Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (38)
Helena Grégrová: 11 % (141)
Jan Pařízek: 11 % (124)
Jiří Landa: 11 % (172)
Lukáš Dubský: 11 % (102)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 21.3.2016)
Představení je jako "ruské vejce" jednoduché a nikterak kvalitní, ale svému účelu poslouží dobře (člověka dobře nasytí:)
(zadáno: 22.4.2019)
(zadáno: 18.3.2017)
Stokrát omleté téma o setkání dvou protikladů a světů.Přesto scéna s lodí a herecké výkony (hlavně tradičně civilní Hynek)potěší a plavba je příjemná a plynulá, takže vzhůru na palubu:)
(zadáno: 28.11.2016)
Ungelt a jeho filozofii oceňuji...žádné pozlátko(nabubřelá scéna či laciné podbízivé hry), ale jen silné herecké osobnosti a jejich výkony...což je i případ Poslední romance, kterou tím právě zachraňují(jinak předvídatelná a sotva průměrně napsaná hra)Každopádně na"Broskev řvoucí"a"rapující"Petr Kostka je nezapomenutelný:)
(zadáno: 14.9.2015)
(zadáno: 15.12.2018)
(zadáno: 14.12.2018)
(zadáno: 17.11.2018)
(zadáno: 19.2.2016)
65%
Vizuálně velice silná scéna s výpovědí jednoho spektra společnosti..."hustá"atmosféra a herecké výkony(hlavně Zuzany s Markem, tleskám za odvahu)...těžké téma a zpracování(neznat originál, tak bych dost tápal:)
(zadáno: 30.11.2016)
aha, tak jsem viděl další skvělý výkon mého oblíbence Martina Hofmanna, jenž dává"klasické komerční zábavě divadla Palace"(nemyslím nijak zle:)vyšší level..místy hodně připomínal Rain mana v geniálním podání svého jmenovce(ostatně nejen jménem, mimořádným herectvím, ale i zjevem je mu podobný:)Chcete něco nenáročného?Tak běžte a bavte se, aha:))
(zadáno: 2.4.2017)
Skořápka, jenž rozhodně není prázdná-naopak je přeplnění spoustou příjemného humoru a dialogů s výborným hereckým koncertem paní Mihulové v symbióze s Petrou Nesvačilovou.
(zadáno: 15.12.2019)
(zadáno: 16.12.2019)
65%
(zadáno: 1.10.2017)
(zadáno: 22.3.2018)
66%
(zadáno: 3.4.2016)
Možná přísné hodnocení, ale"originál v činoheráku"je o světelné roky jinde...možná za pár let budou kluci uvěřitelnější
(zadáno: 20.6.2018)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>