Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 18.9.2019)
Nepamatuji, kdy jsme se tak v divadle nasmáli. Je to pecka !!!!! Přímočarý humor, který chce
? jen ? pobavit, což se mu opravdu daří a co rozhodně není málo. Výborně zahrané všechny role, Karel Heřmánek ml. nejlepší.
(zadáno: 10.10.2014)
Škoda dobrých hereckých výkonů.
(zadáno: 26.8.2012)
Vtipné retro, občas trochu laciné, ale i blbostem se občas člověk může s chutí zasmát. Bára Hrzánová je obdivuhodná, jak skoro sama utáhne celé představení.
(zadáno: 26.8.2012)
Pro milovníky klasické staromódní komedie rozhodně zábavné.
(zadáno: 20.11.2017)
Vtipná hra na vážné téma.
(zadáno: 4.4.2013)
Z ponuré předlohy ponuré představení, odpovídající námětu. Stránského výkon opět výborný, Jan Maléř přijatelný, ostatní výkony dost nevýrazné.
(zadáno: 7.11.2018)
Úroveň posledních her A. Procházky stále klesá. Bývaly doby, kdy předváděl mnohem sofistikovanější humor.
(zadáno: 26.8.2012)
Výborná politická satira, výkony hlavních protagonistů vynikající. Dobře jsme se bavili, stejně jako u anglického televizního seriálu.
(zadáno: 2.4.2014)
Vynikající Karel Heřmánek, vtipné dialogy bez hluchých mist. Bavili jsme se.
(zadáno: 6.11.2013)
Zbytečně zdlouhavé představení, vhodné hlavně pro menší děti. Krásné kostýmy a vtipná scénografie, hudba sice melodická, ale celkem monotónní. Herecké a pěvecké výkony ucházející, jen J. Štědroně už by měl někdo poslat konečně do důchodu.
(zadáno: 25.8.2012)
Vynikající Veronika Freimanová. Zdařilé a věrohodné dialogy.
(zadáno: 29.5.2018)
Dle úvodních slov zdánlivě banální příběh dvou milenců proměněný v totálně banální příběh dvou milenců. Bez nápadu, fantazie, humoru, divné dialogy, nesourodé kostýmy. Jediným pozitivním momentem byly hezké nohy A. Mohylové a modré šaty, které jí moc slušely. Na celé představení opravdu dost málo.
(zadáno: 11.6.2013)
Příjemná, vtipná, oddechová a nenáročná podívaná.
(zadáno: 16.2.2019)
Dobře jsme se bavili celé představení. Excelentní Michal Dlouhý, jako vždy !
(zadáno: 4.4.2019)
Znám příběhy Betty MacDonaldové téměř nazpaměť a měla jsem obavy, že budu divadelním představením zklamaná. Byla jsem nadšená! Hlavní postavy byly zahrané přesně podle toho, jak je autorka napsala a vystihly i v detailech knižní předlohu. Byly vybrané ty nejvtipnejší části, které nejvíce charakterizují postavy i dobu,v které se děj odehrává.Vynikající M.Málková, J.Smutná a J.Hána. Od T.Kostkové jsem popravdě očekávala více. Milovníci BettyMacDonaldové museli být spokojeni ze setkání s oblíbenými postavami i na jevišti a rádi odpustili některé nedostatky. Chválím odvahu autorů.
(zadáno: 13.4.2017)
Dobře zazpívané, pěkné, staré melodie, ale děj často kazí hodně laciný a jednoduchý humor.
(zadáno: 31.3.2015)
Všichni tančí a zpívají jako o život.
(zadáno: 14.8.2014)
Představení, které si divák určitě zapamatuje. Zasloužená nominace Jany Kubátové na cenu Thálie.
(zadáno: 13.1.2014)
Ne zcela klasické pojetí v tomto případě bylo ku prospěchu představení.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>