Profil uživatele

Bernardblack

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (122)
Pavla Haflantová: 10 % (38)
Helena Grégrová: 11 % (147)
Jan Pařízek: 11 % (128)
Jiří Landa: 11 % (182)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 6 7 8 9 10 11 >

(zadáno: 16.5.2016)
S Michalem je vždy záruka, že představení Vám nikdy nebude připadat Dlouhé:)Sokolíkův překlad a režie se nezapřou(výborný nápad se záběry z minulosti), takže má představení švih, gagy údernost a než se nadějete tak je tu ten závěrečný (s)pád:)
(zadáno: 10.12.2019)
66%
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 27.4.2016)
Co potřebujete k vytvoření nezapomenutelného divadelního zážitku?Stačí Vám půda s židlí za stolem a chemie mezi Janou Pidrmanovou a Václavem Vašákem, jenž je tak hustá, že by se dala krájet:)
Tohle je divadlo ve své nejčistší podobě a Janin výkon dech beroucí..
(zadáno: 26.1.2017)
75%

Marek Cpin se opět vyznamenal(jeho výprava ala"Tim Burton na tripu":)je prostě boží...a že Mikulášek zvolil právě tuhle předlohu se vůbec nedivím, protože Vitrac byl průkopník toho co ted tak dobře dělá v domovském DnZ sám(pro fanoušky surrealistického satirického absurdna povinnost:)Nejen pan Wohanka jako"pedofilní generál"výborný a ted jdu"truhlařit":))
(zadáno: 22.9.2016)
85%
Kašlete na to, jak moc je či není uvěřitelná zápletka, to není oč tu beží..
A běžte na jednoho z posledních hereckých velikánů narozených před WWII, protože jeho výkon je"neuvěřitelný"..."gotické"prostory divadélka v rytířské tvoří ideální kulisu.. a kdo během představení neuroní"kroupu"je jen neživé balvan:)
(zadáno: 14.9.2015)
(zadáno: 12.12.2018)
75%
(zadáno: 6.2.2016)
Divadlo ve své nejčistší podobě...dobové, milé a hravé...PRASE(pracující senior:)Wohanka je důkazem, že někteří muži nepřestávají být nikdy hravým chlapcem:)
(zadáno: 3.12.2015)
Geniální fraška-satira zkostnatělého školství(resp mocnářství)
Viděno v původní sestavě(kromě zesnulého Ladislava Smoljaka:(a i po desetiletích je to stále neskutečně vtipné a aktuální...
(zadáno: 18.9.2016)
85% Mimořádná parta v dejvickém jede stále dál a hlouběji...asi nejlepší uchopení/znázornění toho co všechno je láska a kam/ k čemu až nás může dovést..vytříbené dialogy a humor, mimořádné herecké výkony zde nejsou překvapením..a kdyby někdy vyšla Martha Issová knižně, tak na ni vystojím i třikrát delší frontu než na lístky do DD:)
(zadáno: 15.12.2018)
(zadáno: 27.4.2016)
75%
Černá gangsterka, jenž má po celou stopáž dostatek střelného prachu a nasype to do Vás bez slitování:)Taclíka s Chmelou skvěle doplňuje Anička Fialová
(zadáno: 7.6.2016)
Neskutečně tupou první půlku nezachrání ani zajímavý nápad v podobě druhé...
Mám rád černý humor, ironii a sarkasmus, ale musí to mít aspoň minimální uroven, což není případ dialogů v téhle hře(jen sprostá slova, mrtvoly, zbraně a demence dobrou černou komedii opravdu neudělají:(
(zadáno: 1.10.2015)
(zadáno: 3.8.2015)
2x
(zadáno: 14.6.2016)
66%
Na zdraví!Tak na zdraví, vždyť o nic nejde jenom o zdraví...(jak přízračně zpívá skupina Alkehol)Jednotlivé charaktery a jejich osudy jsou zajímavé, ale není to dobře promícháno(jako whiskey se sodou:)
Možná už měl Dodo"delirium tremens",ale bohužel se nedostal až na dno sklenky:)a teprve tam je, jak víme, ukrytá pravda:)
(zadáno: 21.3.2016)
Představení je jako "ruské vejce" jednoduché a nikterak kvalitní, ale svému účelu poslouží dobře (člověka dobře nasytí:)
(zadáno: 28.1.2016)
Trio MVC tentokrát jen vážně, ale o to možná silněji...Juráčka jsem neznal a 60.léta nezažil, přesto se odvážím tvrdit, že se jim podařilo dokonale vystihnout dobu, jenž semlela tak nadaného, přemýšlivé a složitého člověka jakým Pavel byl...i přes kolektivní výkon Vyorálek s Hájkem opět vyčnívají
(zadáno: 28.2.2016)
75%
Věčný boj generací, v brilantním podání Jitky Smutné a Jana Zadražila, výborně vyvážená"hořkosladkost"(kde ta tragická část, vyplouvá na povrch až po vlnách komična)

Další stránky hodnocení: << < 6 7 8 9 10 11 >