Profil uživatele

Bigrambo

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (19)
Pavla Haflantová: 8 % (6)
Michal Novák: 12 % (33)
Anežka Hrebiková: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 16.3.2015)
Hra, která má v podtitulu "Absurdní komedie pro silné nátury, do 16 let nepřístupno, od 60 let na vlastní nebezpečí" mě okamžitě zaujala a tak jsem na ni s chutí vyrazil. A musím říct, že jsem rozhodně neprohloupil! Ve hře pro pouhé čtyři herce, mezi kterými se v čase mění jejich vzájemný vztah (kdo s kým zrovna chodí, kdo je čí dítě, služka apod.) vyplynula celá řada vtipných situací a já se u toho výborně bavil. [Viděno 4x]

(zadáno: 10.6.2019)
Ač se jedná o hru z pera Petra Zelenky, tak musím konstatovat, že tato hra je zcela "nezelenkovská" :-) Zato vzdává veliký hold osobě Antonína Holého a jeho týmu, který má na svědomí celou řadu důležitých léků. Zasloužené standing ovation, které patřilo (i dle slov Ivana Trojana) nejen hercům... Vřele doporučuju!
(zadáno: 10.6.2019)
Úžasná Simona Stašová ve one-woman show! Další slova jsou zbytečná, lepší je se zajít podívat :-)
(zadáno: 10.6.2019)
Herci se tou hrou neuvěřitelně bavili - přestavení jsem viděl třikrát a pokaždé jsem se bavil s nimi - řezal jsem se od začátku do konce! (viděno 3x)
(zadáno: 18.5.2016)
Příběh pěti lidí zaseklých na 90 minut ve výtahu přinesl kombinaci zábavných momentů a zajímavých námětů k přemýšlení. Rozhodně mohu doporučit!
"Autorem" hry je fiktivní David Doubt, čili tým Dejvického divadla Čermák-Kroupa-Kubařová-Melíšková-Myšička-Suková-Trojan.

Hlášky: "Business Of Business Is... Business!"
(zadáno: 10.6.2019)
Detektivní hra v prostředí kadeřnického salonu Splašené nůžky zapojuje do vyšetřování i samotné diváky. A docházelo k dosti vtipným situacím a já se skvělě bavil!
(zadáno: 10.6.2019)
Detektivní hra z pera Agathy Christie Past na myši v podání MDZ se hodně povedla! Ve srovnání s Divadlem pod Palmovkou o dost lepší zážitek. Zejména z hereckého hlediska skvělé představení, kterému vévodil "Papučiny" Paraviciny v podání Rosti Marka :-)
(zadáno: 10.6.2019)
Parádní hra, při které se vlastně smějeme sami sobě :-)
Hrál: Jakub Slach
(zadáno: 10.6.2019)
Naprosto famózní Aleš Procházka! (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
V divadle ABC servírují skvělou veselohru se zpěvy, tanci a šermy Bedřich Smetana: The Greatest Hits, za jejímž vznikem stojí režisérsko-dramaturgická dvojka Městských divadel pražských Petr Svojtka a Jiří Janků. A my jsme se u ní skvěle bavili a navíc i člověk zjistí, že Ivan Hlas má neméně talentovaného bratra Sašu :-) (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Navštívili jsme jubilejní 100.reprízu hry. A musím konstatovat jednu věc - Stanislav Zindulka je PAN HEREC! A v konverzační hře, kde dochází k postupnému sblížení dvou neznámých lidí, ho skvěle doplňoval Matěj Hádek. Hra, která rozhodně stojí za vidění!
(zadáno: 10.6.2019)
Dramatická linie o milostném trojuhelníku, lásce dvou přátel k jedné ženě, byla zjemněna humornými vsuvkami a častuškami, což ve výsledku přineslo skvělý zážitek! Vyzdvihnout musím zejména herecké výkony Veroniky Kubařové a Tomáše Novotného! (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Musím podotknout, že i když se jedná o dílo staré několik staletí, je jeho námět stále aktuální! Hlavní roli krále Leara bravurně ztvárnil Jan Vlasák, ostatní herci ovšem také nezůstali pozadu a podali velmi přesvědčivé výkony. Toto představení bylo totiž personálně velmi náročné - na jevišti se vystřídalo 15 herců, 2 ze záznamu a 3 holčičky v dětských rolích Learových dcer. Inu Wilíkova klasika rozhodně nezklamala!
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Ovčáček miláček, pokračování nekorektního politického kabaretu, bylo o něco povedenější než "první díl" :-) Ocenit musím zejměna Zdeňka Julinu jako Babiše, který byl naprosto geniální, a také Martu Bačíkovou jako Michaelu Jílkovou.
(zadáno: 10.6.2019)
Příběh zachycující poslední dny vlády amerického prezidenta dává celou řadu příležitostí k ztřeštěným situacím a vtipům a já jsem se výborně bavil. Skvělý výkon (ostatně jako vždy) předvedl Michal Dlouhý, který křičel, nadával, rudnul, prosil, přemlouval, vyhrožoval, potil se - no prostě normální den ve funkci prezidenta :-) Pokud se chcete zasmát, je tato hra dobrá volba!
(zadáno: 10.6.2019)
Všichni herci, na jejichž výkonech hra stojí, podali velmi přesvědčivé výkony a mně nezbývá, než tuto výbornou konverzačku vřele doporučit, i když se mi filmová verze líbila o něco více, než divadelní zpracování.
(zadáno: 10.6.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>