Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 22.10.2015)
Hudba je opravdu hrozná.
(zadáno: 10.10.2015)
Výborný Jan Kříž a překvapivě i Oldřich Kříž.
(zadáno: 9.10.2015)
Škoda dobrých hereckých výkonů.
(zadáno: 30.8.2015)
Zajímavé téma, vynikající herci.
(zadáno: 27.5.2015)
Slabší pěvecký výkon I.Jirešové.
(zadáno: 21.5.2015)
Ano, líbí se. Klasicky předvedená opereta, se dle stále se opakující velice kladné reakce diváků, líbí vždy. Na režii Zbyňka Brabce je vidět, že operetu má rád a rozumí jí. Pánská část účinkujících neměla chybu ( J.Ježek, J.Moravec, J. Hliněnský ) u dámské části
( L.Albrechtová ) by se dalo ještě něco vylepšit, s výjimkou P. Břínkové, ta byla jako vždy vynikající.
Další shlédnutí - jiné obsazení, Anna Klamo zatím nejlepší Sylva Varescu, jakou jsme viděli včetně představení v Karlíně.
(zadáno: 10.4.2015)
(zadáno: 31.3.2015)
Nejlepší muzikál, který jsme doposud viděli, rozhodně srovnatelné s londýnským provedením.
(zadáno: 31.3.2015)
Všichni tančí a zpívají jako o život.
(zadáno: 23.3.2015)
Vtipná hra o vážných momentech života. Výborné herecké výkony všech.
(zadáno: 24.2.2015)
Karel Roden výborný, Jana Krausová dost afektovaná, ale dobrý text i námět.
(zadáno: 24.2.2015)
Výborná inscenace, neodolatelný M. Stránský v teplákách až do podpaží, nemohla jsem se přestat smát. Herecký výkon M.Stránského je vůbec to nejlepší, co inscenace nabízí. Slibný O. Rychlý.
(zadáno: 17.12.2014)
Výborný text, obdivuhodný herecký výkon H. Maciuchové. Divadelní lahůdka po všech stránkách. Viděla jsem to znovu 13.1.2019 a opět musím chválit.
(zadáno: 10.12.2014)
Jak z "červené knihovny", ale ta alespoň nic nepředstírá.
(zadáno: 10.12.2014)
Představení, na které se nezapomíná.
(zadáno: 19.11.2014)
Nic hlubokomyslného, ale docela příjemná zábava. Vynikající Iva Janžurová.
(zadáno: 2.11.2014)
Zdařilé, dynamické, melodické, výborné. Vhodně vybrané písně pro mladý soubor, který je opravdu dobrý pěvecky i pohybově. Dobrý orchestr i choreografie. Ze starších členů souboru vynikla hlavně Venuše Dvořáková, která předvedla, že stále disponuje vynikajícím hlasem. Milovníci muzikálů budou spokojení.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>