je přeplnění spoustou příjemného humoru a dialogů s výborným hereckým koncertem paní Mihulové v symbióze s Petrou Nesvačilovou.
(zadáno: 1.10.2017)
(zadáno: 22.3.2018)
66%

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>