Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.8.2012)
Dobrá komedie, výborně zahraná, bavili jsme se. Vynikající Pavel Kikinčuk a příjemně nás překvapila Vanda Hybnerová.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu vtipně a pravdivě okomentované momenty ze života stárnoucích dlouholetých manželů ocení hlavně ti diváci, kteří tohle prožívají i ve skutečnosti. Úvodní scéna při odchodu manželů do společnosti mne opravdu nadchla. Když to vidím v divadle, doma se mi to zdá již normální. Pan Lasica je opravdu vynikající, kultivovaný herec.
(zadáno: 28.8.2012)
Tohle představení ocení hlavně diváci, kteří se umí zasmát i sami sobě.
(zadáno: 28.8.2012)
Viděli jsme dvakrát a hlavně představení, kde hrála Venuše Dvořáková, která pouze zaskakovala za původně obsazené zpěvačky, bylo výborné. Nechápu proč nebyla původně vůbec obsazená. Jan Ježek tradičně vynikající. Plzeňské provedení nebylo o nic horší, než v Hudebním divadle Karlín.
(zadáno: 16.11.2012)
Dobrá konverzační komedie našeho oblíbeného autora a díky vynikajícímu výkonu Karla Heřmánka příjemný večer. Jen Martin Kubačák zdaleka nedosáhl úrovně ostatních dvou herců. Již jsme tuto hru viděli s jiným obsazením ( P.Nárožný, L.Mrkvička ) a představení v Divadle Bez zábradlí se nám zdálo lepší. Karel Heřmánek je opravdu nerudný děděk, jak vyšitý z příručky o stáří.
(zadáno: 14.1.2013)
Výborné představení pro děti, díky nápadité scénografii a jasným dialogům srozumitelné a zábavné. Naše vnučky, které chodí do divadla pravidelně, byly nadšené. Měli jsme obavy, jak bude původně filmový děj převeden na jeviště, ale pan režisér Herz opravdu umí. Tradičně dobré herecké výkony, hezké a pro děti zábavné kostýmy. Opravdu zdařilé představení.
(zadáno: 21.4.2013)
Opravdu hodně povedené, kultivované představení. Radka Coufalová byla vynikající, jak po pěvecké, tak taneční stránce. Vnučky byly nadšené a my také, hlavně proto, že to bylo krásné pohádkové téma, bez krve a násilí.
(zadáno: 4.4.2013)
Notoricky známou operetu docela oživil četnický humor. Inovacím klasického repertoáru normálně příliš nefandíme, ale tady se nám to líbilo. T. Trapl byl jako vždy výborný, B.Kotiš bohužel neměl svůj nejlepší den.Milovnící klasických operet si určitě přijdou na své.
(zadáno: 27.8.2013)
Doposud asi nejlepší výkon Simony Stašové na jevišti, který jsme viděli.
(zadáno: 13.1.2014)
Klasické provedení Jana Ježka v Plzni bylo mnohem lepší, než režie stejné operety A. Procházky v Hudebním divadle Karlín. Milovníci operety rozhodně nebudou litovat.
(zadáno: 14.8.2014)
Trvale příjemné představení, krásné staré melodie, výborný B.Kotiš.
(zadáno: 14.8.2014)
Představení, které si divák určitě zapamatuje. Zasloužená nominace Jany Kubátové na cenu Thálie.
(zadáno: 2.11.2014)
Zdařilé, dynamické, melodické, výborné. Vhodně vybrané písně pro mladý soubor, který je opravdu dobrý pěvecky i pohybově. Dobrý orchestr i choreografie. Ze starších členů souboru vynikla hlavně Venuše Dvořáková, která předvedla, že stále disponuje vynikajícím hlasem. Milovníci muzikálů budou spokojení.
(zadáno: 17.12.2014)
Výborný text, obdivuhodný herecký výkon H. Maciuchové. Divadelní lahůdka po všech stránkách. Viděla jsem to znovu 13.1.2019 a opět musím chválit.
(zadáno: 24.2.2015)
Výborná inscenace, neodolatelný M. Stránský v teplákách až do podpaží, nemohla jsem se přestat smát. Herecký výkon M.Stránského je vůbec to nejlepší, co inscenace nabízí. Slibný O. Rychlý.
(zadáno: 31.3.2015)
Všichni tančí a zpívají jako o život.
(zadáno: 23.3.2015)
Vtipná hra o vážných momentech života. Výborné herecké výkony všech.
(zadáno: 27.5.2015)
Slabší pěvecký výkon I.Jirešové.
(zadáno: 30.8.2015)
Zajímavé téma, vynikající herci.
(zadáno: 23.2.2016)
(zadáno: 16.4.2016)
Dobrý spád inscenace, bez hluchých míst, krásné písničky, režisérské vstupy vtipné, výborný P. Rychlý. Zasloužený potlesk ve stoje na konci odměněn přidanými písničkami herců.
(zadáno: 7.6.2016)
(zadáno: 28.6.2016)
Výborná hudba, dobrá scénografie,dobré herecké výkony, hlavně vynikajicí Pavel Režný.
(zadáno: 9.11.2016)
Skvělé konverzační drama, vynikající herecké výkony, hlavně O. Brouska, ale i T.Töpfera a P.Kostky. O třídu horší D. Havlová.
(zadáno: 10.2.2017)
Vynikající Pavel Neškudla i Ondřej Rychlý.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>