Profil uživatele

Bigrambo

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (19)
Pavla Haflantová: 8 % (6)
Michal Novák: 12 % (33)
Anežka Hrebiková: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Všichni herci, na jejichž výkonech hra stojí, podali velmi přesvědčivé výkony a mně nezbývá, než tuto výbornou konverzačku vřele doporučit, i když se mi filmová verze líbila o něco více, než divadelní zpracování.
(zadáno: 10.6.2019)
Dramatická linie o milostném trojuhelníku, lásce dvou přátel k jedné ženě, byla zjemněna humornými vsuvkami a častuškami, což ve výsledku přineslo skvělý zážitek! Vyzdvihnout musím zejména herecké výkony Veroniky Kubařové a Tomáše Novotného! (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Jaké může mít následky být dcerou slavného matematika? Stačí lidská důvěra, nebo musí na vše být "důkaz"? Na to Vám odpoví toto výborné drama, kde v hlavní roli excelovala Verča Kubařová. Jen Olda Vízner vypadal nějak nemocně a jeho projev působil trochu prkeně, ale rád jsem mu to vzhledem k jeho věku odpustil.
(zadáno: 10.6.2019)
Celkem zdařilé zpracování známé předlohy v první části trochu kazí zbytečné "divadelní" vsuvky, ve druhé už to sviští daleko lépe. Myslím, že se podařilo zachytit temnou středověkou atmosféru (i díky využití citací z Vančurova románu) a Markétu mohu s klidnou duší doporučit. Za zmínku stojí výkony obou hlavních představitelů Tomáše Novotného a Veroniky Kubařové - byli skvělí.

Nelze se vyhnout ani srovnání s filmovým ztvárněním Františka Vláčila - mistr Vláčil zůstává nepřekonán :-)
(zadáno: 10.6.2019)
I když mě hra zase tak moc nezaujala, tak musím moc ocenit herce, kteří v této hře vystupují. Celou druhou část (téměr 40 minut) na ně totiž prší! Ano, slyšíte dobře, prší :-) A vzhledem k tomu, že jsme seděli v první řadě, tak jsme si pár kapek odnesli také sebou - ještě nikdy jsem neodcházel z divadla tak vlhký :-)
(zadáno: 10.6.2019)
Navštívili jsme jubilejní 100.reprízu hry. A musím konstatovat jednu věc - Stanislav Zindulka je PAN HEREC! A v konverzační hře, kde dochází k postupnému sblížení dvou neznámých lidí, ho skvěle doplňoval Matěj Hádek. Hra, která rozhodně stojí za vidění!
(zadáno: 10.6.2019)
Příběh zachycující poslední dny vlády amerického prezidenta dává celou řadu příležitostí k ztřeštěným situacím a vtipům a já jsem se výborně bavil. Skvělý výkon (ostatně jako vždy) předvedl Michal Dlouhý, který křičel, nadával, rudnul, prosil, přemlouval, vyhrožoval, potil se - no prostě normální den ve funkci prezidenta :-) Pokud se chcete zasmát, je tato hra dobrá volba!
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Úžasná Simona Stašová ve one-woman show! Další slova jsou zbytečná, lepší je se zajít podívat :-)
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
V divadle ABC servírují skvělou veselohru se zpěvy, tanci a šermy Bedřich Smetana: The Greatest Hits, za jejímž vznikem stojí režisérsko-dramaturgická dvojka Městských divadel pražských Petr Svojtka a Jiří Janků. A my jsme se u ní skvěle bavili a navíc i člověk zjistí, že Ivan Hlas má neméně talentovaného bratra Sašu :-) (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Rád jsem zavzpomínal na velké osobnosti české divadelní scény (a filmu), pány Wericha a Voskovce. A samozřejmě nesmím zapomenout na nesmrtelné písně Jaroslava Ježka.
(zadáno: 10.6.2019)
Hra z pera mého oblíbeného dramatika a spisovatele Friedricha Dürrenmatta. Tradičně skvělou předlohu podtrhl výborným výkonem Aleš Procházka! Celkový dojem ovšem srážela podivná stylizace (vojáci v teniskách apod.) a opravdu příšerný výkon Martiny Delišové v roli Romulovy manželky...
(zadáno: 10.6.2019)
Naprosto famózní Aleš Procházka! (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Parádní hra, při které se vlastně smějeme sami sobě :-)
Hrál: Jakub Slach
(zadáno: 10.6.2019)
Hru Kafka ´24, snažící se přiblížit poslední rok života Franze Kafky, představil soubor i s malou rolí pro jejího autora Karla Františka Tománka. Náročné, ale zajímavé představení!
(zadáno: 10.6.2019)
Na přímý přenos derniéry divadelního představení Městského divadla Zlín Ovčáček čtveráček z bohnické léčebny v Praze (Divadlo za plotem) jsme zavítali do zlínského Golden Apple Cinema. A musím říct, že to byla docela sranda! Otázkou je, jestli to není spíš smutné...
(zadáno: 10.6.2019)
Detektivní hra z pera Agathy Christie Past na myši v podání MDZ se hodně povedla! Ve srovnání s Divadlem pod Palmovkou o dost lepší zážitek. Zejména z hereckého hlediska skvělé představení, kterému vévodil "Papučiny" Paraviciny v podání Rosti Marka :-)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >