Profil uživatele

Bigrambo

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (19)
Pavla Haflantová: 8 % (6)
Michal Novák: 12 % (33)
Anežka Hrebiková: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (16)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 10.6.2019)
I když mě hra zase tak moc nezaujala, tak musím moc ocenit herce, kteří v této hře vystupují. Celou druhou část (téměr 40 minut) na ně totiž prší! Ano, slyšíte dobře, prší :-) A vzhledem k tomu, že jsme seděli v první řadě, tak jsme si pár kapek odnesli také sebou - ještě nikdy jsem neodcházel z divadla tak vlhký :-)
(zadáno: 10.6.2019)
Ruské klasiky mám rád a tak jsem si vychutnal tragický příběh Anny Kareniny v podání Lenky Vlasákové, který otevírá v mnohém i dnes aktuální bolístky a problémy.
(zadáno: 10.6.2019)
V divadle ABC servírují skvělou veselohru se zpěvy, tanci a šermy Bedřich Smetana: The Greatest Hits, za jejímž vznikem stojí režisérsko-dramaturgická dvojka Městských divadel pražských Petr Svojtka a Jiří Janků. A my jsme se u ní skvěle bavili a navíc i člověk zjistí, že Ivan Hlas má neméně talentovaného bratra Sašu :-) (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Všichni herci, na jejichž výkonech hra stojí, podali velmi přesvědčivé výkony a mně nezbývá, než tuto výbornou konverzačku vřele doporučit, i když se mi filmová verze líbila o něco více, než divadelní zpracování.
(zadáno: 10.6.2019)
Parádní hra, při které se vlastně smějeme sami sobě :-)
Hrál: Jakub Slach
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Simona Stašová rozehrála tragikomický příběh o (ne)vyléčené alkoholičce a jejích životních osudech. Za tuto roli obdržela v roce 2008 cenu Thálie. Někdy jsem se pořádně zasmál, jindy mi běhal mráz po zádech. Není to holt lehké bojovat se závislostí, ať už je jákéhokoliv druhu!
(zadáno: 10.6.2019)
Jaké může mít následky být dcerou slavného matematika? Stačí lidská důvěra, nebo musí na vše být "důkaz"? Na to Vám odpoví toto výborné drama, kde v hlavní roli excelovala Verča Kubařová. Jen Olda Vízner vypadal nějak nemocně a jeho projev působil trochu prkeně, ale rád jsem mu to vzhledem k jeho věku odpustil.
(zadáno: 10.6.2019)
Ač se jedná o hru z pera Petra Zelenky, tak musím konstatovat, že tato hra je zcela "nezelenkovská" :-) Zato vzdává veliký hold osobě Antonína Holého a jeho týmu, který má na svědomí celou řadu důležitých léků. Zasloužené standing ovation, které patřilo (i dle slov Ivana Trojana) nejen hercům... Vřele doporučuju!
(zadáno: 29.1.2020)
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Hru Kafka ´24, snažící se přiblížit poslední rok života Franze Kafky, představil soubor i s malou rolí pro jejího autora Karla Františka Tománka. Náročné, ale zajímavé představení!
(zadáno: 10.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Naprosto famózní Aleš Procházka! (viděno 2x)
(zadáno: 10.6.2019)
Musím podotknout, že i když se jedná o dílo staré několik staletí, je jeho námět stále aktuální! Hlavní roli krále Leara bravurně ztvárnil Jan Vlasák, ostatní herci ovšem také nezůstali pozadu a podali velmi přesvědčivé výkony. Toto představení bylo totiž personálně velmi náročné - na jevišti se vystřídalo 15 herců, 2 ze záznamu a 3 holčičky v dětských rolích Learových dcer. Inu Wilíkova klasika rozhodně nezklamala!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>